Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@paola white píše:
@Mamasaurus a ještě si dovolím podotknout další(pro mě velmi podstatný) rozdíl. Deníček moderního fotra se mi nikde nevnucuje. Mám možnost si ho jako čtenář najít a pak si ho čtu ja jeho blogu. Pan Cabitrotl, je mi zde předkládán a vnucuje se na stránky, kde evidentně není jeho tvorba přijímána.
Předkládán? Myslím, že se tu pohybuju celkem dost a vůbec nevím která bije, takže to s tím vnucováním asi nebude tak hrozný ![]()
PS: a nemám žádný adblock nebo něco podobného, takže mi sem leze „všechno“.
A proc vas to tak rozciluje? Pripomina mi to moji sousedku, kterou znam z okna za zaclonou. Hrozne ji vadi, kdyz nekdo dela uplne normalni veci, jsko parkuje, odemyka a zamyka, vodi si navstevy, venci psa… ![]()
Ja nevim ale tak kazdy uzivatel si tu muze psat denicky s nejakym kratkym pribehem, zda je to popis klistyru pred porodem, natrhnuti hraze nebo vychazka s dcerou, ktera ma blby kydy a hlasky…
Psane s nadsazkou to nejspis je, ale take znam takove ditko rozumbradu, nevidim na tom nic pohorsujiciho ![]()
Takze, co vas damy tak rozciluje? ![]()
@marribee nepochopila jsi to - ptám se jen, co to je? proč to tady je, když to není uživatel emimina a je to reklama, tak proč?
@j.a.n.i1 Takl stačí najet na hlavní stránku, kde je deníček přepíchnut
… A je nám zde předkládán
.. K pobavení..
@j.a.n.i1 já má třeba deníčky ráda, ráda si přečtu příběhy ze života. Ale nelíbí se mi, že je tam propagovaná reklama. Nelíbí se mi, že je spojován komerční vyblábolený článek s jinými deníčky. Pokud by byl v sekci komerční články tak mě to nechává chladnou, ale toto se mi prostě nelíbí. Podle mě to do této sekce nepatří
@marribee Tak každý uživatel si tu deníčky psát může… Také musí mít nějaký počet příspěvků, že…
A jak píšeš, deníčky s krátkým příběhem, já zatím, žádný příběh nenašla…
Zajímavé, že od té druhé „blogerky“ se tu už nic neobjevilo…
@paola white píše:
@j.a.n.i1 já má třeba deníčky ráda, ráda si přečtu příběhy ze života. Ale nelíbí se mi, že je tam propagovaná reklama. Nelíbí se mi, že je spojován komerční vyblábolený článek s jinými deníčky. Pokud by byl v sekci komerční články tak mě to nechává chladnou, ale toto se mi prostě nelíbí. Podle mě to do této sekce nepatří
Presne tak, je to reklama a to mi proste vadi. Nehlede na to, ze vetsina jeho denicku fakt neni vtipna atd…
Ano, pokud to bude v sekci komercnich clanku, nevadi mi to vubec, tam proste nelezu a hotovo.
@marribee protože tento deníček očividně porušuje pravidla stránky. Je to reklama, která tu je zákázaná a za druhé autor nemá dostatečný počet příspěvků, pro vkládání deníčku. Takže nechápu proč se tu někomu toleruje něco co jinému neprojde…
@PetaP ja ho jako uzivatele vidim, i kde diskutuje (tech diskuzi je tam vic), tak nechapu co vam tak lezi v zaludku?? Reklamni banery vam tady nevadi? Uzivatele, co ti neprispivaji a jsou tu jen proto, aby vydelali na novych vecech pro deti dovazenych z polska vam taky nevadi, chlap co tady publikuje denicky, diskutuje, a k tomu ma jeste i svuj blog vam vadi ![]()
To, ze to neni vase krevni skupina, jeste neni duvod pro pochod pohorsenych matek, ne?
Muj salek kavy to sice take neni, ale to, ze nekdo dle mejo nazoru pise jako ttotl a da si tady i odkaz na svuj blog z neho nedela meho uhlavniho nepritele… holky bezte se vydejchat na cerstvej vzduch a zkuste nekde najit zbytek mozku, co jste ocividne asi nekde vytlacily ![]()
@Mar__tanka1983 píše:
A víš, že mu sama děláš reklamu?
negativní reklama, taky reklama, jdu se podívta jak moc trapnej ten cabicar je
no přesně, dosud jsme si ho nevšimla, ale po týhel diskusi jsme si přečetla 3 jeho deníčky…a jako už jsme tu viděla horší, na mimie a 4. těhotenství pod dozorem sociálky to teda nemá, občas jsme se i bavila ![]()
@marribee 6 příspěvků za 7 let není diskuze. Minimum pro napsání deníčku je 100 příspěvků
Ja stale nechapu, ze dospele zenske, matky od deti maji takovou silenou potrebu resit uplnou blbost…kdybyste tu energii vlozily do neceho uzitecnejsiho, a ne do domahani se spravedlnosti kricenim „to neni feeeer“, jak petilety decka ve skolce ![]()
@marribee Ale ostatní uživatelé, kteří tu jsou aby vydělali, nepřispívali, ale jen četli nebo reklamní bannery, které jsou v dnešní době úplně všude se nám nevnucují (nehledě na to že zrovna bannery se dají zablokovat
..
Pan Cabicar se vnucuje, leč už se nevyjadřuje.. Každopádně o tom, kdo má kde mozek s tebou diskutovat nebudu, nemělo by to totiž cenu ![]()
Nehledě na to, že když zrovna tobě to nevadí, tak nechápu, proč otevíráš tuto diskuzi… ( je snad na každém, co otevře ne???
) Mohla bys místo toho udělat spoustu užitečných věcí…
Příspěvek upraven 15.12.15 v 12:44
@Mamasaurus taky jsem si vzpomněla na druhou blogerku…ta ma třeba zaplacen měsíčník ![]()