Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chtěla bych se zeptat. Bude i letos možnost pořídit si slevu na tento veletrh díky emiminu?
Děkuji
@kalypsoooo tady se dají koupit za 80 Kč nebo rodinné za 200 Kč https://etickets.bvv.cz/…ka/vstupenky
Děkuji, taková technicka…za dítě (8m) v kočáre se taky plati?
@kalypsoooo Děti do 6 let a doprovod držitele průkazu ZTP/P mají vstup zdarma
Dobrý den,
sledujte eMimino.cz - brzy tu bude soutěž o volné vstupenky. ![]()
Zdraví
admin Monika
Dobrý den,
letos se v Brně bude ve dnech 3.-6. 3. 2016 bude konat veletrh Pro dítě. A my pro Vás máme celkem 50 volných vstupenek. Stačí se zúčastnit soutěže a jsou Vaše.
Těšíme se na Vás na veletrhu! ![]()
Za tým eMimino.cz
adminka Eliška
Já stále nemůžu najít, kam mám napsat komentář a jak se do soutěže zapojit. Můžete mi dát nějaký odkaz?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na seznam vystavovatelů letošního veletrhu. K dispozici je, nicméně chybí mi na něm seznam známých firem prodávajících kočárky..bugaboo, cybex, nuna atd..budou i tito prodejci letos na veletrhu?
Dobrý den,
kompletní seznam vystavovatelů byste měla najít na oficiálních stránkách veletrhu. ![]()
adminka Zuzka
Ano tam jsem to právě četla, proto vidím že v seznamu je asi jen 40 firem, nicméně podle značek výrobků jako loni to rozděleno neni..proto se ptám vás, nejsem z Brna tak ať nejezdím zbytečně… diky
Holky, kdo tam pojede uz ve ctvrtek- mrknete prosim, jestli tam nebude novy Baby jogger city metro- bych tam v patek sjela ![]()
Skoda, ze neni na strankach seznam vyrobku ![]()
Taky bych potřebovala nějakého špeha kdo tam bude zítra. potřebuji zjistit cenu na valco snap 4 sport - nafukovací kola, polohovatelný, černá barva.
a
britax b-motion plus 2016 taky polohovatelný nohy i zada, nafukovačky komplet v černé barvě.
můžeme se dohodnout i na nějaké odměně
děkuji
Kamarad vystavuje, je zde k dispozici jeste cca 295 listku, staci vypsat mejl, jmeno a PSC, pak prijde na mejl vstupenka- vytisknout a rovnou k brane (nemusite cekat u pokladny)
zde:
http://for-pets.cz/…atel/voucher?…