Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (192)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1712
19.4.11 13:20

Ahoj holky, můžu se přidal? Psala jsem ze začátku do diskuze, ale pak jsem nějak nestíhala. Já mám Marušku 3roky a Kubu 10měsíců. Dnes jsem byli u dr na kontrole, obě děti byly nemocné, tak už jsou zdravé a zvládli jsme i 1éti měsíční kontrolu. Tak Kuba váží něco přes 8400g, přesně to nevážili, protože Kuba sebou pořád mlel a měří 73cm. Ale má trochu propadlou hrudní kost, tak ho nemám dávat sedět, přitom ho nedávám a nedávala jsem, on se už posadí sám, je ale ještě prý v sedu nezpevněný. No, ale docela mě to vyděsilo. 8-o :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.4.11 13:25
barah píše:
Ahoj holky, můžu se přidal? Psala jsem ze začátku do diskuze, ale pak jsem nějak nestíhala. Já mám Marušku 3roky a Kubu 10měsíců. Dnes jsem byli u dr na kontrole, obě děti byly nemocné, tak už jsou zdravé a zvládli jsme i 1éti měsíční kontrolu. Tak Kuba váží něco přes 8400g, přesně to nevážili, protože Kuba sebou pořád mlel a měří 73cm. Ale má trochu propadlou hrudní kost, tak ho nemám dávat sedět, přitom ho nedávám a nedávala jsem, on se už posadí sám, je ale ještě prý v sedu nezpevněný. No, ale docela mě to vyděsilo. 8-o :cry:

Ahojky,jasně že se můžeš přidat,budem jen rádi.Já mám 10 měsíční holčičku markétku včera jsme byli na prohlídce a má 8.1 kg a 69 cm.
Tak ať se ti tu u nás líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
19.4.11 13:32
barah píše:
Ahoj holky, můžu se přidal? Psala jsem ze začátku do diskuze, ale pak jsem nějak nestíhala. Já mám Marušku 3roky a Kubu 10měsíců. Dnes jsem byli u dr na kontrole, obě děti byly nemocné, tak už jsou zdravé a zvládli jsme i 1éti měsíční kontrolu. Tak Kuba váží něco přes 8400g, přesně to nevážili, protože Kuba sebou pořád mlel a měří 73cm. Ale má trochu propadlou hrudní kost, tak ho nemám dávat sedět, přitom ho nedávám a nedávala jsem, on se už posadí sám, je ale ještě prý v sedu nezpevněný. No, ale docela mě to vyděsilo. 8-o :cry:

Ahojky .-) BAru :-)
To bude určitě dobrý…Máš doma velkýho aktivce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
19.4.11 13:36

Ahojky Kristý, snad se to spraví. Ale pořád si budu říkat, jestli jsem něco nepodělala já. :-( Jako třeba, když má Maruška křivý a plochý nohy, tak si přemítám, jestli jsem něco nemohli udělat lépe, ale na nic jsem nepřišla.
Holky, tohle jsme nechali udělat mamce k narozeninám, ona se všemi svými vnoučaty. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
19.4.11 13:45

Ahojky maminky,mohu se přidat?Byla bych ráda,kdybych si měla s kým povykládat a probrat babské věci a ty „mateřské povinnosti“ :-)Mmám chlapečka,jmenuje se Tobiáš a narodil se v říjnu,za pár dní mu bude půl roku… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.4.11 13:49
smolicekkk píše:
Ahojky maminky,mohu se přidat?Byla bych ráda,kdybych si měla s kým povykládat a probrat babské věci a ty „mateřské povinnosti“ :-)Mmám chlapečka,jmenuje se Tobiáš a narodil se v říjnu,za pár dní mu bude půl roku… :mavam:

Ahojky jasně můžeš se přidat,budem jen rádi.Čím víc nás bude tím lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
19.4.11 13:49

Ahoj holky vítám vás určitě budeme rádi kdyžnás tady bude víc :-D :-D :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
19.4.11 14:41

Tak moc děkuju…Teda holky,malý bude mít půl roku jak jsem psala,ale je to šílený divoch:-)Někdy už toužím po tom,aby byl večer…Vždycky když se naučí něco nového,je jako dábel :cert: …Jo chtěla jsem se zeptat,kdy asi tak děto začínají říkat mama,tata atd?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
19.4.11 14:56
smolicekkk píše:
Tak moc děkuju…Teda holky,malý bude mít půl roku jak jsem psala,ale je to šílený divoch:-)Někdy už toužím po tom,aby byl večer…Vždycky když se naučí něco nového,je jako dábel :cert: …Jo chtěla jsem se zeptat,kdy asi tak děto začínají říkat mama,tata atd?

No tak Lucinka začíná až ted, ale tata říká asi od 6 měsíců ale ještě asi nevěděla co to znamená, jen se jí to dobře říkalo :mrgreen: :mrgreen: ale tatka se pyšní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
19.4.11 20:15

Kubíček taky říká tata už dlouho, teď začal říkat mama, ale jen když něco potřebuje.
http://bestpage.cz/smiles/35.gif
To Maruška nejdříve říkala tata, pak baba a za dlooouho mama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
19.4.11 20:32

Ahoj, vítám nováčky :mavam:
Dneska jsem na sebe naštvaná ani nevím proč, vřískám a nemám důvod, chudáci děti :oops: Teda důvod je, ale ne tak velký, abych zvyšovala hlas :zed: Asi mě zohla ta alergie, bolí mě oči :pocitac: Takže nebudu raději psát, ať vám nezkazím náladu :-( :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
19.4.11 21:32

Jé Verčo to je mi líto,že tak prožíváš alergii :-? :-? Je to hrozný,můj manžel na to trpí taky a Davídek taky, zrovna dneska jsem malýmu už musela dát kapky, ale zvládá to celkem dobře, ale ráno měl už nateklý oči a dost pšíkal :-( :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
19.4.11 21:39

Tak to my jsem taky rodina alergiků. Já tedy „jen“ na kovy, manžel snadna všechno a Marušce ještě alergii z krve nezjistili, ale každý rok to na ní někdy přijde, zrovna minulý týden to u ní začalo a u Kubíčka se na to taky připravuju, už u něho nějaké náběhy jsou.
""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s8235.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s8235.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
19.4.11 21:45

No já mám taky na kovy na nikl a kalafunu, a Davídek když mu byli necelý dva tak mu zjistili na kravský mléko a vejce, ted mu to zrovna kontrolovali z krve a už se mu to lepší, mléko už může akorát máme ještě teda omezit vejce, ale jinak trpí na ty pyly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
19.4.11 23:35

Jé, na kovy - to je asi jediné, co nemám :think: No co není, může být :-D Naštěstí Vojtíšek má jen některé potravinové a to dostává ekzém - hlavně omezeno ovoce. Pyly - mylím, že trochu bříza, ale nejsem si úplně jistá. Ze mě si alergoložka dělala srandu, že do ČR se mám vracet jen na zimu :-D v každém tom období je něco, co mi zbůsobuje alergii. Samo, že peří, prach, některé jídla apod., ale to jaro začátek břízy, a pak ještě trávy a seno, to mě fakt ničí, ale hlavně nemůžu zyrtec, když kojím, takže jen homeo, ale to nezabere pořádně. Ona ta nálada je i tím, že muž je nemocný a mě čeká rodinná oslava Vojtíkových 3. narozenin, do toho jde na prohlídku k dr. a té se dost bojím - má problémy s nohama, špatně mluví, vystouplé lopatky. Takže se těším, co nás čeká. No a letos jsem se rozhodla poprvé spáchat vojtovi dort :oops: Ve čtvrtek ještě musím vyřídit Vojtíkovi pas, babičce ( manželová) není úplně OK, takže jsem na telefonu, kdyby byl probém, ať dojedu. No je to jedno s druhým, takže mám ponorku :roll: :oops: :zed:
Omlouvám se za román a stěžování, jen jsem to potřebovala vyventilovat :oops: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny