Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@marribee píše:
Ja stale nechapu, ze dospele zenske, matky od deti maji takovou silenou potrebu resit uplnou blbost…kdybyste tu energii vlozily do neceho uzitecnejsiho, a ne do domahani se spravedlnosti kricenim „to neni feeeer“, jak petilety decka ve skolce
já zase nechápu tvojí potřebu nám vysvětlovat, že jsme jako malý děti ve školce. Nám řekneš, že si nemáme ty deníčký číst když nás nezajímají, ale na druhou stranu tu děláš to samé… možná by ses měla zamyslet do čeho tu svou energii vkládáš ![]()
Je to ošklivej hloupej chlap, ta jeho holčička evidentně zaostalá a potřebovala by aby se víc věnoval jí a nedělal jí tohle do života…
@Nafrněná Já bych spíš řekla, že se jí věnuje až kam a podsouvá jí své anakondy, proto je taková ![]()
@Mamasaurus a presne to stejne muzes i ty, jako svobodny clovek udelat s jeho denickem ![]()
Ty tady vykrikujes jak ma hrozne denicky a kdo to ma cist a ze je to hruza, a pak mi reknes, kdyz se ti ta diskuze nelibi tak ji necti
tak jestli se ti to jeste porad nespojilo, tak mas pravdu a o tom mozku se opravdu ani neda bavit
![]()
Podle mne je to normálně (nepřiznaná) placená reklama. Ten člověk snad napsal nějakou knížku.
Deníčky nečtu, je to ztráta času, takže ani tenhle ten ne nezaujal, navíc to koluje i na FB ![]()
@marribee Ano deníček mi vyskočil na úvodní stránce a pokud ho nerozkliknu autora nepoznám
.. Tobě deníček nevadí, z diskuze je patrný název, tak nevidím důvod ![]()
@Mamasaurus píše:
@Nafrněná Já bych spíš řekla, že se jí věnuje až kam a podsouvá jí své anakondy, proto je taková
no podle mě jen sedí a vymýšlí rádobyvtipné historky které se nikdy nestaly aby zaplácl svůj nudný život
Jinak holky, aby vam z toho nepraskla zilka, kdyz se tak rozcilujete nad blbym denickem ![]()
Sorry, ale jestli ji zesmesnuje a bude z toho mit v zivote trauma, zkuste za par let svymu patnactiletymu synovi precist svuj denicek o tom, jak se mu oprudil zadek a ukazte mu fotky, jak si taha spagetu z nosu a podobne, co tady mate uplne verejne
No s tou negativní reklamou, nevím, nevím. Například v XXXLutz bych si nekoupila ani hadr na podlahu, jak mě ta reklama, v době, kdy jsme ještě měli TV, točila. Co točila, blít se mi z ni chtělo
a než jsem honem našla ovladač, abych tu pitchovinu vypla, tak to na mě stihlo pár sekund řvát.
Obecně na mě reklamy přestaly fungovat už před několika roky (teď nemáme telku, tak mě nic neotravuje), spíše tedy naopak. Po x letech zkušeností, kdy jsem tedy výrobky z reklam kupovala, jsem dospěla k názoru, že mě jen reklama upozorňuje na předražené, často nefunkční nebo málo funkční šmejdy.
Vanish mi nikdy nic nevypral (v době, kdy byla dcera malá), zatímco žlučové mýdlo v kombinaci s mýdlem s jelenem nebo marseillským mýdlem mi vypral i zaschlé borůvky. Dokud jsme používali tablety do myčky w5 z Lidlu, tak jsem tam v pohodě myla i skleničky od vína. Jednou jsme koupili Finish a skleničky jsou na vyhození (pozor 3 skleničky za 600,– Kč, žádné nekvalitní sklo za 9,– Kč/kus). Formil nebo DenkMint pere lépe než Ariel nebo Persil a jsou za třetinovou cenu. A tak bych mohla pokračovat. Když náhodou vidím nějakou reklamu u mamky v TV, tak si spíše zapamatuju, čemu se mám v obchodě vyhnout.
@Apaji to s tou negativní reklamou je myšleno spíš tak, že někdo třeba deníčky nečte, ale čte diskuze, narazí na tuto a pak si jde deníčky přečíst, aby věděl, proč se tu všichni tak rozčiluji. No a třeba se mu to zalíbí…
Autora denicku vidim hned na hlavni strane, aniz bych ho musela otevrit…
A to i na pc ![]()
@marribee píše:
Autora denicku vidim hned na hlavni strane, aniz bych ho musela otevrit…
A to i na pc
Aha, tak to bude tím, na hlavní stranu nelezu, nevím co bych tam dělala ![]()
@Mamasaurus me praveze nevadi, precetla jsem pulku jednoho, zjistila ze to neni nic pro me, tak uz ho neotrivam a dalsi jeho pseudotvorbu nectu ![]()
@j.a.n.i1 píše:
Aha, tak to bude tím, na hlavní stranu nelezu, nevím co bych tam dělala
I primo v kategorii denicky mas autora hned u nadpisu nez ho rozkliknes ![]()