Moje levná cesta
- Fotoalbum (418)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
Tak ne každý musí jíst jak Otesánek
Někomu stačí míň.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hera01 píše: Více
A Tobě nevadí že hladoví? Vždyť vůbec není o tom jíst jak Otesánek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Snopy123 píše: Více
Tak když jí to nevadí. Mně by ta její jídla taky někdy stačila. Naopak ty porce, či tu některé píší mi přijdou jak pro horníka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Snopy123 píše: Více
Načo to riešiť. Kornelije má jediné kritérium, aby to bolo lacné, zmestiť sa do nízkeho rozpočtu. Zbytočne jej niečo písať. Here to je tiež jedno, hlavné je byť vždy a za každú cenu proti väčšine, je jedno o čo ide.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hera01 píše: Více
Musíš brát v potaz další věci jako je věk, práce, výdej, atd…
Její porce (myslím tedy výživně) jsou tak dost nízké. A stačí. No tak ono když budeš hladovět, tak to taky hned nepoznáš, ale můžeš to poznat za nějakou dobu.
Zkoušela jsi ten její jídelníček jet nějak dlouhodobě? Stačilo by Ti to i pak?
Ono občas a pravidelně je taky rozdíl.
Navíc nikdo nepíše že musíš jíst jak Otesánek, ale dobrý jet výživově ok.
A za mě je fajn si to dát jako celek, ne to brát na jednotlivá jídla. A to ji nemůže vycházet ok. Proto jsem se ptala na ty KT.
A nemyslím si, že by se tu K pasovala do role stařenky s manželem co nemají žádný energ. výdej. Naopak psala, že jsou celkem akční, atd…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A všimla jsem si, že z jídelníčku vymyzely pudinkove poháry. Dřív byly pořád, aspoň jednou týdně, a teď nic. Chybí mi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@inkakřivák 58678782 [/citaceDonedávna mela i polévku + hlavní jídlo k obědu. Najednou oběd bez polévky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@neumisa píše: Více
To jsou furt výmluvy a pro vědu se nikdo obětovat nechce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ambruše píše: Více
Bych se i obětoval ale podle receptů nevařím a váhu nepoužívám vůbec.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No ja si dnes koupila uherák a týden bych nemohla jíst 🙈.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já třeba nemám ráda velké porce. Plný talíř mě děsí už od dětství. Dneska k večeři: kuřecí vývar s masem, zeleninou a vločkama, 1 celozrnná houska s hummusem a sýrem, 1 malý špaldový muffin a banán. To by měla Kornelie na 3/4 dne. Já si teda přecpaná nepřijdu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem se nabízela, ale nemám chytré hodinky. Pošli hodinky a jdu do toho.
@Megerka Budou vánoce, ne, je potřeba našetřit ona dekorace, andělíčky, svíčičky a jiné pičičandičky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já to zkusila jen snídaně a svačina a to se nedá! Hladovět nebudu. Jak píšete žádný manžel není. Ty porce jídla jsou malé i pro dítě. Jestli to není diskuze admina tak se tu jen někdo baví. Zakladatelka tu má jen tyto diskuze o tom jak šetří a skoro nejí?