Moje levná cesta
- Fotoalbum (448)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@ambruše píše: Více
ano, ano, uznávám, jsem máčka… ale v zájmu zachování zdraví a životů lidí v mém okolí budu sobecky udržovat plný žaludek
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ambruše no však, aspoň vidíš, že umím šetřit. No a výzkum nemuze být zadarmo, to snad chápeš. Suroviny mi dodas? Kuchařku a váhu mám. Budu mít pojištění? Protože si myslím, že nejdýl po dvou dnech mě manžel prizabije z hladu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja dnes 2 plátky žitného chleba zapečeny s protlakem, šunkou a čedarem, rajčata. A asi si dám ještě jogurt s granolou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Snopy123 píše: Více
Nemyslím si, že bych jedla nějak výrazně jinak než ona. Když to vezmu, tak běžně v pracovním týdnu nám k snídani třeba jogurt, chlebíček dalamánek a 3-4 plátky sýru, svačina žádná, na oběd mini porce polévky (tzn většinou do 5 lžic) a běžná porce hlavního jídla (2 knedlíky s omáčkou a masem, plátek masa s kaší, zapečené lasagne apod.), ke svačině třeba banán nebo jiné ovoce, nebo jahody se šlehačkou,.. k večeři třeba kefír a rohlík nebo miska hummusu nebo 1 kaiserka s kouskem sýru, nebo 2 míchaná vajíčka nebo 2-3 palačinky a většinou při večeři ještě zelenina (paprika, rajče, okurka, mrkev).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Včera hamburgery a víno a tak dneska k snídani dršťkovka z pytlíku. ![]()
Ale přidávám tam bujón aby byla silnější.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To jsou přesně ty jídelníčky pro horníky. Tohle bych do sebe na večeři nenatlačila. A kdyby jo, tak je mi celou noc těžko.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hera01 píše: Více
Večeřím v 18 a spát chodím ve 22:30. A je to malý talíř polívky, 1 houska, trocha sýra,1/4 kelímku hummusu, 1 mini muffin a banán. To je pro horníka? Asi permoník
Spíš mám pocit, že jsem na bílkovinách měla dnes přidat, aby mě kolem 21 nehonila mlsná…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hera01 píše: Více
Neznám nikoho kdo takto málo jí. To ten člověk má sotva 40 kilo. To i dětem dávám více jídla. Stačila by ta porce podle jídelníčku vašemu dítěti?
Nemyslím to zle ale prostě tomu nevěřím že by někomu stačilo tak málo.
- Citovat
- Upravit
Taky tam nic nevidim:
Plnotučné mléko, Smetana, Syrovátkový bílkovinný koncentrát (z mléka), Jedlá sůl, Stabilizátor (karubin), Kyselina (kyselina citronová), Mléčné kultury, Tuk v sušině nejméně 61%, Sušina nejméně 31, 5 %
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hera01 Hoď si to tabulek, takhle opravdu těžko poznat co a jak. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
Mému dítěti ve vývinu by to nejspíš nestačilo. Mně by to stačilo, chlapovi často taky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
No já mám na 168 cm 61 kilo, pro můj věk ideál, nechci vypadat jak vysušená treska. A jím teda tak 3× víc jak Kornelie. To by mě zajímala její váha a výška.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit