Útok na eMimino ?

4332
10.11.15 12:30

Útok na emimino ?

@admin Ráno jsem zaregistrovala a ne sama (jelikož jsem si všimla diskuze v Dotazech adminům), že se plno diskuzí stalo terčem šprýmařů. Jak vidím, admini už zasahují, nicméně i jako smazaní se zřejmě ti bl-bečci nabourávají a vkládají stejný příspěvek - se psi - teď právě do zmíněné diskuze, kde se toto řeší, jako Anonymní. Nejde o nějaký cílený útok na emimino? Nemáme se bát případného viru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20767
10.11.15 12:32

Někdo se hloupě baví, to je celé :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
10.11.15 12:32

@nonina viru se bát nemusíš, obrázek je neaktivní :nevim: to se spíš jen někdo baví ptákovinama :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
10.11.15 12:37

@nonina je to běžné.. Nebála bych se. To by jsi nesměla chodit nikam na net :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140237
10.11.15 12:38

@Ginuš někdo by potřeboval malý dvůr a velký bič :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20830
10.11.15 12:39

Dobrý den,
občas se stane, že se na eMimino.cz ukážou trollové a snaží se provokovat. Blokujeme je a mažeme. Z pozice diskutujících je nejlepší na ně nijak nereagovat.

Velmi nám pomáhá nahlášení příspěvků, za ně moc děkujeme. :kytka:

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4332
10.11.15 12:39

Díky za uklidnění, ale stejně nějak nechápu smysl tohoto „vtípku“. Být to moje děcko, tak ho přehnu přes koleno :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4332
10.11.15 12:41
@admin píše:
Dobrý den,
občas se stane, že se na eMimino.cz ukážou trollové a snaží se provokovat. Blokujeme je a mažeme. Z pozice diskutujících je nejlepší na ně nijak nereagovat.

Velmi nám pomáhá nahlášení příspěvků, za ně moc děkujeme. :kytka:

Monika

No nahlásila bych moc ráda, ale ono to nejde, ani napsat pod to příspěvek, tudíž jsem založila duplicitní diskuzi, omlouvám se. Když tak ji prosím smažte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140237
10.11.15 12:44
@nonina píše:
Díky za uklidnění, ale stejně nějak nechápu smysl tohoto „vtípku“. Být to moje děcko, tak ho přehnu přes koleno :think:

to nemusí být děti, i dospělí mají v hlavě sečku :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
10.11.15 12:45
@mojmira píše:
@Ginuš někdo by potřeboval malý dvůr a velký bič :pocitac:
:lol: :lol: přesně tak
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
10.11.15 12:47

I já děkuji za uklidnění, ráno se mi seknul mibil, tak jsem se lekla, že to má souvislost. Někteří zoufalci jsou holt primitivové. :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
jjelena
10.11.15 12:49

@JayLee no super, v noci jsem čučela na notas. Tak jsem zvědavá, co mě čeká večer za překvapení. Na mobilu se naštěstí nuc nestalo

• Citovat
  • Upravit
jjelena
10.11.15 12:53

@JayLee no já jsem většinou na mobilu, na nitas chodím výjímečně s zrovna včera jsem byla a. samozřejmě i v diskuzi, která byla napadená :zed:

• Citovat
  • Upravit
72725
10.11.15 12:54
@JayLee píše:
Me sem poprvé v zivote nechtel rano pustit pc jakmile jsem se prihlasila, tak mi antivir zablokoval em stranku a napsalo mi to cosi o viru a napadeni stranky, zavirovanym obsahu stranky a nebezpečnou stranku pokud budu dal pokracovat :nevim: to se mi ještě nikdy nestalo aby to anitvir takhle vyhodnotil nebo co to bylo :nevim: a vzhledem k tomu ze jsem před 14 dnama prisla o diska všechny data na nem neznamo proc tak jsem radsi hodne opatrna :nevim:

my zrovna včera obnovovali antivir, máme nejnovější verzi a ráno mi to nic nehlásilo :nevim: a že se ten krám ozve často, ale emimino v klidu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
10.11.15 12:56

@jjelena taky jsem z noťasu a byla jsem tu v noci a nic… Teda doufám, že nic, ale žádný problém zatím nemám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová