Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (192)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
71
27.4.11 19:19

Ahojky, tak jsme tady dlouho nebyla. Včera jsme přišla z Olinkou z nemocnice byla na trhaní nechtu na palcích u nožiček. zarustaly ji nechty a to ji je 8 měsícu. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
27.4.11 19:26
Ivanka805 píše:
Ahojky, tak jsme tady dlouho nebyla. Včera jsme přišla z Olinkou z nemocnice byla na trhaní nechtu na palcích u nožiček. zarustaly ji nechty a to ji je 8 měsícu. :-(

Chudinka malá :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
27.4.11 19:28

Chuděrka malinká, tak hlavně, ať se jí to brzy zahojí a už jí to nikdy netrápí. :hug:

Já jsem hrozně unavená, Kubu asi opravdu trápí zuby, tedy ještě nevyklubané, protože má zase kousací období, už mě pokousal do brady a chtěšl útočit i na nos. :roll: Co používáte za gel na zuby? Já koupila Calgel, ale myslím, že moc účinný není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
27.4.11 19:32

V Pátek jdem na sundaní tak jsme zvědavá co řeknou. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
27.4.11 20:33
barah píše:
Chuděrka malinká, tak hlavně, ať se jí to brzy zahojí a už jí to nikdy netrápí. :hug:Já jsem hrozně unavená, Kubu asi opravdu trápí zuby, tedy ještě nevyklubané, protože má zase kousací období, už mě pokousal do brady a chtěšl útočit i na nos. :roll: Co používáte za gel na zuby? Já koupila Calgel, ale myslím, že moc účinný není.

Nejvíc se nám osvědčil MUNDISAL GEL a když pak už je zoubek vidět dost přes dásno je dobé namočit prst do šťávy s citronů a masírovat tím dásno.Malemu se taky tlačí asi horní zoubky,protože huláká celé dny a cpe si do pusi co tam vleze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
27.4.11 20:36

Děkuju, zítra ho asi dojdu koupit. Kubovi se tlačí stoličky, dásně má naběhlé už dlouho a někdy se to ozve, pak zase klid a teď zase. Nechápu, proč nemůžou zuby růst bezbolestně třeba jako vlasy. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
27.4.11 20:48

Ivanka805-Tak malá a už taková bolístka :-( Držím palečky ať to dobře dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
27.4.11 21:00
Ivanka805 píše:
Ahojky, tak jsme tady dlouho nebyla. Včera jsme přišla z Olinkou z nemocnice byla na trhaní nechtu na palcích u nožiček. zarustaly ji nechty a to ji je 8 měsícu. :-(

Chuděrka malá :andel: Tak ať jí to nebolí a už s tím nemáte potíže
Barah: gel nepoužívám jen ledová kousátka. Tak snad budete mít od zubů brzo pokoj. Vendulka taky zase začala všechno kousat :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
27.4.11 21:22
Ivanka805 píše:

Tak to je mi líto. Je to nepříjemné. Jako dítě jsem taky víckrát byla sundávat nehty na palcích u noh. Bohužel se to rádo vrací :evil: Tak ať se nehtíky brzy uzdraví a dorostou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.4.11 07:23
Ivanka805 píše:

Ahojky,
tak to jemi ji líto,chudinka malá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
28.4.11 07:58

Bré ránko :mavam:
Tak Vojtík se rozhodl, že bude vstávat ve 4 hodiny :roll: TAk jsem mu řekla, že je ještě noc a on usnul do půl 6, od té doby se dívá na pohádky, jí rohlíky a hraje si a já tu bloumám jak mátoha :zed: Po obědě zásadně nespí a už ani nevydrží v posteli, takže se těším na celý den. Asi si uvařím oběd a jak se malá vzbudí, tak pojedem ven :think: V jednom oku mám zánět spojevek, takže si fakt užívám. Ale odpoledne přijde tchýně a já si půjdu zahrát volejbal, takže si od malých na chvilku odpočinu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
28.4.11 08:02

DOBRÉ ránko,tak Vojtíšek dneska vstával v 6.45h jako obvykle musí se rozloučit se segrou,než odejde do školy :-D vypadáto,že dneska bude krásně,tak vyrazíme na procházku. A copak dneska vaříte holčiny? Mě opět nějak nic nenapadá :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.4.11 08:06

Pěkné ránko všem.

Markétka se mi v noci vzbudila jen 3 krát,takže paráda,ráno vstávala v 6 a teď už zase spinká.
Dneska je tu zase zataženo a vypadá to že bude každou chvilku pršet :cry: už mě to fakt štve,je to na palici :zed:
Doufám že aspoň na víkend bude hezké počasí.
Jinak já mám vařeno ze včerejška,dělala jsem čínu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
28.4.11 08:33

Ahoj holky,nemáte některá autosedačky Inglesina moovy? Sháníme do druhého auta autosedačku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.4.11 08:36

to já bohužel nemám,mám jednu a tu používáme,mám od firmy CARETERo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny