Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@admin Ráno jsem zaregistrovala a ne sama (jelikož jsem si všimla diskuze v Dotazech adminům), že se plno diskuzí stalo terčem šprýmařů. Jak vidím, admini už zasahují, nicméně i jako smazaní se zřejmě ti bl-bečci nabourávají a vkládají stejný příspěvek - se psi - teď právě do zmíněné diskuze, kde se toto řeší, jako Anonymní. Nejde o nějaký cílený útok na emimino? Nemáme se bát případného viru?
@nonina viru se bát nemusíš, obrázek je neaktivní
to se spíš jen někdo baví ptákovinama ![]()
@nonina je to běžné.. Nebála bych se. To by jsi nesměla chodit nikam na net
.
Dobrý den,
občas se stane, že se na eMimino.cz ukážou trollové a snaží se provokovat. Blokujeme je a mažeme. Z pozice diskutujících je nejlepší na ně nijak nereagovat.
Velmi nám pomáhá nahlášení příspěvků, za ně moc děkujeme. ![]()
Monika
Díky za uklidnění, ale stejně nějak nechápu smysl tohoto „vtípku“. Být to moje děcko, tak ho přehnu přes koleno ![]()
@admin píše:
Dobrý den,
občas se stane, že se na eMimino.cz ukážou trollové a snaží se provokovat. Blokujeme je a mažeme. Z pozice diskutujících je nejlepší na ně nijak nereagovat.Velmi nám pomáhá nahlášení příspěvků, za ně moc děkujeme.
Monika
No nahlásila bych moc ráda, ale ono to nejde, ani napsat pod to příspěvek, tudíž jsem založila duplicitní diskuzi, omlouvám se. Když tak ji prosím smažte.
@nonina píše:
Díky za uklidnění, ale stejně nějak nechápu smysl tohoto „vtípku“. Být to moje děcko, tak ho přehnu přes koleno
to nemusí být děti, i dospělí mají v hlavě sečku ![]()
I já děkuji za uklidnění, ráno se mi seknul mibil, tak jsem se lekla, že to má souvislost. Někteří zoufalci jsou holt primitivové. ![]()
@JayLee no super, v noci jsem čučela na notas. Tak jsem zvědavá, co mě čeká večer za překvapení. Na mobilu se naštěstí nuc nestalo
@JayLee no já jsem většinou na mobilu, na nitas chodím výjímečně s zrovna včera jsem byla a. samozřejmě i v diskuzi, která byla napadená ![]()
@JayLee píše:
Me sem poprvé v zivote nechtel rano pustit pc jakmile jsem se prihlasila, tak mi antivir zablokoval em stranku a napsalo mi to cosi o viru a napadeni stranky, zavirovanym obsahu stranky a nebezpečnou stranku pokud budu dal pokracovatto se mi ještě nikdy nestalo aby to anitvir takhle vyhodnotil nebo co to bylo
a vzhledem k tomu ze jsem před 14 dnama prisla o diska všechny data na nem neznamo proc tak jsem radsi hodne opatrna
my zrovna včera obnovovali antivir, máme nejnovější verzi a ráno mi to nic nehlásilo
a že se ten krám ozve často, ale emimino v klidu ![]()
@jjelena taky jsem z noťasu a byla jsem tu v noci a nic… Teda doufám, že nic, ale žádný problém zatím nemám ![]()