Moje levná cesta
- Fotoalbum (459)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Megerka píše: Více
Jo, a když už to smrdí vyžadováním důkazů, nahodí se zůstatek potravin přes třičtvrtě stránky…asi aby se zapomnělo
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A taky to nebyla jenom ta jedna bageta, to jsi zapomněla dodat, další odbornice na vymýšlení ![]()
Příspěvek upraven 24.09.26 v 13:45
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije píše: Více
Cetla jsem ten, kde pises, ze ti to vyslo. Tak jsi zase LHARKA.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jkra píše: Více
A proč bych ti měla něco vkládat? ![]()
Nebo tady musím psát a vkládat co vy mi naridite?
![]()
Kdyby jsi byla slušná tak nemám problém ale tímto vaším způsobem komunikace, děkuji nechci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Megerka předběhnou vlastní sestru - to se musí každý cpat podle tabulek? Někteří lidé jedí střídmě, nepřežírají se pořád. A hladovění občas je zdravé, to už bys měla vědět. Ještě ten muž je stejný jako Klopotkovo dítě - fiktivní. Umíš si představit chlapa, který by byl ochotný se takto dlouhodobě stravovat? Leda by měl všude po baráku schované jídlo a v práci placený oběd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vykrucujes se. Nic jineho. Nemas co ukazat a jeste ti neni blby lhat. To je realita.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dohromady na 2 večeře byly 3 bagety. Zelenina se nepočítá, ze mas sníst 500 g kazdy denně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@inkakřivák píše: Více
Občas hlad, tohle je trvalý hlad 🙈. A zdravotní rizika vysoké.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Megerka mě nepřesvědčuj. My dnes měli klasiku vepřo-knedlo-zelo. Manžel nechtěl pomocí se skládáním dřeva, tak jsem mu udělala radost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V polívce máš základ zelí, brambory, vodu, zahuštění moukou. Že je tam pro chuť kelímek smetany na kolik? 6 porcí? A trochu klobásy, to fakt nevytrhne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ona neměla zeleninu v polévce, nemá tam rajčata a ještě něco dalšího ze zeleniny?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tohle dohadování nemá smysl. Já bych dala výzvu: stravovat se týden podle Kornelina jídelníčku. Ideálně někdo, kdo má chytré hodinky, aby mu to spočítaly
Nehlaste se všichni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit