Mimi 2010
- Otevřená skupina
Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (192)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
smolicekkk píše:
Tak holky,já jsem bezradná,malý mi odmítá jíst mlíkoAsi mu nejede,když už jí i normal stravu,ale nemůže být ještě bez mlíčka,je ještě malý…Nějaká rada???
![]()
![]()
zkus víc druhů mlíčka,mě třeba malá po nutrilonu děsně zvracela,takjsme zkusily Bebu a to už byla paráda.Musíš zkoušet
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pěkné ranko holky…
Tak na dnešek se fakt se těším,malá bude od 10 u babičky a já jedu konečně k holiči.Nebyla jsem u kadeřnice co se malá narodila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
holky pokud chcete vydělávat,klikněte a sami uvidíte,penízky nerostou závratným tempem ale rostou,vlastní zkušenost a nic vás to nestojí.
Chcete vydělávat peníze za příjem reklamních emailů od
"
Emailing.cz":http://www.emailing.cz/" STYLE=„color: white;“ TARGET="_blank ?
Napište Váš e-mail a odešlete! Obratem Vám zašleme informace a potvrdíme Vaši registraci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Krásné ránko holky člověk se tu 2 dny neukáže a pomale nestíhám dočítat. Jinak my chodíme spinkat taky 2× denně. většinou kolem 10h a pak ve 3-4., záleží na tom, jak dloho spinká. Nikolka taky nechodí po obědě ani odoledne, ale včera jsme byli n 3h venku, přád chodila a kž jsme přišli domů tak na koro hoďku a půl usnula na koberci. Večer chodí spinkat mezi 7-8:30 obě. Většinou jd první Nikolka, plechne si pohádku na CD a já mezi tím nakrmím, přebalím Markétku, tatka se pomazlí a jde spinkat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Smlicku mne Markétka odmítá mlíčko už tak 2m. Začala ho prskat a vyplivovat. Dr mi na to nic neporadila. Jediná možnost, jak mi ho vypije je v noci, když skoro spí a jen se promluví na čaj. Nabídnu mlíčk a tu 150 vypije. A mám jí o to víc dávat mléčné výrobky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jnak my jsme všera s holkama clý dopoledne courali po městě, tak jsem koupila v Penny naloženou krkovičku-náš oběd. A dneska budu dělat uzený s brambor. kaší. Nikola si poručila Rajskou polívku (miluje ji).Zítra co dělat to nevím. POradím se s manželem jinak hledám inspiraci https://www.emimino.cz/…ankovani/70/#…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Emilka1 píše:
Smlicku mne Markétka odmítá mlíčko už tak 2m. Začala ho prskat a vyplivovat. Dr mi na to nic neporadila. Jediná možnost, jak mi ho vypije je v noci, když skoro spí a jen se promluví na čaj. Nabídnu mlíčk a tu 150 vypije. A mám jí o to víc dávat mléčné výrobky.
No právě taky to máme tak,dostanu do něho mlíčko jen v noci,to pojí krásně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji holky za rady,tak já vyzkouším teda jiné mlíčko a uvidíme,tak mi držte palečky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
smolicekkk píše:
Děkuji holky za rady,tak já vyzkouším teda jiné mlíčko a uvidíme,tak mi držte palečky
Já zkoušela i jinou značku, ale nepomohlo to, takže se snažím dávat víc těch mléčných výrobků
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mě teda teď od toho 10 měsíce Markétka mlíčko pije většinou jen přes noc,přes den si ho už moc nebere.
jinak přejem krásný víkend.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky přeju krásný víkend a hezké svátky…No malý bude mít půl roku za pár dní,takže je asi ještě brzo na vynechání mlíčka,ale dnes večer mi ho vypil krásně,takže nevím no,ale uvidíme jak to bude vypadat další dny…Doufám,že se to spraví a bude hezky papat,jinak bych teda zařadila víc těch mléčných výrobků a nějaké ty kašičky…Dnes měl svůj den a dal mi pekelně zabrat-pořád si vyžadoval maminku,tak už jsem ráda,že už spinká,ještě totiž chvíli a už by mi asi hlava praskla
Ted už spí jak andílek
a já si vychutnávám klid a to tiiiiicho ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
přeju krásné velikonoce. Užijte si svátky a taky počasí
Co se týká výzdoby, mám ji ráda a každý rok ji dělám. Vyfoukávám vajíčka, takže si je nechávám na další roky, ale vždycky něco přidělám. Tímhle vyráběním odpočívám a zapomínám na realitu, prostě mi to pomáhá se nezbláznit se. Jinak to vychází na Vojtovi narozeniny, takže je to zároveň i výzdoba na oslavu. No a zítra to máme v komorním složení. Přijde jen Vojtíkova prababička, kterou mám moc ráda a nějaký ten drobek fakt nevadí Dáme si dortík a roládu, jednohubky, kafčo a bude to v klidu, to mám ráda. V neděli jedeme na letiště přivítat moje rodiče – Vojtík vyšmigrustuje moí mamku, dárky na narozeniny už dostal a v pondělí pojedeme ke tchýni, tak tam povezu druhý dortík a svoukne si ještě jednou ostatní to spojí s oslavou Vendulky, která je 14. května
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
VercaN píše:
Ahoj holky,
přeju krásné velikonoce. Užijte si svátky a taky počasí
Co se týká výzdoby, mám ji ráda a každý rok ji dělám. Vyfoukávám vajíčka, takže si je nechávám na další roky, ale vždycky něco přidělám. Tímhle vyráběním odpočívám a zapomínám na realitu, prostě mi to pomáhá se nezbláznit se. Jinak to vychází na Vojtovi narozeniny, takže je to zároveň i výzdoba na oslavu. No a zítra to máme v komorním složení. Přijde jen Vojtíkova prababička, kterou mám moc ráda a nějaký ten drobek fakt nevadí Dáme si dortík a roládu, jednohubky, kafčo a bude to v klidu, to mám ráda. V neděli jedeme na letiště přivítat moje rodiče – Vojtík vyšmigrustuje moí mamku, dárky na narozeniny už dostal a v pondělí pojedeme ke tchýni, tak tam povezu druhý dortík a svoukne si ještě jednou ostatní to spojí s oslavou Vendulky, která je 14. května
Tak moc blahopřeju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- větvička1 , 6.1.24 21:35
- Týnuše1980 , 25.10.20 21:40
- prcek2303 , 15.5.20 14:50
- kfmldfvm , 20.10.17 23:28
- JeannetteI , 3.8.17 06:39
- Habibi2606 , 6.1.15 19:49
- Zlata Kindlova , 31.1.14 12:26
- KatkaHelenka , 31.5.13 17:33
- leicka , 4.5.13 08:57
- kubanka , 5.4.13 22:56
- mamka.92 , 24.3.13 21:47
- Zuza78 , 21.1.13 22:17
- barah , 30.11.12 13:11
- Yuliya , 16.11.12 22:09
- šmoulinka71 , 11.11.12 16:20
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Syn 3.5 roku byl driv agresivni na deti
- 1.5.26 19:25
- Neboj
- 4
Je toto závislost na lécích?
- 1.5.26 19:15
- vokishka
- 8
Jaké to je, být sociální pracovnicí?
- 1.5.26 19:17
- RajaMatangi
- 10
Make-up Klara Rott
- 1.5.26 17:44
- Hanča1234
- 1
Už vás někdy políbil ten, kdo se vám...
- Rosebery
- 2
Domácí vzdělávání - Děti jsou taky lidi
- 1.5.26 17:34
- stinga
- 377
Pohovor na finančí referentku - úřad
- 1.5.26 16:20
- Anonymní
- 1
Špinění a cesta do zahraničí v těhotenství
- 1.5.26 19:20
- Anonymní
- 12
Narcistická matka, co s tím?
- stinga
- 51
Otěhotnění během ovulace?
- 1.5.26 18:58
- Anonymní
- 10
Nové příspěvky
Kolik peněz dát dítěti na internát
- 1.5.26 19:35
- Roxy ivka
- 59
Impulzivita a peníze: Jak řešit a vše...
- 1.5.26 19:35
- Zvedava1
- 76
Syn 3.5 roku byl driv agresivni na deti
- Neboj
- 4
Narcistická matka, co s tím?
- stinga
- 51
Už vás někdy políbil ten, kdo se vám...