Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mám na stránkách emimina často problém s tím, že mi nejdou psát písmenka, pomalu se maže text, který chci opravit, přitom všude „jinde“ mi notebook funguje (píše) jak má
musím doslova bušit do klávesnice, abych něco napsala a i přesto je to neuvěřitelně zpomalené. je to strašně nepříjemné
je problém na mé straně?
@surikataXY píše:
Mám na stránkách emimina často problém s tím, že mi nejdou psát písmenka, pomalu se maže text, který chci opravit, přitom všude „jinde“ mi notebook funguje (píše) jak mámusím doslova bušit do klávesnice, abych něco napsala a i přesto je to neuvěřitelně zpomalené. je to strašně nepříjemnéje problém na mé straně?
tak někdy..
,stane se.. ![]()
@surikataXY píše:
Mám na stránkách emimina často problém s tím, že mi nejdou psát písmenka, pomalu se maže text, který chci opravit, přitom všude „jinde“ mi notebook funguje (píše) jak mámusím doslova bušit do klávesnice, abych něco napsala a i přesto je to neuvěřitelně zpomalené. je to strašně nepříjemnéje problém na mé straně?
Teď zrovna mi to už nějakou dobu jde normálně, ale taky mě to jeden čas neskutečně vytáčelo a vím že problém nebyl na mé straně.
@surikataXY píše:
Mám to samé. Myslela jsem si, že problém je na mém ntb. Píšu, vynechávají se písmenka, zkouším psát pomalu, písmenka nenaskakují. Tak píšu jak jsem zvyklá a pak to musím opravovat. Co se mi osvědčilo - zavřít všechna otevřená okna na ntb. a pak je to lepší. Zkus to.
Taky se bi to stává a v podstatě jen na emiminu… Ale myslela jsem, že to je noťasem… ![]()
Ne, problém není na Tvé straně, dělá mi to taky. Teď je to sice o něco lepší, ale jednu dobu jsem měla chuť rozmlátit noťas, jak mě to vytáčelo. Delší příspěvky jsem pak řešila tak, že jsem je napsala třeba ve wordu nebo v mailu a na emimino jsem ho pak zkopírovala. ![]()
Mám víceméně stejný problém, jen na tomto webu. Napíše to pár slov a pak to vždy samo přeskočí někam do textu, co mám rozepsaný, takže se mi to přepisuje a píšou se nesmysly… Někdy to je fakt na
a říkám si, že třeba aspoň to mě odradí od častého chození na tyto stránky. Ale zatím ani to ne. ![]()
Dobrý den,
přetrvává ještě problém, nebo byl jen dočasný? Nepodařilo se nám chybu nasimulovat. ![]()
Monika
@admin střídá se to, ted mám několik dní klid a vše funguje. ale tak to bylo i v minulosti, že jednou za čas se to „seklo“ a nešlo normálně psát
Je možné, že dochází k aktualizaci a chvilku je web pomalejší… budeme situaci sledovat.
Kdyby se situace opakovala, prosím o nahlášení a hned prověříme.
Monika
@admin píše:
Je možné, že dochází k aktualizaci a chvilku je web pomalejší… budeme situaci sledovat.Kdyby se situace opakovala, prosím o nahlášení a hned prověříme.Monika
@admin tak zrovna dnes se mi to zase seká, přeskakují písmenka apod.
Stává se mi to taky a docela často. Mám PC. Hrozně mě to rozčiluje.
Snažím se vysledovat, jestli to není třeba v okamžiku, kdy se mi v pravé části hýbe nějaká reklama (když tam není obrázek, ale video).
Jinak jsem ráda, že nejsem sama, komu se to děje. Podezřívala jsem doma klávesnici, ale blbne mi to i v práci a tam mám klávesnici podstatně mladší
.