Admini - Proč deníčky od uživatele Cabicar?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101678
15.12.15 12:24
@paola white píše:
@Mamasaurus a ještě si dovolím podotknout další(pro mě velmi podstatný) rozdíl. Deníček moderního fotra se mi nikde nevnucuje. Mám možnost si ho jako čtenář najít a pak si ho čtu ja jeho blogu. Pan Cabitrotl, je mi zde předkládán a vnucuje se na stránky, kde evidentně není jeho tvorba přijímána.

Předkládán? Myslím, že se tu pohybuju celkem dost a vůbec nevím která bije, takže to s tím vnucováním asi nebude tak hrozný :think:
PS: a nemám žádný adblock nebo něco podobného, takže mi sem leze „všechno“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
15.12.15 12:26

A proc vas to tak rozciluje? Pripomina mi to moji sousedku, kterou znam z okna za zaclonou. Hrozne ji vadi, kdyz nekdo dela uplne normalni veci, jsko parkuje, odemyka a zamyka, vodi si navstevy, venci psa… 8o
Ja nevim ale tak kazdy uzivatel si tu muze psat denicky s nejakym kratkym pribehem, zda je to popis klistyru pred porodem, natrhnuti hraze nebo vychazka s dcerou, ktera ma blby kydy a hlasky…
Psane s nadsazkou to nejspis je, ale take znam takove ditko rozumbradu, nevidim na tom nic pohorsujiciho :nevim:
Takze, co vas damy tak rozciluje? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
15.12.15 12:29

@marribee nepochopila jsi to - ptám se jen, co to je? proč to tady je, když to není uživatel emimina a je to reklama, tak proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
15.12.15 12:29

@j.a.n.i1 Takl stačí najet na hlavní stránku, kde je deníček přepíchnut :-)… A je nám zde předkládán :-).. K pobavení..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
15.12.15 12:30

@j.a.n.i1 já má třeba deníčky ráda, ráda si přečtu příběhy ze života. Ale nelíbí se mi, že je tam propagovaná reklama. Nelíbí se mi, že je spojován komerční vyblábolený článek s jinými deníčky. Pokud by byl v sekci komerční články tak mě to nechává chladnou, ale toto se mi prostě nelíbí. Podle mě to do této sekce nepatří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
15.12.15 12:32

@marribee Tak každý uživatel si tu deníčky psát může… Také musí mít nějaký počet příspěvků, že…
A jak píšeš, deníčky s krátkým příběhem, já zatím, žádný příběh nenašla…
Zajímavé, že od té druhé „blogerky“ se tu už nic neobjevilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8921
15.12.15 12:32
@paola white píše:
@j.a.n.i1 já má třeba deníčky ráda, ráda si přečtu příběhy ze života. Ale nelíbí se mi, že je tam propagovaná reklama. Nelíbí se mi, že je spojován komerční vyblábolený článek s jinými deníčky. Pokud by byl v sekci komerční články tak mě to nechává chladnou, ale toto se mi prostě nelíbí. Podle mě to do této sekce nepatří

Presne tak, je to reklama a to mi proste vadi. Nehlede na to, ze vetsina jeho denicku fakt neni vtipna atd…
Ano, pokud to bude v sekci komercnich clanku, nevadi mi to vubec, tam proste nelezu a hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
15.12.15 12:33

@marribee protože tento deníček očividně porušuje pravidla stránky. Je to reklama, která tu je zákázaná a za druhé autor nemá dostatečný počet příspěvků, pro vkládání deníčku. Takže nechápu proč se tu někomu toleruje něco co jinému neprojde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
15.12.15 12:36

@PetaP ja ho jako uzivatele vidim, i kde diskutuje (tech diskuzi je tam vic), tak nechapu co vam tak lezi v zaludku?? Reklamni banery vam tady nevadi? Uzivatele, co ti neprispivaji a jsou tu jen proto, aby vydelali na novych vecech pro deti dovazenych z polska vam taky nevadi, chlap co tady publikuje denicky, diskutuje, a k tomu ma jeste i svuj blog vam vadi :D
To, ze to neni vase krevni skupina, jeste neni duvod pro pochod pohorsenych matek, ne?
Muj salek kavy to sice take neni, ale to, ze nekdo dle mejo nazoru pise jako ttotl a da si tady i odkaz na svuj blog z neho nedela meho uhlavniho nepritele… holky bezte se vydejchat na cerstvej vzduch a zkuste nekde najit zbytek mozku, co jste ocividne asi nekde vytlacily :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
15.12.15 12:37
@Mar__tanka1983 píše:
A víš, že mu sama děláš reklamu?
negativní reklama, taky reklama, jdu se podívta jak moc trapnej ten cabicar je :lol:

no přesně, dosud jsme si ho nevšimla, ale po týhel diskusi jsme si přečetla 3 jeho deníčky…a jako už jsme tu viděla horší, na mimie a 4. těhotenství pod dozorem sociálky to teda nemá, občas jsme se i bavila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
15.12.15 12:38

@marribee 6 příspěvků za 7 let není diskuze. Minimum pro napsání deníčku je 100 příspěvků

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
15.12.15 12:38

@marribee ne, stále jsi to nepochopila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
15.12.15 12:41

Ja stale nechapu, ze dospele zenske, matky od deti maji takovou silenou potrebu resit uplnou blbost…kdybyste tu energii vlozily do neceho uzitecnejsiho, a ne do domahani se spravedlnosti kricenim „to neni feeeer“, jak petilety decka ve skolce :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
15.12.15 12:42

@marribee Ale ostatní uživatelé, kteří tu jsou aby vydělali, nepřispívali, ale jen četli nebo reklamní bannery, které jsou v dnešní době úplně všude se nám nevnucují (nehledě na to že zrovna bannery se dají zablokovat :-))..

Pan Cabicar se vnucuje, leč už se nevyjadřuje.. Každopádně o tom, kdo má kde mozek s tebou diskutovat nebudu, nemělo by to totiž cenu ;)
Nehledě na to, že když zrovna tobě to nevadí, tak nechápu, proč otevíráš tuto diskuzi… ( je snad na každém, co otevře ne??? :lol: ) Mohla bys místo toho udělat spoustu užitečných věcí…

Příspěvek upraven 15.12.15 v 12:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
15.12.15 12:42

@Mamasaurus taky jsem si vzpomněla na druhou blogerku…ta ma třeba zaplacen měsíčník :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová