Moje levná cesta
- Fotoalbum (476)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Hera01 píše: Více
Ale ono nejde o to co do sebe natlačíš na večeři, každý má tu potřebu jídelníčku jinou. Jde o celkový jídelníček během celého dne. Je to stejné jako někomu vyhovuje víc snídat, někdo zase potřebuje ráno menší porce. Jde ale o celek. Ale tedy nevěřím, že tomu nerozumíš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ambruše píše: Více
Večeřím někdy mezi 18-19 a stačí mi kaiserka se sýrem a třeba půlkou papriky a pár cherry rajčátek. A mlsná mě pak nehoní. Když najdou jo, tak si dám jogurt, nebo kouskem ovoce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@malákráličice píše: Více
Jsem ráda, že koukáme na stejné složení ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jasně, během dne úplně stejně jako Kornelie. Tu si čichnete k rajčátku, táhle okem zavadíte o kus sýra. A pak jedou na dovolené lokální párky a dorty ve velkém.
A syn se věčně cpe kupovanými pudinky, aby někde nahnal chybějící energii. Ale tabulky nepotřebujete, to dá rozum. ![]()
Příspěvek upraven 24.09.26 v 19:39
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ambruše To už se tu taky řešilo a poslala mě s tím do háje, že jako proč by to měla doplňovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale taky narozdil od Kornelie nelzes, ze ti to vyslo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ambruše píše: Více
Dovolená není běžný pracovní týden. A tedy dva párky za týdenní dovolenou mi nepřijdou hrozné. Jo a sladké mívám o víkendu i mimo dovolenou, a někdy k snídani v práci třeba rebarborový koláč
nebo po obědě pudink s ovocem a šlehačkou ![]()
Jo a pudink si na dovolené koupil na ochutnání ![]()
Příspěvek upraven 24.09.26 v 19:40
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Snopy123 píše: Více
Ano jsem. To vy tu máte problém s těmi, co se neřídí tabulkami a jedí tak, jak vyhovuje jim
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hera01 Ne já mám „problém“ s těmi co to vydávají jako super cestu jak žít levně…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Snopy123 píše: Více
Myslíš ty, co berou jako jedinou správnou stravu tu podle tabulek a ideálně s minimem sacharidů?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak když se tabulkami neřídí, jak ji to jídlo pak může vyjít?
Někdo tu kecá(te) a tabulky to, tuším, nejsou 😇
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Venett píše: Více
No já tomu jídelníčku nevěřím, že je to něco, co dospělá osoba dlouhodobě jí. Třeba je to jen špička ledovce pro diváky
Jako jedna moje opravdu obézní kolegyně. V práci se hlídá, jí zeleninou, ale často jídlo nestíhá, přes den jí fakt jak vrabec. A přijde domů a vybílí lednici. Ona to ovšem přizná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit