Co byste dělali

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
24.9.26 15:13

@izabe to bylo takhle…jejich mamča končí v práci a bude už jen na důchodu. A tím pádem peníze půjdou dolů samozřejmě a že nebude mít teď 500kc na paušál s tím orisle švagr a že aby si to brácha vzal na triko. 8o :mrgreen: :lol: no a potom vlastně jejich mamka řekla vesměs to samé, že bude muset paušál pozměnit…

No, nevím jak se pohybují důchody, ale bydlí v bytě kde platí jen energie.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.9.26 15:14

@Klmarik asi chce. Protože už při koupi toho nynějšího se jí postesklo, že tamten byl akorát do ruky, že teď dělají padla… A nakonec se ukázalo, že jde o vadný kus, dle mě asi chyba na desce. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
17437
24.9.26 15:16
@Anonymní píše: Více

Tak na to je za mě, úplně jednoduchá odpověď. „Když na to nemám, tak si to nekupuju”. Poslala bych ho s takovým návrhem někam… :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9405
24.9.26 15:18
@Anonymní píše: Více
:lol: :lol: Promiň, se musím smát - tak na paušál maminka nebude mít, ale hlavně, že by se ji hodil mobil za 30k :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
24.9.26 15:19
@Pučálkovic.Amina píše: Více

Smrtelne vážne to myslím :) dala by som rodine posledné, ale viem, že by to nikdy nezneužili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.9.26 15:24

@izabe asi tak.

• Citovat
  • Upravit
2439
24.9.26 15:24
@Forest Pilgrim píše: Více

Ale ne těch posledních 30 tisíc, takže zas tak smrtelně vážné to nebude. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
24.9.26 15:25

V žádném případě a co si to švagr vůbec dovoluje, musí mamince stačit ten obyčejný co má většina z nás ach bože, poslala bych je všechny včetně maminky která si to dovoluje chtít do patřičných mezí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klmarik
24.9.26 15:30

No s těmi pádly s maminkou souhlasím, nechtěla bych ty plachty ani za nic, za prcka si člověk připlatí. Ale stejně to pořád neznamená, že chce nový, jen konstatuje, že starý byl lepší. To není totéž, ne? Tchýně taky neustále vzpomíná na svůj první šicí stroj, že byl nejlepší na světě, a že ta dnešní křoupátka nestojí za nic. Pak jí manžel koupil jiný šicí stroj a zjistil, že kdyby chtěla nový, koupila by si ho. Prostě si jen potřebovala postěžovat.

Pokud by maminka mobil za 30 tis. chtěla s já bych byla ochotná ho platit, proberu to s ní, ne s bratrem tichou poštou.

• Citovat
  • Upravit
84
24.9.26 15:38
@Fee-bee píše: Více

Zakladatelka s manželem ale nemají zbytečné peníze navíc aby je vyhazovali za nesmysli a jako co to je udělá radost :roll: já chci taky něco drahého co mi udělá radost a rodino poserte se a kupte mi to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
24.9.26 15:43
@Pučálkovic.Amina píše: Více

Ale je to vážne, len Vy máte potrebu to co píšem zhodiť, tak Vas v tom nechám. Uzite si to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
24.9.26 15:50

Zakladatelko jsi divná už ze slova mamča se mi navaluje :poblion: :poblion: :poblion: to víš že má 500 Kč na paušál jen to na vás zkouší, na to že hodně vyděláváte mi přijdeš hloupoučka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.9.26 15:55

@Vanilkaaa já vím, že na tom nebude špatně. V rodině mám člověka, ktery je 8 let vdovec, mzda a důchod nikdy nic moc. Žije v RD, vari a ještě si našetří.

A nevim, jak ty oslovujes tchýni nebo svoji matku, klidně si ji říkej macecho nebo Muro na mamce není nic špatnýho

• Citovat
  • Upravit
9405
24.9.26 15:57
@Vanilkaaa píše: Více
:lol: :lol: tak zakladatelka jednou použije oslovení mamča a už tě navaluje, jo? Takové hrozné slovo to pro tebe je, chudáčku :?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.9.26 15:57
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení