Mimi 2010
- Otevřená skupina
Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (192)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Ahoj holky, můžu se přidal? Psala jsem ze začátku do diskuze, ale pak jsem nějak nestíhala. Já mám Marušku 3roky a Kubu 10měsíců. Dnes jsem byli u dr na kontrole, obě děti byly nemocné, tak už jsou zdravé a zvládli jsme i 1éti měsíční kontrolu. Tak Kuba váží něco přes 8400g, přesně to nevážili, protože Kuba sebou pořád mlel a měří 73cm. Ale má trochu propadlou hrudní kost, tak ho nemám dávat sedět, přitom ho nedávám a nedávala jsem, on se už posadí sám, je ale ještě prý v sedu nezpevněný. No, ale docela mě to vyděsilo.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
barah píše:
Ahoj holky, můžu se přidal? Psala jsem ze začátku do diskuze, ale pak jsem nějak nestíhala. Já mám Marušku 3roky a Kubu 10měsíců. Dnes jsem byli u dr na kontrole, obě děti byly nemocné, tak už jsou zdravé a zvládli jsme i 1éti měsíční kontrolu. Tak Kuba váží něco přes 8400g, přesně to nevážili, protože Kuba sebou pořád mlel a měří 73cm. Ale má trochu propadlou hrudní kost, tak ho nemám dávat sedět, přitom ho nedávám a nedávala jsem, on se už posadí sám, je ale ještě prý v sedu nezpevněný. No, ale docela mě to vyděsilo.![]()
Ahojky,jasně že se můžeš přidat,budem jen rádi.Já mám 10 měsíční holčičku markétku včera jsme byli na prohlídce a má 8.1 kg a 69 cm.
Tak ať se ti tu u nás líbí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
barah píše:
Ahoj holky, můžu se přidal? Psala jsem ze začátku do diskuze, ale pak jsem nějak nestíhala. Já mám Marušku 3roky a Kubu 10měsíců. Dnes jsem byli u dr na kontrole, obě děti byly nemocné, tak už jsou zdravé a zvládli jsme i 1éti měsíční kontrolu. Tak Kuba váží něco přes 8400g, přesně to nevážili, protože Kuba sebou pořád mlel a měří 73cm. Ale má trochu propadlou hrudní kost, tak ho nemám dávat sedět, přitom ho nedávám a nedávala jsem, on se už posadí sám, je ale ještě prý v sedu nezpevněný. No, ale docela mě to vyděsilo.![]()
Ahojky .-) BAru ![]()
To bude určitě dobrý…Máš doma velkýho aktivce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky Kristý, snad se to spraví. Ale pořád si budu říkat, jestli jsem něco nepodělala já.
Jako třeba, když má Maruška křivý a plochý nohy, tak si přemítám, jestli jsem něco nemohli udělat lépe, ale na nic jsem nepřišla.
Holky, tohle jsme nechali udělat mamce k narozeninám, ona se všemi svými vnoučaty. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky maminky,mohu se přidat?Byla bych ráda,kdybych si měla s kým povykládat a probrat babské věci a ty „mateřské povinnosti“
Mmám chlapečka,jmenuje se Tobiáš a narodil se v říjnu,za pár dní mu bude půl roku… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
smolicekkk píše:
Ahojky maminky,mohu se přidat?Byla bych ráda,kdybych si měla s kým povykládat a probrat babské věci a ty „mateřské povinnosti“Mmám chlapečka,jmenuje se Tobiáš a narodil se v říjnu,za pár dní mu bude půl roku…
Ahojky jasně můžeš se přidat,budem jen rádi.Čím víc nás bude tím lépe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky vítám vás určitě budeme rádi kdyžnás tady bude víc
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak moc děkuju…Teda holky,malý bude mít půl roku jak jsem psala,ale je to šílený divoch:-)Někdy už toužím po tom,aby byl večer…Vždycky když se naučí něco nového,je jako dábel
…Jo chtěla jsem se zeptat,kdy asi tak děto začínají říkat mama,tata atd?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
smolicekkk píše:
Tak moc děkuju…Teda holky,malý bude mít půl roku jak jsem psala,ale je to šílený divoch:-)Někdy už toužím po tom,aby byl večer…Vždycky když se naučí něco nového,je jako dábel…Jo chtěla jsem se zeptat,kdy asi tak děto začínají říkat mama,tata atd?
No tak Lucinka začíná až ted, ale tata říká asi od 6 měsíců ale ještě asi nevěděla co to znamená, jen se jí to dobře říkalo
ale tatka se pyšní
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kubíček taky říká tata už dlouho, teď začal říkat mama, ale jen když něco potřebuje.
http://bestpage.cz/smiles/35.gif
To Maruška nejdříve říkala tata, pak baba a za dlooouho mama.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, vítám nováčky ![]()
Dneska jsem na sebe naštvaná ani nevím proč, vřískám a nemám důvod, chudáci děti
Teda důvod je, ale ne tak velký, abych zvyšovala hlas
Asi mě zohla ta alergie, bolí mě oči
Takže nebudu raději psát, ať vám nezkazím náladu
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jé Verčo to je mi líto,že tak prožíváš alergii
Je to hrozný,můj manžel na to trpí taky a Davídek taky, zrovna dneska jsem malýmu už musela dát kapky, ale zvládá to celkem dobře, ale ráno měl už nateklý oči a dost pšíkal
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to my jsem taky rodina alergiků. Já tedy „jen“ na kovy, manžel snadna všechno a Marušce ještě alergii z krve nezjistili, ale každý rok to na ní někdy přijde, zrovna minulý týden to u ní začalo a u Kubíčka se na to taky připravuju, už u něho nějaké náběhy jsou.
""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s8235.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s8235.gif
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No já mám taky na kovy na nikl a kalafunu, a Davídek když mu byli necelý dva tak mu zjistili na kravský mléko a vejce, ted mu to zrovna kontrolovali z krve a už se mu to lepší, mléko už může akorát máme ještě teda omezit vejce, ale jinak trpí na ty pyly
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jé, na kovy - to je asi jediné, co nemám
No co není, může být
Naštěstí Vojtíšek má jen některé potravinové a to dostává ekzém - hlavně omezeno ovoce. Pyly - mylím, že trochu bříza, ale nejsem si úplně jistá. Ze mě si alergoložka dělala srandu, že do ČR se mám vracet jen na zimu
v každém tom období je něco, co mi zbůsobuje alergii. Samo, že peří, prach, některé jídla apod., ale to jaro začátek břízy, a pak ještě trávy a seno, to mě fakt ničí, ale hlavně nemůžu zyrtec, když kojím, takže jen homeo, ale to nezabere pořádně. Ona ta nálada je i tím, že muž je nemocný a mě čeká rodinná oslava Vojtíkových 3. narozenin, do toho jde na prohlídku k dr. a té se dost bojím - má problémy s nohama, špatně mluví, vystouplé lopatky. Takže se těším, co nás čeká. No a letos jsem se rozhodla poprvé spáchat vojtovi dort
Ve čtvrtek ještě musím vyřídit Vojtíkovi pas, babičce ( manželová) není úplně OK, takže jsem na telefonu, kdyby byl probém, ať dojedu. No je to jedno s druhým, takže mám ponorku
![]()
Omlouvám se za román a stěžování, jen jsem to potřebovala vyventilovat
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- větvička1 , 6.1.24 21:35
- Týnuše1980 , 25.10.20 21:40
- prcek2303 , 15.5.20 14:50
- kfmldfvm , 20.10.17 23:28
- JeannetteI , 3.8.17 06:39
- Habibi2606 , 6.1.15 19:49
- Zlata Kindlova , 31.1.14 12:26
- KatkaHelenka , 31.5.13 17:33
- leicka , 4.5.13 08:57
- kubanka , 5.4.13 22:56
- mamka.92 , 24.3.13 21:47
- Zuza78 , 21.1.13 22:17
- barah , 30.11.12 13:11
- Yuliya , 16.11.12 22:09
- šmoulinka71 , 11.11.12 16:20
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Otok po vpichu anestezie
- 1.5.26 08:15
- Anonymní
- 1
Těhotná přítelkyně mě přestala mít ráda
- 1.5.26 07:49
- Bellino
- 17
Operacia septa v maternici
- 30.4.26 22:49
- Anonymní
- 2
Kolik peněz dát dítěti na internát
- 1.5.26 08:13
- lleennttiillkkaa
- 32
Hodnota HCG 9 den po KET
- 30.4.26 19:39
- Ilča1986
- 10
Když dítě nezvládá vyjmenovaná slova
- 1.5.26 07:14
- Anonymní
- 45
Sirup Ventolin u dětí – zkušenosti?
- 30.4.26 19:37
- Doctus
- 11
Jaké je to být v kavárně na plný úvazek?
- 1.5.26 05:29
- Anonymní
- 13
Pozor na firmu Auta Super
- 30.4.26 16:46
- Pitřice
- 5
Jak dál naložit s chováním kamarádky?
- 30.4.26 23:57
- SimiSima
- 25
Nové příspěvky