Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mně některé diskuze pořád svítí jako neprectene a když je rozkliknu, tak mě hází pořád třeba o 15 stránek zpět. Nebaví mě to. @admini, děláte s tím něco? Ani mi nejde správně oslovit admin, asi raději ![]()
Dobrý deň,
ďakujeme za upozornenie. Tie diskuzie Vám svietia v upozorneniach? O ktoré diskusie sa jedná? Pošlete nám prosím screen?
Kristína
@admin teď mi to dělají tyhle dvě diskuze. U toho nejlepšího mě to stále háže na stranu 152.
Dobrý deň,
ďakujem za zaslanie. Zisťujeme v čom je problém. Prosím sledujte situáciu a keby sa to nejak zmenilo, dajte nám vedieť. ![]()
Kristína ![]()
@Dixies píše:
Tak můj problém přetrvává. Stále, celé odpoledne, označuji všechny diskuze jako přečtené a pořád jsou růžové, jako bych je už aspoň 3× nepřečetla.
@admin mám to od včera i v uzavřené skupině. S tím souvisí i upozornění- skutečnost je jedno, ale ukazuje mi to 8, protože jsou růžové ty staré diskuze. Jsem na mobilu.
Na Pc už od včerejška nefunguje tlačítko " Označit vše jako přečtené". A i když si přečtu poslední příspěvek, tak je stále označen jak nepřečtený a hází mě to zpět minimálně o 15 stránek. Týká se to veřejných i uzavřenek.
Dobrý deň,
otestovala som upozornenia z diskusií, ktoré ste poslali a tak isto aj tlačítko označiť ako prečítané. Na mojom osobnom účte všetko funguje, chybu hľadáme ďalej. ![]()
S pozdravom,
Kristína ![]()
Tak mně už se sice po přečtení odznačí, ale stějně mě to hází ne na nové příspěvky, ale na stránky, které jsem četla už stokrát.
edit: tak ty dvě diskuze už jsou opět pořád červené.
@vokishka píše:
Tak mně už se sice po přečtení odznačí, ale stějně mě to hází ne na nové příspěvky, ale na stránky, které jsem četla už stokrát.
edit: tak ty dvě diskuze už jsou opět pořád červené.
Mě to stále vrací asi v 10 diskuzích zpět na včerejšek kolem poledne. Označit vše - stále nefunguje.
Pořád to u některých diskuzí nefunguje, jsou červené, ať klikám na co chci. A hází mě to do včerejšího dopoledne, i když je tam nakrafáno dalších 20 stránek. Nebaví mě to proklikávat se tím.
Tak jak jsou na tom IT pracovníci? I když už to červeně nesvítí, pořád mě to háže ve dvou diskuzích na příspěvky psané někdy minulý týden. Ten sexy mozek už mě neba ![]()
@vokishka píše:Škoda slov, vždyť se prý nic neděje a je vše v pořádku
Tak jak jsou na tom IT pracovníci? I když už to červeně nesvítí, pořád mě to háže ve dvou diskuzích na příspěvky psané někdy minulý týden. Ten sexy mozek už mě neba
Jsem to zakřikla, už to mám červené, ať se snažím odkliknout, co vidím.