Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taky pořád blbne
ve všech diskuzích, netřeba fotit. Nefunguje označit vše jako přečtené. Na mobilu. ![]()
A skáčou i reklamy i přes nainstalovaný AdBlock, do včera to nedělalo, dneska od rána @admin
nejde se ani odhlásit z účtu, prostě je to celý a všechno p. s.a. ý
![]()
@ka2ka píše:
no jenže já adblock nepoužívám a už se vám to no jak to slušně říct se.re třetí den
To přidej, blbne to už týden a náprava žádná
Nefunguje asi s Adblockem ani bez.
@ka2ka @Tom-Jerry Bohužel se nám povedlo kolegyni špatně informovat a došlo k nedorozumění. Její příspěvek a navazující příspěvky jsem tedy z diskuse smazala, aby nedocházelo k dezinformaci dalších uživatelů. Používání systému AdBlock může vést k nesprávné funkci stránek a uživatelských funkcí. Například i proto, že mnoho autentického uživatelského obsahu nerozliší od reklamy apod.
Pokud žádný takový systém nepoužíváte, zkuste prosím smazat cookies a historii prohlížeče. Pokud chyba bude přetrvávat, kontaktujte mě v SZ nebo na info@emimino.cz a přijdeme na to, kde je problém ![]()
Děkuji za pomoc i pochopení ![]()
Josefina
@admin to jako že doteď ad block nevadil a najednou jo? Mně už to nebaví, pořád se proklikávat a hledat, kde jsou nové příspěvky.
@vokishka píše:
@admin to jako že doteď ad block nevadil a najednou jo? Mně už to nebaví, pořád se proklikávat a hledat, kde jsou nové příspěvky.
Víš kolik jsem za ten týden ušetřila času?
Jsem tady úplně znechucena tím překlikáváním a dlouhým načítáním nevyžádaných reklam, že jen nakukuju.
@Dixies píše:
Víš kolik jsem za ten týden ušetřila času?Jsem tady úplně znechucena tím překlikáváním a dlouhým načítáním nevyžádaných reklam, že jen nakukuju.
já reklamy nemám, ale pořád mi to svítí červeně, tak chodím jen na některé diskuze. Většinou kouknu jen na poslední stránku. Navíc se mi teď strašně dlouho načítají příspěvky, když je chci vložit.
Tak jsem schválně začala chodit na web přes prohlížeč bez ad blocku a stejně mě to dnes zase háže na sto krát čtené příspěvky @admin
@admin
Ty nechutné reklamy s plesnivými nehty a další podobné chuťovky už tady zůstanou? Přelezou i přes Adblock ![]()
Krásný den,
vypnutí těchto reklam už řešíme, tak brzy se Vám již zobrazovat nebudou.
Hezký den ![]()
@admin píše:
@DixiesKrásný den,
vypnutí těchto reklam už řešíme, tak brzy se Vám již zobrazovat nebudou.
Hezký den
Děkuji ![]()
@admin píše:
@vokishka Dobrý den,smazala jste cookies?
Hezký den, Iva
Dělá mi to v mobilu, tabletu i počítači.