Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (192)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1088
14.4.11 11:21

Děkuji za přivítání :huban:

s normální určitě počkat, pokud si pamatuju dobře tak doporučovali červenou čočku a fazole adzuki :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.4.11 11:24

hlavně ať se ti u nás líbí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
14.4.11 11:30
děkuji :-)
Zlata Kindlova píše:
hlavně ať se ti u nás líbí :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
14.4.11 11:49

já teda na čočku ještě neměla odvahu a to je Daníkovi 13 měsíců.-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
14.4.11 11:53

Ahoj Letenio :mavam:
Sarynamo: já bych asi s čočkou počkala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
14.4.11 12:02

VercaN Ahoj :kytka:

Holky, možná řešíte, nebo jste řešily to samé, zrovna koumám nad botičkama. Na pořádné chození máme ještě čas. Jde mi spíše o botičky, když někam jdeme, jsme venku, že občas si chce stoupnout a v capáčkách by byl jak čuník (stejně mu všechny padají z nožek). Nemáte nějaké tipy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
14.4.11 12:09

Letenia - vítej .-)jsem tu taky chvilku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
14.4.11 12:14

Leti: Venda dlouho „chodila“ v cpáčkách, ale mě bylo docela fuk jestli bude špinavá nebo měla pletené, háčkované bačkůrky, ale ve chvíli, kdy se postavila, doma nosila capáky s protiskluzovou podrážkou a velmi brzy jsme pořizovali boty. dávám fotku - růžové jsou na ven a žluté na doma. Zelené bych měla radši na doma, protože mají špičku, ale nejsou kotníkové a klasické bačkůrky (červené) Vendulka rozvazuje a zouvá a asi jsou větší velikost :zed: Z manželovy strany jsou ploché nohy a moje máma má x-ovky a bohužel, Vojtík má s nohama velké problémy. Takže na doma chodí v kotníkových sandálech do svých 3 let. Teď je potvora někam zašil a nemžu je najít :cert: a on je spokojený :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
14.4.11 12:17

Ta fotka, jsem hlava děravá :oops: JInak, kupovali jsme jen ty na ven, ostatní máme od kamarádů. A vlastně ty růžové kupovala tchýně a stály 300 Kč, ale jsou kvalitní, nový zkušební model :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
14.4.11 13:18
VercaN píše:
Ta fotka, jsem hlava děravá :oops: JInak, kupovali jsme jen ty na ven, ostatní máme od kamarádů. A vlastně ty růžové kupovala tchýně a stály 300 Kč, ale jsou kvalitní, nový zkušební model :dance:

Super, děkuji, ty růžové vypadají kouzelně. Asi to zatím nechám koňovi (ten má větší hlavu :mrgreen: ), a zkusím sehnat nějaké nepadající capáčky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.4.11 13:49

Čekám až se mi vzbudí dítě a půjdem se chvilklu cournout než tam začne pršet.
Spinká od 13 hodin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
14.4.11 13:56

U nás to vypadá že pršet asi nebude, ale je tam pěkná zima. Lucinka mi taky spí, už od 12:15 :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.4.11 14:04

Tak už je vzhůru spapala pribináčka a jdeme chvilku ven tak se tu zatím mějte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.4.11 17:38

Tak jaký jste měli den??? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
14.4.11 17:52

Ahoj holky,tak v noci jsem si prcka radši vzala k sobě,co kdyby ještě pokračoval v blinkání…naštěstí nic,ale já se vůbec nevyspala,snad nejhorší noc od porodu :zed: A k dr. jsme nakonec ani nešli,nic mu není,řekla jsem si že kdyby náhodou něco dnes,tak půjdem zítra.
Jinak den prima,byli jsme na policajtech vyřídit pokutu za rychlost :oops: ,tak to mám za 1000,–kč a 2 body,no nic,je to poprvé,tak jich zbývá ještě 10 :mrgreen:
Jo a k obědu byl guláš s HK,ale nevařila jsme já,ale manžel,je kuchař a přinesl mi z práce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny