Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@stinga však jo
To nerozporuju. Reagovala se na to: důchodce to nepotřebuje ![]()
@Hanča1234 píše: Více
no objektivně vzato nepotřebuje - tahle paní ten telefon chce, protože je dobrý do ruky, no twl - za 30 tisíc? nemá sociální sítě a nic na telefonu neumí, tak ho opravdu nepotřebuje
@stinga pokud by si ho, ale koupila za své tak do toho nikomu nic není.
Pokud by byl ochoten ji ho někdo koupit k Vánocům tak je to opět její věc. Co si přeje.
Taky bych mohla mít kabelku za 500 Kč a prostě ji nechci tak mi ji nikdo necpe.
Zakladatelka zřejmě myslela, že ten mobil teď akutně nepotřebuje, aby sahali do svých železných rezerv.
Ne, že si ho nesmí koupit sama nebo přát na Vánoce, protože je důchodce ![]()
ale diskuse není o tom, že si tchýně chce koupit sama mobil za 30 táců, diskuse je o tom, že její povedený synáček chce, ať jí ho koupí druhý synáček
@PaníBovaryová tohle přesně napsala : Důchodci, i mě…stačí obyc. Tel
Sorry, ale ona má právo říkat co komu stačí?
@PaníBovaryová píše: Více
no přesně, babča si může ze svého koupit třeba 10 mobilů, to jí nikdo nebere
@stinga no tak ať jí ho koupi pokud chce ![]()
Já celou dobu reaguji na tuhle větu : Důchodci, i mě…stačí obyc. Tel
vždyť stačí, má pravdu, je to zakladatelky názor, na který má nárok, a já s ní souzním
Příspěvek upraven 27.09.26 v 20:27
Jako do důsledku - ano, má právo říkat, co komu stačí - a ten dotyčný má zase právo si z toho nic nedělat a koupit si to. Ale o tom diskuze není a myslím, že zakladatelka to nemyslela vůbec jako příkaz vůči všem důchodcům na planetě ![]()
Srovnávám přehnaná přání, okolnostem nepřiměřená. Kdo je vysloví, je dost jedno.
Z hlediska koupě je zvíře věc. Jaký k němu máš vztah je samozřejmě důležité, tedy pro většinu slušných lidí, ale nepřebíráš ho do péče, kupuješ.
@stinga ale to není její vec co komu stačí. Chápeš to? To bys mi mohla říct že mi stačí mobil za 5000 nebo našim dětem za 3000 Kč
Pořád by to nebyla tvá věc.
Zakladatelku nikdo nenutí ji ho kupovat, ale určovat co komu stačí?
@PaníBovaryová máš jiný názor a je to ok ![]()
Za mě to není nic extra koupit rodiči který vychoval jejího partnera jeden mobil.
A to ať chce jaký chce. Samozřejmě bych to pojala jako dárek.