Co byste dělali

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2880
27.9.26 17:56
@Hanča1234 píše: Více

Jasně. Ale oni na to nemají a to je pak jiná situace. Bez ohledu na to, jak moc by si ho mamka přála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4761
27.9.26 17:58

@syslomil o tom žádná…ale já reagovala na řeči: důchodce to nepotřebuje…což je podle mě dost přes čáru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2880
27.9.26 18:05

Chápu, jak to myslíš. Jenže tohle je důchodce, co nefotí, nenatáčí, sítě nemá
Předpokládám, že to myslela takhle. Jestli ne, tak úplně zevšeobecnit se to opravdu nedá. Nějaký aktivnější technicky zdatný senior by ho využít mohl. Ale upřímně: na fotky a FB nebo IG není potřeba telefon za třicet tisíc. Nedovedu si představit, co by na tom za ty prachy dělala. Já teda rozdíl ve fotkách nepoznám. Kdyby chtěla mít třeba focení jako koníček, tak bych jí koupila spíš dobrý foťák (kdybych na to měla). Ale podle toho, co zakladatelka píše, o ničem takovém se nezmínila. Jen, že se jí líbí a hezky padne do ruky. A to mi připadá za ty peníze dost málo. V případě nedostatku financí.

Příspěvek upraven 27.09.26 v 18:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4761
27.9.26 18:07

@syslomil hele, to že ji to nechce koupit je ok. To že říká že důchodce ho nepotřebuje, je mimo.
Je úplně jedno proč ho chce. I kdyby jí měl ležet ve skříni a ona se na něj jen dívala. Kupovat ji ho samozřejmě nemusi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2880
27.9.26 18:09

No vždyť píšu, že chtít může :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17513
27.9.26 18:23

To je těžký no…
Pro každýho je důležitější asi něco jinýho. Někdo bazíruje na luxusním oblečení, kosmetice aj. věcech, jiný si dopřeje zlaté šperky nebo drahou dovolenou… :P
Ale je teda fakt, že když na to nemám, tak buď si na to ušetřím nebo si to zkrátka nekoupím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Icc
148
27.9.26 18:55

To je ale taky přpad od případu, jsou věci, na které jsem měla, ale koupit jsem je odmítla. Děti mívají často dost nepřiměřená přání. Například jsem nekoupila koně. O pár let později bych ho možná koupila, ale to už chtěla něco úplně jiného :)
Zvířata se také často odmítají nikoli z důvodů finančních, ale logistických.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4761
27.9.26 19:00

@Icc srovnáváš rodiče s dětmi?
Zvířata bych nedala nikomu bez domluvy. Zvíře není věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.9.26 19:26

@Keyllah nešlo o žádný dárek a o žádné příspěni. Ale koupi.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.9.26 19:28

@arinecka znovu neumí s ním. Neumím si, ani objednat z obchodu věc, nefotím, nesleduje sociální síte… Ten model už měla a to jen z důvodu, že je malý a zajímavý na oko.

V rámci záruky reklamace, po záruce odešel zcela. A co tak vím dle recenzí výdrž je max 2-3 roky. Tak že ano za nás shit za neskutečný peníze.

Příspěvek upraven 27.09.26 v 19:34

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.9.26 19:31

@syslomil ano technický žádný senior proč ne. Což sem tchýně nepatří. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.9.26 19:32

@Černá Madonna přesně tak.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.9.26 19:44

Telefon bych ji nekoupila a naši by jo ani nepřijali, stačí jim obyč okolo 5 tis a vůbec by to neocenili a ještě by byli naštvaní …ale na dovcu s námi klidně poletí, mají jiné priority …my si první Apple koupili za své až skoro ve 40…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.9.26 19:52

@Forest Pilgrim a děti a rodinu svoji máte, my navenek ty peníze máme, přesto máme raději dovolené než mobil za 30tis, letos mám poprvé za 16tis a naši by ho nechtěli a radost by jim to neudělalo, větší radost jim udělá čas s vnučkami a co chtějí, to si koupí sami, protože jsou finančně gramotní a pokud by na něco neměli, tak by to rozhodně nechtěli po nás, když platíme hypotéku a máme dvě děti …

• Citovat
  • Upravit
80510
27.9.26 19:58

může ho chtít, tak ať si na něj našetří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie