Chyba v Matrixu /e-miminu/

• Fotoalbum (268)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
a12
61039
28.1.20 17:16
@vokishka píše:
Nemůžete konečně nějak upravit ta upozornění na nové příspěvky v diskuzi? Nehodí mě to na poslední přidané, ale i třeba dvě stránky zpět, co jsem četla už třeba 3×.

No, to maj zas naky opožděný, vcera taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
28.1.20 17:18
@vokishka píše:
Nemůžete konečně nějak upravit ta upozornění na nové příspěvky v diskuzi? Nehodí mě to na poslední přidané, ale i třeba dvě stránky zpět, co jsem četla už třeba 3×.

mám to stejně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148379
28.1.20 21:15
@vokishka píše:

Taky se mi to poslední dobou stává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25059
28.1.20 21:20

Mě to zase u nového příspěvku nehodí na obnovení, ale na x let starý první příspěvek. Nevím, máte to taky tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65052
19.2.20 10:41

Co to zase je, skoro každá nová diskuze z pravého sloupečku nejde rozkliknout, píše mi to, že je ještě v plenkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27613
19.2.20 10:46

@vokishka a všechny jsou anonymní a provokativní názvy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65052
19.2.20 10:48
@ka2ka píše:
@vokishka a všechny jsou anonymní a provokativní názvy

aha, já myslela, že to vystěhování nezdárného dítěte bude normální diskuze, bohužel známí tohle řešili. To jsou ty diskuze jako smazané od admina?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27613
19.2.20 11:50
@vokishka píše:
aha, já myslela, že to vystěhování nezdárného dítěte bude normální diskuze, bohužel známí tohle řešili. To jsou ty diskuze jako smazané od admina?

já nevím jen mě to podle názvů napadlo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65052
19.2.20 12:03
@ka2ka píše:
já nevím jen mě to podle názvů napadlo :think:

Tak nezvedeny potomek zůstal a už jde rozkliknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27613
19.2.20 12:07
@vokishka píše:
Tak nezvedeny potomek zůstal a už jde rozkliknout.

zrovna na to koukám potomek by spíš potřeboval odbornou pomoc :think: než vyhodit na ulici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65052
20.2.20 16:22

Zase mi blbne otvírání diskuzí. I ty, které jsem viděla, jsou pořád červené, navíc v podstatě všechny, které otvírám, se otvírají na příspěvcích, které jsem četla dnes už aspoň 4×. A když to označím vše jako přečtené, stejně je půka diskuzí pořád červená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19246
20.2.20 16:33
@vokishka píše:
Zase mi blbne otvírání diskuzí. I ty, které jsem viděla, jsou pořád červené, navíc v podstatě všechny, které otvírám, se otvírají na příspěvcích, které jsem četla dnes už aspoň 4×. A když to označím vše jako přečtené, stejně je půka diskuzí pořád červená.

Tak to samé mám od rána také.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65052
20.2.20 17:47

Tak už se to spravilo kromě jedné diskuze, tak je červená, ať klikám jak klikám. Je to To nejlepší z emimina? Chcete tím něco naznačit @admini? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19246
20.2.20 18:10

Tak můj problém přetrvává. Stále, celé odpoledne, označuji všechny diskuze jako přečtené a pořád jsou růžové, jako bych je už aspoň 3× nepřečetla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39553
20.2.20 22:33

Mně nešlo vůbec mimino část dopoledne (na mobilu) do 11h, pak dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová