Admini - Proč deníčky od uživatele Cabicar?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
60142
15.12.15 12:02
@Ondrášovka.N píše:
99% denicku na emiminu je naprosto na hov… takze dalsi se v tom ztrati :nevim:
:mrgreen:
Mě by spíš zajímalo, kam zmizel deníček od Lucky…něco…něco, jak jí umřel přítel při neštěstí ve Studeénce?
Nevíte, proč se to smazalo? :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
15.12.15 12:05

@martina.se kdo se čílí? Já se jen ptám.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
15.12.15 12:07

Ona je většina deníčků na takové úrovni, že už to nečtu, takže jsem ji nějakého cabicaru ani nevšimla.

Admini se buď nevyjádří vůbec nebo nějak velice iteligentně, jak mají poslední dobou ve zvyku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
15.12.15 12:09

Jo tak ten mě fakt netrápí, přečetla jsem půlku jednoho, dál jsem neměla chut ani sílu dočítat :mrgreen: Takže jeho deníčky přeskakuju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
15.12.15 12:09

Tak ten uživatel je podle svýho profilu registrovaný od 2008, tudíž si nemyslím, že by to byla reklama a jeho deníčky nečtu a je to, moc se mi nelíbí už ty úvodní věty, no tak co už… Já osobně pamatuju diskuze, které evidentně byly vedené jako reklama na jistou sít sutobazarů a nikdo z toho infirktové stavy neměl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
15.12.15 12:10
@martina.se píše:
Moc nechápu, co se čílíte.. tak to nečtěte - mrkněte na autora a víc nic :nevim: je tu přeci možnost volby.. deníčky čtu velmi sporadicky, ale zrovna včera jsem mrkla - jen na autora a zavřela jsem to :mrgreen: :lol:

No, asi tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
15.12.15 12:11

A víš, že mu sama děláš reklamu?
negativní reklama, taky reklama, jdu se podívta jak moc trapnej ten cabicar je :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
15.12.15 12:14

Je to jednoduché, za vším jsou peníze a nikoho nezajímá, že tady mu pšenka nepokvete, admini mlčí, Cabicar mlčí jak tady, tak na svém facebooku.

Deníčků jsou tu na jedno brdo mraky, ale hovnoidních deníčků je tu od jednoho autora už 5, to je myslím adekvátní číslo na to uznat, že tento web není to co hledá..

Nevěřím, že deníček moderního fotra jae psaný jen podle pravdy, ale mezi panem Dominikem a Cabicarem je jeden podstatný rozdíl, a to že pan Dominik zkrátka umí psát, umí lidi zaujmout a nemusí se v deníčkách přesvědčvoat, že zrovna tahle situace je tak vtipná, až se všichni lidi hurónsky dusili smíchem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lutonka
15.12.15 12:14

Zastávám stejný názor jako většina z vás, ale navrhuji lepší řešení. Prostě jeho deníčky nebudeme otvírat, číst a komentovat. Negativní reklama taky reklama ;)

• Citovat
  • Upravit
340
15.12.15 12:17
@martina.se píše:
Moc nechápu, co se čílíte.. tak to nečtěte - mrkněte na autora a víc nic :nevim: je tu přeci možnost volby.. deníčky čtu velmi sporadicky, ale zrovna včera jsem mrkla - jen na autora a zavřela jsem to :mrgreen: :lol:

Asi tak :palec:

Když to nebude nikdo číst a komentovat, brzy s tím přestanou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
15.12.15 12:19
@Lutonka píše:
Zastávám stejný názor jako většina z vás, ale navrhuji lepší řešení. Prostě jeho deníčky nebudeme otvírat, číst a komentovat. Negativní reklama taky reklama ;)

Ano, zahajme oficiální bojkot! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
15.12.15 12:20

@Mamasaurus a ještě si dovolím podotknout další(pro mě velmi podstatný) rozdíl. Deníček moderního fotra se mi nikde nevnucuje. Mám možnost si ho jako čtenář najít a pak si ho čtu ja jeho blogu. Pan Cabitrotl, je mi zde předkládán a vnucuje se na stránky, kde evidentně není jeho tvorba přijímána. Dokud byl jen na fb, tak jsem si občas nějaký jeho příspěvek přečetla. Teď už se mi tak zhnusil, že bych od něj nečetla nic…

Nehledě na to, že jsem si vždy myslela, že je třeba mít alespoň 100 příspěvků do diskuze aby mohl uživatel napsat deníček :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
15.12.15 12:21
@bobule86 píše:
Tak ten uživatel je podle svýho profilu registrovaný od 2008, tudíž si nemyslím, že by to byla reklama a jeho deníčky nečtu a je to, moc se mi nelíbí už ty úvodní věty, no tak co už… Já osobně pamatuju diskuze, které evidentně byly vedené jako reklama na jistou sít sutobazarů a nikdo z toho infirktové stavy neměl.

ono je to dole napsana, ze autor je „humorista a spisovatel“ a odkaz na jeho blog. tudiz to je dokonce priznana reklama.

nicmene diskuze pod denickem me pobavila (na rozdil od denicku), takze taky dobry :lol: mimochodem denicky jsou obecne dost podivne, takze jsem do nich nakoukla az na zaklade teto diskuze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
15.12.15 12:21
@Tiger-lily píše:
A možná nám je tu budou dávat tak dlouho, dokud my strašné omezené slepice nepochopíme, jak jsou jeho deníčky žůžo a bájo. rozumíte, soudružky pipiny?
:mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101626
15.12.15 12:22
@Lutonka píše:
Zastávám stejný názor jako většina z vás, ale navrhuji lepší řešení. Prostě jeho deníčky nebudeme otvírat, číst a komentovat. Negativní reklama taky reklama ;)

No, já se tak už chovám… pravda, ke všem deníčkům, tato část webu mě nijak nezaujala, ale na druhou stranu mě tedy vůbec netrápí, že tu jsou, nechci, tak tam nelezu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová