Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1175
3.5.11 10:20
barah píše:
Tady leje jak z konce. Kuba zase nechtěl spát, teď usnul, v noci hrůza, brzy vstávali, já se z toho zblázním. :zed: :zed: :zed:
My budeme mít vepřové na kmíně s rýží a rajčatovým salátem.

Tak to mě taky láká, múžeš mi napsat jak děláš to vepřové? Mám doma jenom asi kýtu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
3.5.11 10:28

Nakrájím na kousky, obalím v mouce, osmahnu, trochu podleju vývarem, dám kmín, nesolíme, dusím, maso vyndám a šťávu zahustím a ochutím, já to mám nejraději ochucené hořčicí, ale dnes to máme obyč.
Je to obyč jídlo, žádná věda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
3.5.11 10:29

Ahojky holky.Tady taky leje :-( šla bych spát,ale Domča řádí jak tajfun :roll: naučil se křičet a hooodně nahlas :pankac: Já si ohřeju jen párky(Ondra má oběd ve škole)a k večeři udělám kuřecí nudličky na kari a smetaně s rýží.Domča byl vzůru 2× na mlíčko.Myslela jsem,že by se už mohl pomalu budit jen jednou :-D Ondra měl obrácené spaní a já chodila jak živá mrtvola :roll: Když se ráno začnou smát a kouknou se těma krásnejma kukadlama,tam jsem uplně hotová a zlobit se nedokážu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
3.5.11 10:34

Když se na mě ráno kouknou, tak je ještě taková tma, že je ani nevidím. :lol:
Já se samozřejmě taky nezlobím, jen jsem hrozně unavená. S ještě k tomu, když je takové počasí. To když svítí slunko, to se mi hned vstvává jinak. 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
3.5.11 11:51

Jo to počasí to je teda na nic, budeme zavření dnes doma :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.5.11 11:57

Tak holky tady už začíná i SNĚŽIT,fakt mazec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
3.5.11 12:01
Zlata Kindlova píše:

Teď jsem koukala na zprávy… a na horách sněží …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.5.11 12:10
jj,to počasí se
say píše:
Zlata Kindlova píše:
Teď jsem koukala na zprávy… a na horách sněží …

jj to počasí se fakt zbláznilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
3.5.11 12:12

Kdybych tu neměla děti a nemusela se už děsit toho, jak je zabavím, když nepůjdeme ven, tak mi to počasí skvěle vyhovuje, zalezla bych do postele a vylezla až zítra. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
3.5.11 12:14
barah píše:
Kdybych tu neměla děti a nemusela se už děsit toho, jak je zabavím, když nepůjdeme ven, tak mi to počasí skvěle vyhovuje, zalezla bych do postele a vylezla až zítra. :mrgreen:

jo souhlasím, pustila si nějaký filmeček nebo si schrupla… ale mám taky prcka naštěstí spinká, ale za chvilku bude mít obídek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.5.11 12:20
say píše:
barah píše:
Kdybych tu neměla děti a nemusela se už děsit toho, jak je zabavím, když nepůjdeme ven, tak mi to počasí skvěle vyhovuje, zalezla bych do postele a vylezla až zítra. :mrgreen:
jo souhlasím, pustila si nějaký filmeček nebo si schrupla… ale mám taky prcka naštěstí spinká, ale za chvilku bude mít obídek…

Tak to já neumím,jen tak ležet a povalovat se.Já musím pořád něco dělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
3.5.11 12:22
Zlata Kindlova píše:
say píše:
barah píše:
Tak to já neumím,jen tak ležet a povalovat se.Já musím pořád něco dělat

To já sice taky furt něco dělám, ale kdyby prcka někdo vzal na procházku ráda si dám šlofíčka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
3.5.11 12:23

Fakt ne? To já jo. Kdybych to měla samozřejmě každý den, tak by mě to nebavilo. Ale když jsem se za 3 a půl roku ještě nevyspala celou noc, tak bych si chtěla zalenošit. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
3.5.11 12:36

Jé holky taky bych polenošila :-D :-D :-D , když jsem ještě neměla děti, tak jsem klidně po práci zalehla, večer se jen vykoupala a spala až do rána, ráda na to vzpomínám, fakt jen vzpomínám protože to ještě hodně dlouho nepůjde :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
3.5.11 12:41

Ahojky holky, tak mi se díky tomu dešti vyspali :-) Danda se probudil v pět, vyžahl mlíčko , zjistil, že je tma, tak to ještě zalomil do čtvrt na osm:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny