Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravim,
Muzete mi prosim rict, proc se stale v sekci Denicky objevuji nevkusne, radoby vtipne denicky od nekoho, kdo na tento web nechodi? Je to trapne, nema to spetku vkusu a nevim, proc to tady ma byt - to ma byt reklama na onoho pana? Nebo co to je? Nerozumim tomu..
Hezky den, Petra
Spolupráce. Bohužel nechapu, proč do toho emimino šlo. Ale emimina se asi nikdo neptal. Pak musí za cabicarem stát někdo hodně bohatej, kdo ho protlačí. A dle me se emimino nevyjadri. Bohužel.
No proč asi… peníze. Evidentně pán razí heslo „negativní reklama-taky reklama“ a admini jsou pro jistotu potichu ![]()
@PetaP
přitahují pozornost, koukni, jak jsou mooooc komentované
A možná nám je tu budou dávat tak dlouho, dokud my strašné omezené slepice nepochopíme, jak jsou jeho deníčky žůžo a bájo. rozumíte, soudružky pipiny?
Když se vám nelíbí, tak je nečtěte, ne? Já jsem přečetla dva a docela jsem se bavila. ![]()
@PetaP píše:
Zdravim,
Muzete mi prosim rict, proc se stale v sekci Denicky objevuji nevkusne, radoby vtipne denicky od nekoho, kdo na tento web nechodi? Je to trapne, nema to spetku vkusu a nevim, proc to tady ma byt - to ma byt reklama na onoho pana? Nebo co to je? Nerozumim tomu..
Hezky den, Petra
Každý má jiný vkus, mě extra nevadí, některý mi přišel vtipný. Pro mě lepší než popisy hleníků, počůraných testů, šití hráze a fotek roztažených nohou u porodu ![]()
Je to fakt příšerný, dnes jsem přečetla první řádku a už jsem poznala že to je od něj.
Budu ráda, když se k tomu admini vyjádří..@admin
Příspěvek upraven 15.12.15 v 12:05
@alifie píše:
Když se vám nelíbí, tak je nečtěte, ne? Já jsem přečetla dva a docela jsem se bavila.
@alifie ptám se proč tady jsou, je to „neobvyklé“, ne co mám s tím dělat ![]()
@alifie píše:
Když se vám nelíbí, tak je nečtěte, ne? Já jsem přečetla dva a docela jsem se bavila.
fakt?
99% denicku na emiminu je naprosto na hov… takze dalsi se v tom ztrati ![]()
Me zas tak příšerne rozhodne nepřijdou-jsou tady mnohem, mnohem horší. A ze je to pribarvene nebo částečně vymyšlené mi taky nevadí, snad si nekdo nemyslí, ze Deník moderního fotra je slovo od slova pravda.
Moc nechápu, co se čílíte.. tak to nečtěte - mrkněte na autora a víc nic
je tu přeci možnost volby.. deníčky čtu velmi sporadicky, ale zrovna včera jsem mrkla - jen na autora a zavřela jsem to
![]()