Chyba v Matrixu /e-miminu/

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65095
21.2.20 07:37

Mně některé diskuze pořád svítí jako neprectene a když je rozkliknu, tak mě hází pořád třeba o 15 stránek zpět. Nebaví mě to. @admini, děláte s tím něco? Ani mi nejde správně oslovit admin, asi raději :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20826
21.2.20 10:28

Dobrý deň,

ďakujeme za upozornenie. Tie diskuzie Vám svietia v upozorneniach? O ktoré diskusie sa jedná? Pošlete nám prosím screen?

Kristína

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65095
21.2.20 10:35

@admin teď mi to dělají tyhle dvě diskuze. U toho nejlepšího mě to stále háže na stranu 152.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20826
21.2.20 11:04

Dobrý deň,

ďakujem za zaslanie. Zisťujeme v čom je problém. Prosím sledujte situáciu a keby sa to nejak zmenilo, dajte nám vedieť. :srdce:

Kristína :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
21.2.20 11:26
@Dixies píše:
Tak můj problém přetrvává. Stále, celé odpoledne, označuji všechny diskuze jako přečtené a pořád jsou růžové, jako bych je už aspoň 3× nepřečetla.

@admin mám to od včera i v uzavřené skupině. S tím souvisí i upozornění- skutečnost je jedno, ale ukazuje mi to 8, protože jsou růžové ty staré diskuze. Jsem na mobilu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65095
21.2.20 12:33

@admin mne už to funguje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19250
21.2.20 12:35

Na Pc už od včerejška nefunguje tlačítko " Označit vše jako přečtené". A i když si přečtu poslední příspěvek, tak je stále označen jak nepřečtený a hází mě to zpět minimálně o 15 stránek. Týká se to veřejných i uzavřenek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20826
21.2.20 13:36

Dobrý deň,

otestovala som upozornenia z diskusií, ktoré ste poslali a tak isto aj tlačítko označiť ako prečítané. Na mojom osobnom účte všetko funguje, chybu hľadáme ďalej. :palec:

S pozdravom,
Kristína :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65095
21.2.20 16:05

Tak mně už se sice po přečtení odznačí, ale stějně mě to hází ne na nové příspěvky, ale na stránky, které jsem četla už stokrát.
edit: tak ty dvě diskuze už jsou opět pořád červené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19250
21.2.20 16:12
@vokishka píše:
Tak mně už se sice po přečtení odznačí, ale stějně mě to hází ne na nové příspěvky, ale na stránky, které jsem četla už stokrát.
edit: tak ty dvě diskuze už jsou opět pořád červené.

Mě to stále vrací asi v 10 diskuzích zpět na včerejšek kolem poledne. Označit vše - stále nefunguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65095
22.2.20 10:01

Pořád to u některých diskuzí nefunguje, jsou červené, ať klikám na co chci. A hází mě to do včerejšího dopoledne, i když je tam nakrafáno dalších 20 stránek. Nebaví mě to proklikávat se tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
22.2.20 10:31

Pořád chyba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65095
24.2.20 16:56

Tak jak jsou na tom IT pracovníci? I když už to červeně nesvítí, pořád mě to háže ve dvou diskuzích na příspěvky psané někdy minulý týden. Ten sexy mozek už mě neba :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19250
24.2.20 16:58
@vokishka píše:
Tak jak jsou na tom IT pracovníci? I když už to červeně nesvítí, pořád mě to háže ve dvou diskuzích na příspěvky psané někdy minulý týden. Ten sexy mozek už mě neba :lol:
Škoda slov, vždyť se prý nic neděje a je vše v pořádku :zed: Jsem na tom celý týden stejně, nic nefunguje.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65095
24.2.20 17:33

Jsem to zakřikla, už to mám červené, ať se snažím odkliknout, co vidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová