Admini - Proč deníčky od uživatele Cabicar?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1806
16.12.15 06:24

@admin Ať jsou témata jakákoliv, ale sami si sáhněte do svědomí, jestli 5 deníčků, v kterém se vyskytují hovínka, čokoládové anakondy a celkově vyměšování a všem to přijde strašně vtipné, je normální.. Pokud to tedy čtete. Už takhle vychází některé deníky s chybami, absolutně o ničem nebo s tématem, které by spíše měli zaznít v diskuzi a stejně nakonec požádá autorka o smazání.

Neřeknu, kdyby deníček vyšel 1 za měsíc, ale sami vidíte, že žádné chvalozpěvy zde na autora nejsou, žádný extra spisovatel to není a o přízvisku humorista by se dalo taky polemizovat. Nechte deníčky na samotných uživatelích, kteří zde diskutují a občas mají potřebu něco sepsat. Nesepíší to třeba na extra úrovni, ale je to ze života. Zakládá se to aspoň trochu na reálném podkladu. Nepíší to proto, aby si mohli odškrtnout - 15.12.2015 napsal jsem příhody jak se Viky počurala, 16.12.2015 Napsal jsem příhodu, co měla Viky k snídani-… Nebo to dejte do sekce komerční články, kam většina uživatelek ani nepáchne. Proč nepokračuje série druhé blogerky a její Mimie? Nebo k tomu zakažte komentáře, ostatně pan Cabicar, něco hodí na papír, ale už se dál nevyjadřuje. Proč nenajdete nějakou autorku/autora, který bude schopný dál diskutovat a napsat: Milé slepice, to se ale velmi pletete, to to vše se stalo, tečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
16.12.15 08:52
@Jensina píše:
@Izzz no, jeho fanclub na FB pro nás nemá moc pochopení. Nic důležitého. ;)

on má fanklub? a někdo nás tam naprášil? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
16.12.15 09:03
@Mamasaurus píše:
@admin Ať jsou témata jakákoliv, ale sami si sáhněte do svědomí, jestli 5 deníčků, v kterém se vyskytují hovínka, čokoládové anakondy a celkově vyměšování a všem to přijde strašně vtipné, je normální.. Pokud to tedy čtete. Už takhle vychází některé deníky s chybami, absolutně o ničem nebo s tématem, které by spíše měli zaznít v diskuzi a stejně nakonec požádá autorka o smazání.Neřeknu, kdyby deníček vyšel 1 za měsíc, ale sami vidíte, že žádné chvalozpěvy zde na autora nejsou, žádný extra spisovatel to není a o přízvisku humorista by se dalo taky polemizovat. Nechte deníčky na samotných uživatelích, kteří zde diskutují a občas mají potřebu něco sepsat. Nesepíší to třeba na extra úrovni, ale je to ze života. Zakládá se to aspoň trochu na reálném podkladu. Nepíší to proto, aby si mohli odškrtnout - 15.12.2015 napsal jsem příhody jak se Viky počurala, 16.12.2015 Napsal jsem příhodu, co měla Viky k snídani-… Nebo to dejte do sekce komerční články, kam většina uživatelek ani nepáchne. Proč nepokračuje série druhé blogerky a její Mimie? Nebo k tomu zakažte komentáře, ostatně pan Cabicar, něco hodí na papír, ale už se dál nevyjadřuje. Proč nenajdete nějakou autorku/autora, který bude schopný dál diskutovat a napsat: Milé slepice, to se ale velmi pletete, to to vše se stalo, tečka.

Souhlasím. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1008
16.12.15 12:00

@Izzz má a hodně rozsáhlej. :) ne, nenaprášil. Bylo to tam, mezi aktualitami, že publikuje i tady.
Akorát teď, jak jsem tam vlezla, tak se mi začaly automaticky na mém fb objevovat jeho nejnověší příběhy. :lol: Takže spravedlivý trest za mou zvědavost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
16.12.15 13:16

@Jensina kiš kiš (nebo kyš kyš?) :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
16.12.15 20:02
@Jensina píše:
Kauza Cabicar :mrgreen:
holky klid, budou Vánoce. Nechte ho žít, brouka. :)
ale přiznám, že jsem se podívala na jeho FB ( byla jsem zvědavá, když se psalo o tom, že jsme tam za hvězdy) a trochu mě dorazilo to jméno. Martin Macek Cabicar. Macek je jeho příjmení? Doufám že, jo. Jinak se ho zastávat už nebudu. :think:

A jeho manželka se (podle fb) jmenuje Kateřina Macková Cabicarová…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
16.12.15 20:07
@Martinik píše:
A jeho manželka se (podle fb) jmenuje Kateřina Macková Cabicarová…

ošklivka betty

• Citovat
  • Upravit
2249
16.12.15 20:49

… teď jsem si sestoupila z vedení… ale možná jsem tu myšlenku jenom podvědomě zazdila… totiž jak se jmenuje jejich dcerka 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
17.12.15 00:34

@Jensina jeho žena je macková cabicarová…tak si asi oba dali dvě příjmení
Díte se jmenuje tedy…Viktorie Alexandra Macková Cabicarová?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
17.12.15 13:05
@Izzz píše:
@Jensina jeho žena je macková cabicarová…tak si asi oba dali dvě příjmení
Díte se jmenuje tedy…Viktorie Alexandra Macková Cabicarová?

Proč Alexandra? Teda nečetla jsem všechny „deníčky“, možná to tam někde píše…

Jinak mi to nedalo a musela jsem v tom jejich fejsbůkovým fanklubu reagovat… Tak to je jasný, že se do nás strefujou, když jsou tam samí příznivci. Takže objektivita taky žádná a nejvíc mě dostalo, jak si tam všichni myslí, že se ty příběhy fakt odehrály do puntíku tak, jak je pan humorista píše 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
17.12.15 14:11

@Martinik na fb ma album s fotkama dítěte pojmenovane dvěma křestními jmeny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
17.12.15 14:38

@Izzz aha, no tak daleko jsem se nedostala… Teď teda na to koukám, a hned u první rozkliknuté fotky něčí komentář: „Ty oči mě přesvědčily, že všechno, cos napsal, je true… je to radioatraktivníí dítě:-)“ Tak hlavně aby byla Viki i dostatečně sebevědová, s takovým jménem a pověstí, která ji bude provázet životem… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
17.12.15 14:43

A komentář k další fotce: „Dnes jsou mi dva roky. Usmívám se, protože ještě neumím číst, co o mně táta píše. Mám barevnou pusu od dortu. Zítra budu mít barevné hovínka.“ (fakt jsem rozklikla jen asi čtyři…) Prostě humoristova fascinace vyměšováním je ohromující :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
charbl
17.12.15 14:51
@Martinik píše:
@Izzz aha, no tak daleko jsem se nedostala… Teď teda na to koukám, a hned u první rozkliknuté fotky něčí komentář: „Ty oči mě přesvědčily, že všechno, cos napsal, je true… je to radioatraktivníí dítě:-)“ Tak hlavně aby byla Viki i dostatečně sebevědová, s takovým jménem a pověstí, která ji bude provázet životem… :D

Tak je jasny, ze jeho fanclub tvori bezdetni, co dite znaji tak z reklamy na tesco. Autor prispevku je asi hodne free, cool a in (cti frikulin). Ale proc teda toho autora cpou na web plnej dospelejch matek, to mi hlava nebere

• Citovat
  • Upravit
2249
17.12.15 15:50

Možná patří paní Babišová také do fanklubu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat