Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@vokishka píše:
Nemůžete konečně nějak upravit ta upozornění na nové příspěvky v diskuzi? Nehodí mě to na poslední přidané, ale i třeba dvě stránky zpět, co jsem četla už třeba 3×.
No, to maj zas naky opožděný, vcera taky
@vokishka píše:
Nemůžete konečně nějak upravit ta upozornění na nové příspěvky v diskuzi? Nehodí mě to na poslední přidané, ale i třeba dvě stránky zpět, co jsem četla už třeba 3×.
mám to stejně
@vokishka píše:
Taky se mi to poslední dobou stává.
Mě to zase u nového příspěvku nehodí na obnovení, ale na x let starý první příspěvek. Nevím, máte to taky tak?
Co to zase je, skoro každá nová diskuze z pravého sloupečku nejde rozkliknout, píše mi to, že je ještě v plenkách.
@ka2ka píše:
@vokishka a všechny jsou anonymní a provokativní názvy
aha, já myslela, že to vystěhování nezdárného dítěte bude normální diskuze, bohužel známí tohle řešili. To jsou ty diskuze jako smazané od admina?
@vokishka píše:
aha, já myslela, že to vystěhování nezdárného dítěte bude normální diskuze, bohužel známí tohle řešili. To jsou ty diskuze jako smazané od admina?
já nevím jen mě to podle názvů napadlo ![]()
@ka2ka píše:
já nevím jen mě to podle názvů napadlo
Tak nezvedeny potomek zůstal a už jde rozkliknout.
@vokishka píše:
Tak nezvedeny potomek zůstal a už jde rozkliknout.
zrovna na to koukám potomek by spíš potřeboval odbornou pomoc
než vyhodit na ulici
Zase mi blbne otvírání diskuzí. I ty, které jsem viděla, jsou pořád červené, navíc v podstatě všechny, které otvírám, se otvírají na příspěvcích, které jsem četla dnes už aspoň 4×. A když to označím vše jako přečtené, stejně je půka diskuzí pořád červená.
@vokishka píše:
Zase mi blbne otvírání diskuzí. I ty, které jsem viděla, jsou pořád červené, navíc v podstatě všechny, které otvírám, se otvírají na příspěvcích, které jsem četla dnes už aspoň 4×. A když to označím vše jako přečtené, stejně je půka diskuzí pořád červená.
Tak to samé mám od rána také.
Tak už se to spravilo kromě jedné diskuze, tak je červená, ať klikám jak klikám. Je to To nejlepší z emimina? Chcete tím něco naznačit @admini? ![]()
Tak můj problém přetrvává. Stále, celé odpoledne, označuji všechny diskuze jako přečtené a pořád jsou růžové, jako bych je už aspoň 3× nepřečetla.
Mně nešlo vůbec mimino část dopoledne (na mobilu) do 11h, pak dobrý.