Co byste dělali

Napsat příspěvek
Velikost písma:
219
24.9.26 12:15
@Anonymní píše: Více

Má nový telefon. Jestli ji nevyhovuje, ať si ho koupí sama, ne!. Pokud na to celé nemá, může požádat tak maximálně o příspěvek od děti.
Osobně ale nechápu proč důchodce potřebuje telefon za 30 litrů. S levnějšími se jako nikam nedovolá jo?

To spíš švagr, chce machrovat a nemá finance.

Příspěvek upraven 25.09.26 v 07:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.9.26 12:19

Ne. Telefon určitě není pro švagra. Ale za ně vymyslí nesmysly. Důchodci, i mě…stačí obyc. Tel

• Citovat
  • Upravit
35345
24.9.26 12:24

Svagr nema ani 500, a vymysli ze se mame koupi drahy mobil, ktery ale on platit nebude jo? Zeptala bych se ho, jestli se nekde neprastil do hlavy a vic to neresila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3763
24.9.26 12:34

Nepletla bych se do toho manželovi, je to jeho mamka. A hlavně - peníze budou a my nebudeme. Pokud to mamce udělá radost, tak proč ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35345
24.9.26 12:42
@Fee-bee píše: Více

Tak jasne, ale vzit 30tis z rozpoctu a koupit za ne mobil, kdyz matka novy ma, mi prijde taky ujety. Hlavne kdyz to vymysli bratr, ktery do toho investovat nehodla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
24.9.26 12:47

Nedělejte co nechcete. Já to tak taky mám. Naučil jsem se říkat ne a je to hrozně fajn. Měli byste to taky zkusit. 🙂
Ještě mi vrtá hlavou, k čemu by důchodkyně (jestli jsem to dobře pochopil), k čemu potřebuje mobil za 30 litrů. Podle mě je celý ten nápad nesmysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9398
24.9.26 12:54
@Fee-bee píše: Více

Ještě, že to toho bratra napadlo, že? A takhle krásně to vymyslet, aby to zaplatili ostatní :palec: Každý totiž má na účtu peníze na rozhazování věci, které ten druhý vlastně má :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5903
24.9.26 12:55

Že byste mohli koupit společné mámě mobil

a vychází z toho, že on si vymyslí dárek za x tisíc a vy cálujete?:D
ti lidi jsou vtipálci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6577
24.9.26 13:10

Asi se chce mámě zalíbit drahým dárkem. Holt asi bude muset zvolit něco, na co má :nevim: já se už na společných dárcích domlouvám zřídka, ale to se skládáme. Když se jedná o jubileum nebo tak. Podle mě dárky můžou být hezké i bez toho, aby stály majlant. To myslí sourozenec vážně, že dárek nebude ani napůl ale půjde jen z vaší kapsy? Jinak je to tvoje věc, máte SJM, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2409
24.9.26 13:20

Takto uvažují lidé, kteří nemají peníze, nesnaží se je vydělat, neví co to obnáší je vydělat a vidí, že někdo jiný ty peníze má. Mají představu, že ten co ty peníze má, je má nějak sdílet, většinou rozfrcat za nesmysly.
Vaše děti brzy dorostou a ty peníze budou potřebovat do začátku nebo na studium (a to je pak fičák v peněžence). Pak vám to bude chybět. V žádném případě nesahejte do rezerv, protože byste tím okrádali svoje potomky. Nevyhazujte za předražený mobil pro matku, ještě když má teď nový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
24.9.26 13:59

Žádná důchodkyně nepotřebuje mobil za 30+t. Neříkejte mi, že od sebe rozezná jednotlivé modely Apple (předpokládám, že jde o ten) a skutečně bude využívat všechno, co má nejnovější verze oproti té o 4 roky starší :lol: A jinak je za mě opravdu vtipné vymyslet nákladný dárek a pak říct, že platit ho bude někdo jiný. Moje odpověď by byla: „Promluvíme si o tom, až budeš moct uhradit alespoň polovinu.“ O koupi rozhoduje prostě ten, kdo má peníze. Ne ten, kdo má úmysl, ale jinak holou řiť… Takže jestli má dotyčný takovou starost, aby maminka měla předražený telefon, na kterém bude používat volání, zprávy, email a facebook, tak nechť na něj někde sežene peníze. Z cizího by se to rozdávalo :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2437
24.9.26 14:04

Nekoupila bych nikomu tak drahý mobil. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22254
24.9.26 14:10

Takze ten klasicky obycejny mobil, co ma ted, taky pujde na reklamaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.9.26 14:13

@PaníBovaryová ne. Ten půjde. Tamten už není. Klasický je náhrada za tu předraženou… Nesmysl.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.9.26 14:13

@andiedvorakova nejde o Apple. Ale o Samsung. Za mě i tak nesmysl, obzvlášť pro seniora.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky