Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mamasaurus me praveze nevadi, precetla jsem pulku jednoho, zjistila ze to neni nic pro me, tak uz ho neotrivam a dalsi jeho pseudotvorbu nectu ![]()
@j.a.n.i1 píše:
Aha, tak to bude tím, na hlavní stranu nelezu, nevím co bych tam dělala
I primo v kategorii denicky mas autora hned u nadpisu nez ho rozkliknes ![]()
@marribee Pokud máš potřebu ho obhajovat a nám tu něco dokazovat, doporučuji založit svou diskuzi..
@cran-berry
Aha, ale tak proti gustu žádný dišputát
Nevadilo by mi, kdyby to bylo buď v komerčních článcích, nebo autor psal svůj blog a psal na svůj FB - však by si ho jeho fanoušci našli. Pak bych neměla potřebu jeho výtvor komentovat. Kolik holek napsalo deníček a dostaly pěknou sodu - bylo jim řečeno, že ji nikdo deníček psát nenutil, že ho dala veřejně s možností veřejně se k němu vyjádřit…Nicméně, štve mě, že si tady někdo může dělat, co chce a někdo nesmí. Někdo porušovat pravidla může a někdo ne. Je to i otázka určitých oblíbenců adminů, ale v tomhle případě si myslím, že to dostali befelem od nějakého manažéééra reklamy a marketingu ![]()
@Mamasaurus tys to asi moc nepochopila, ja neohajuju jeho tvorbu, to v zadnem pripade… ale dovolavat se spravedlnosti kvuli tomu, ze si tu nekdo pise denicek co se ti nelibi, mi prijde trosku pritazene za vlasy, ne ![]()
@marribee píše:
I primo v kategorii denicky mas autora hned u nadpisu nez ho rozkliknes
Ale já to nepotřebuju, já do deníčků nelezu, jsou mi šumák
proto jsem psala, že mi jeho děníčky nijak nepřekáží a ať si tu klidně jsou.
Jedinym resenim je denicky od nej neotvirat a nekomentovat. Pokud bude mit velkou ctenost, tak tu ten pan, co ma rad vymesovani, bude asi porad. Jo a podle me pan bud dite ma a priserne si vymysli a dobarvuje, nebo dite vubec nema a mysli si, ze se takove vtipne historky s detmi deji. A taky mi pripada, ze cilova skupina jsou bezdetni, kteri se mohou bavit nad tim, jaky to s detma je tezky… nebo jsem ja divna a historky o ho**u me nezajimaji. Takze veci od tohoto pana uz nectu
@marribee Víš co, přečti si radši ostatní příspěvky a možná i pravidla ještě jednou..
Mimochodem na mém profilu taky nic nevykoukáš ![]()
@j.a.n.i1 prave proto nechapu, proc to vsichni tak resi…tak to nectu a je to ne ![]()
@Mamasaurus nemusis si to vysvetlovat tak zvracene, ze nekdo rozklikne tvuj profil
![]()
@marribee píše:Tak to nevím, ani, že tam je, na hlavní stránce automaticky kliknu na upozornění. Ani nevím, co vše na hlavní stránce je, stejně jako
Autora denicku vidim hned na hlavni strane, aniz bych ho musela otevrit…
A to i na pc
@j.a.n.i1 píše:
Předkládán? Myslím, že se tu pohybuju celkem dost a vůbec nevím která bije, takže to s tím vnucováním asi nebude tak hrozný
PS: a nemám žádný adblock nebo něco podobného, takže mi sem leze „všechno“.
A který z nich to je? Ten co má nejvíc komentů?
@Ali-Ali Jj, já dělala dva, ale spíš proto, že když jsem byla těhu, tak jsem je ráda čítávala, krátily mi dlouhé chvíle čekání na porod
Ale je fakt, že od té doby je nečtu, to už musí joo být, abych se k tomu dostala. Jinak ty diskuze o tom A.. Aut. taky byly vtipné- mají tam garance, auto můžete vrátit atd. Já jsem se u toho fakt pobavila, ale kdo neví, mohlo ho to ovlivnit a také s tím nikdo nic neudělal, tudíž nevidím problém ani v tomhle, to je alespoň věc, za kterou člověk nevyhodí deseti či statisíce a potom jenom zírá a pláče ![]()