Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dnes jsem obdrzela soukromou zpravu od uzivatele BlackPant. Jedna se o novacka, co zrejme hleda pobaveni, dle diskuzi jakych se ucastni. Nepreji si, aby me takto nekdo soukrome oslovoval, toto je forum pro lidi s detmi, nikoli seznamka.
@Lonette píše:
Dnes jsem obdrzela soukromou zpravu od uzivatele BlackPant. Jedna se o novacka, co zrejme hleda pobaveni, dle diskuzi jakych se ucastni. Nepreji si, aby me takto nekdo soukrome oslovoval, toto je forum pro lidi s detmi, nikoli seznamka.
Tak mu neodpovídej a vykašli se na to
@Lonette Nevím, jestli zrovna od ní, ale taky mi občas něco chodí, prostě to ignoruju a ono to dotyčného přestane bavit… a myslím, že jde i konkrétní uživatel zablokovat.
Myslím, že není nic jednoduššího, než na uživatele nereagovat, popř. pokud máš pocit, že tě otravuje blokovat ho, jak? To už tu bylo řečeno. Jenom bych poupravila, toto není jen fórum pro lidi s dětmi, je pro všechny (př. vem si kolik je tu snažilek)…chápu, že ti je to nepříjemné, ale opravdu není lepší rada, než nereagovat.
Já jsem tady nabídla jedné paní pomoc v nouzi a ta mě zase pořád spamuje o tom, jestli už jsem poslala, kolik jsem poslala, jestli pošlu zase atd… už to prdím fakt
@Lonette píše:
prosím tě klid tak mu slušně napiš že nemáš zájem a zablokuj si ho.. o co jako jde? ![]()
každý byl někdy nováček - i Ty
@Princess-ka moc diky, mam zablokovano.
@jdukolem jako novacek jsem skutecne nepsala nekomu nevyzadane soukrome zpravy. @Kotatko03 jasne,ze i pro bezdetne, ale ty tu taky resi rodinu nebo jine dotazy, nemaji to jak seznamku.
@Nafrněná píše:
Já jsem tady nabídla jedné paní pomoc v nouzi a ta mě zase pořád spamuje o tom, jestli už jsem poslala, kolik jsem poslala, jestli pošlu zase atd… už to prdím fakt
Vrchol ![]()
@Lonette
tak ho blokni a nevím proč to tak prožíváš bože tak ti napsal sz.. byl vulgární? obscénní?
Pokud jsou ty zprávy nevhodné - sprosté, nebo nevkusné návrhy, napiš adminům.