Co byste dělali

Anonymní
24.9.26 11:51

Co byste dělali

Zajímá mě jen Váš názor.

Představte si situaci, kdy Vašemu manželovi, partnerovi zavolá jeho sourozenec, že byste mohli koupit společné mámě mobil - v hodnotě 30+t. S dodatkem, že on na to nemá, že by to šlo za Vámi.

// Vyděláváte více, ale to protože nejsme sluníčka, kteří dělají jen to co je baví //

Nejde o dárek k narozeninám. Jde jen o to, že kdysi ten mobil mamka měla, odešel ji po záruce, mezitím byl i v servise a prostě se jí líbil. Nynější - klasický, který máme i my :mrgreen:, ji neoslovil. Který má zhruba dva měsíce.

PS; tehdá si ho koupila sama. Teď už při důchodu nepracuje.

Můj názor je ten, že toto byl těžký přestřel :think: :lol:, zbytečnost a hlavně i drzost. :nevim: Ano vydělávame, ale splácíme hypotéky, auto…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2016
24.9.26 11:55

Telefon ma novy, uplne bych se na to z vysoka vy…kašlala
A rozhodne bych mu rekla, ze jestli neco budete spolecne davat, tak hezky finančně 50:50… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9361
24.9.26 11:57

Ma novy mobil, nechapu proč by se ji měl kupovat další :roll: pokud ji chce koupit ten, ktery se ji libí, tak ať to udělá ale ne, ať to mate kupovat vy proboha.
A co bude příště, zavolá, že by mamka potřebovala nový byt, protože v současném se ji nelíbí, ale máte ho zaplatit vy celý? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.9.26 12:00

Asi tak, mám z toho stejný pocit. Už totiž bylo skrz 500 Kč / měsíčně, že nebude zvládat placení paušálu. A přitom je měsíc doma - už nechodí při důchodu do práce. :nevim: Bylo na čase.

Přijdu si jak kasička a ta moje Ňouma to asi nevidí.

Švagr na to nemá, ten nemá, ani tu 500 Kč měsíčně.

• Citovat
  • Upravit
37165
24.9.26 12:02

30 tis bych za telefon nikdy nedala. Bratr je celkem oprsklý. Poslala bych ho někam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22179
24.9.26 12:05
@Anonymní píše: Více

Podle me chce shrabnout ten mamin soucasny mobil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22179
24.9.26 12:06

Kdo nebude zvladat 500Kc mesicne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81430
24.9.26 12:06

Slušně bych odmítla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27872
24.9.26 12:07

K čemu takhle drahý mobil? Má funkční má takže ani omylem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6367
24.9.26 12:08

Z mého pohledu zbytečnost.
Od sourozence vyčůranost: koupíme mamce mobil (drahý k tomu) a ty to zaplať. To není společný dárek (navíc dosti drahý - z mého pohledu) a nekupujete společně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9361
24.9.26 12:08

A manžel teda co, chce ji to koupit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.9.26 12:09

@PaníBovaryová to ne. Si nemyslím. Navíc půjde na reklamaci.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.9.26 12:10

@izabe myslím, že nechce. Na jedné straně jsou to společně peníze, účet. Na druhé nechci do toho moc mluvit, moje věc, rodina to není.

A placení jsme měli dost - což i řekl sourozenci. Prakticky jsme na nule, máme jen naspořeno - tam jsou částky pěkně. Ale na úctě a doma pár tisíc, doslova.

• Citovat
  • Upravit
41943
24.9.26 12:13

pak to nech na manželovi at se rozhodne a vyřídí si to s ostatníma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
24.9.26 12:14

Ja, ak by som vychadzala len čisto zo vzťahov aké máme v rodine, šla by som do toho v pohode. Ale to preto, že sa máme radi, verime si a nikto nikoho nechce nejako zneužiť. To ale neznamená, ze je to tak všade.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí