Moje levná cesta
- Fotoalbum (382)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@kornelije píše: Více
Hezka zahrada, libi se mi to jen s bilou barvou kvetin, pokud mate neco podobny, musi tam byt hezky.
Jen k te fotce, nemam rada, kdyz mi sousede koukaji do soukromi, takze ja bych k tomu malemu masivu kvetin u plotu vysadila jeste jeden posledni rad, nejaky vysi ker, aby tam nebylo videt od sousedu a mela bych tak v zahradne vic soukromi.
Příspěvek upraven 24.09.26 v 15:03
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@malákráličice píše: Více
Tak nezapírej.
Že ty jsi chtěla vědět, kolik gramů čočky mají ve špajzu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Snopy123 píše: Více
Tak ale ona není zodpovědná že rozhodnutí jiných. Navíc v té doskuzi už podle názvu diskuze jasně píše o SOBĚ a o tom jak to má doma ona.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KalamityJohn píše: VíceČeské levné jídlo je mnohem kvalitnější než cokoliv v USA, kde se mohou používat zdraví škodlivé přísady, pesticidy, antibiotika pro zvířata atd., což už je v EU dávno zakázané.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aiwwa píše: Více
Tak znovu, u Kornelije jsou dva. Tudíž jsem reagovala, že my kdybychom byli 2, tak nám to taky stačí k večeři ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ambruše mít chytré hodinky, šla bych do toho. Potřebuju něco sundat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Snopy123 ta zahrada je odněkud obrázek, že by takovou chtěla. A mám pocit, že to bude AI klasika, protože některé ty kytky, co šly poznat spolu nekvetou. Anebo nejdou bílé. Hlavně ta jedna, co vypadá jako Kleopatřina jehla. Ale možná že už vyšlechtili bílou, kdoví.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hera01 píše: Více
Tak pokud něco vydávám jako projekt tak to snad slouží jako inspirace pro ostatní ne?
Tak asi to mám doma, ale zároveň se chovám zodpovědně k okolí.
Kdyby to nechtěla šířit pro okolí tak to asi nevydává ne?
Tak když tady budu sdílet jako anorektička svůj jídelníček, jak je super že hubnu a ještě tak levně, tak s tím taky budeš ok? Nebo budeš upozorňovat na to, že ten jídelníček není v pořádku a může mi poškodit zdraví a nejen mě ale i ostatním pokud by ho někdo napodoboval?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takže do své diskuze, která je o ní, má psát, jak to mají dělat ostatní?
A ano pokud si založíš diskuzi moje anorektická cesta, tak bych neřešila, co si tam píšeš. Tedy mě by ani nenapadlo do takové diskuze lézt.
S tvou logikou bys na net nemohla napsat vůbec nic, protože to někomu může uškodit. Aj kdybych si k snídani dala dlouhodobě 4 vajíčka, jak tu někdo psal, tak to mému tělu nebude vyhovat, někomu jinému nebude vyhovovat mezi dieta, atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To mi pripomnelo, kdyz jeste byla tchyne e prijela k nam na navstevu a dopravala si zdejsi Philadelhii, jak si pochutnaval a rikala, ze si to musi zacit v CR kupovat…no kdyz prijela, koupila si Philadelphii v CR a vylomila se, astmaticky zachvat vyvolany alergii, ty mela v podstate na nektera aditiva v jidle…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lenka_Hal píše: Více
Tak to jí vadí asi kyselina citronová, protože to je jediný rozdíl. Ale v USA je zase navíc E235.
Příspěvek upraven 24.09.26 v 15:39
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moje bejvalá šéfová se chystá do Prahy, Američanka, turistit. Ptala se mne co a jak a tak jsem jí mimo jiné poradil ať si vezme sebou fotku a v Ruzyni si udělá lítačku na MHD protože se jí měsíční kupon vyplatí než jednotlivý lístky.
Nebo v New York City se můžeš zadarmo svézt z Manhattanu na Staten Island a zpátky.
To jsou cestovní tipy, který ti ušetřej peníze.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit