Co byste dělali

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2877
27.9.26 08:56
@Anonymní píše: Více

A?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4657
27.9.26 09:06

Cena mobilu mě nepřekvapuje, ale vyčůranost švagra ano.
Takhle: pokud by měla maminka, se kterou bych měla dobrý vztah, dlouho přání dostat určitý typ mobilu, tak bych jí ho koupila. Sama.
Přemýšlím, jestli nemáme stejného švagra( tzv generál s prázdnou šrajtoflí)!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4657
27.9.26 09:12

Upřímně, tohle si asi přehnala ne? Důchodci stačí obyč tel? Ty si taky kvítko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2877
27.9.26 10:17
@Hanča1234 píše: Více

Když ani nic neslaví? Když si o něj neřekla, ale jen prohodila „padl líp do ruky“? A když mají na účtě pár tisíc? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.9.26 15:15

@Hanča1234 cože??? On důchodci nebo mě nestačí telefon třeba za pět nebo osum tisíc. Aha

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.9.26 15:16

@Hanča1234 jenomže ho už měla jednou a vydržel ji sotva záruční dobu. Tak že nevidím důvod kupovat podruhé takový shit a když chce ať si ho koupí :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4657
27.9.26 15:17

A to že tobe stačí tak znamená že stačí jiným? Myslíš že důchodce nemuze chtít dráhy mobil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4657
27.9.26 15:18

Shit za 30.000?
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.9.26 15:19

@syslomil samozřejmě že ne. A ani kdyby to byl dárek. Je to nesmysl. Ani nevyužije potenciál takového tel… Fotky nedělá, sociální sítě nevede, na videa nekouká…

• Citovat
  • Upravit
42031
27.9.26 15:36

Tak ty ale nemáš co rozhodovat o tom, zda si něco smí nebo nesmí přát, zda to využije atd. :think: ona si smí přát cokoli co chce, z důvodů, které tobě nemusí objasnovat a ty nemáš, co ji soudit. Na tobě, resp. na manželovi, je, jestli jí přispějete na dárek nebo ne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35431
27.9.26 15:55

Tak třeba chce začít, co ty víš? To co by s ním dělala není o tobě přece. I kdyby si ho doma vystavila na poličku a jen se na něj dívala, tak tobě to může být jedno. Ty nemáš co rozhodovat co je pro koho vhodný a nebo není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Icc
148
27.9.26 16:54

Tak abyste se pobavily: Jistý Václav Marhoul vyprodukoval s naprosto obyčejným mobilem (stará Nokie) film, který se promítal v Cannes. To jen pro ilustraci, co je na co nutně potřeba. Skoro nikdo z nás drahý mobil doopravdy nepotřebuje.
Ale samozřejmě souhlasím s tím, že si kdokoliv může přát/chtít/koupit naprosto cokoliv. Zjevně dost blbý mobil (nevydržel) za 30 litrů, nebo pravé perly za padesát. Každý podle svého gusta. Jinak by se ekonomika patřičně netočila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2877
27.9.26 17:48
@arinecka píše: Více

Přát si může, co chce. Ale ona má zase právo rozhodnout, jestli to zaplatí. A vzhledem k tomu, že na to nemají a ona si o telefon vlastně ani neřekla, je to zbytečný kauf. Já mám sice mamku ráda, ale třicet tisíc za věc, kterou si vystaví na poličku, bych nedala. Kdyby to pro mě byly drobný, tak možná. Ale za mě je to obrovská částka, která by se dala utratit rozuměji. Musím přiznat, že když nevyužívá funkce chytrého telefonu, taky bych se neubránila dojmu, že ho nepotřebuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2877
27.9.26 17:53
@Hanča1234 píše: Více
Částka není záruka kvality. Taky jsem kdysi měla drahou troubu v retrostylu a větší šunt jsem neviděla. Krásná byla, ale pohled na ni mi jídlo neuvařil. Plotýnky odcházely jedna po druhé a nakonec byla ze čtyř funkční jedna.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4657
27.9.26 17:55

@syslomil tak samozřejmě. Předpokládám, že u mobilu za 30.000 Kč by se pořizoval např pro kvalitní fotky atd. Osobně je mi úplně jedno proč někdo chce to co chce. Pokud na to mám a jde o rodinu tak to koupím :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí