Chyba v Matrixu /e-miminu/

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26747
24.2.20 21:10

Taky pořád blbne :roll: ve všech diskuzích, netřeba fotit. Nefunguje označit vše jako přečtené. Na mobilu. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
24.2.20 21:11
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65066
24.2.20 21:56

@Bubla Bůčková nefunguje to ani na počítači nebo tabletu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
24.2.20 22:06

A skáčou i reklamy i přes nainstalovaný AdBlock, do včera to nedělalo, dneska od rána @admin

nejde se ani odhlásit z účtu, prostě je to celý a všechno p. s.a. ý :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19247
25.2.20 13:20
@ka2ka píše:
no jenže já adblock nepoužívám a už se vám to no jak to slušně říct se.re třetí den

To přidej, blbne to už týden a náprava žádná :zed: Nefunguje asi s Adblockem ani bez.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20820
25.2.20 13:41

@ka2ka @Tom-Jerry Bohužel se nám povedlo kolegyni špatně informovat a došlo k nedorozumění. Její příspěvek a navazující příspěvky jsem tedy z diskuse smazala, aby nedocházelo k dezinformaci dalších uživatelů. Používání systému AdBlock může vést k nesprávné funkci stránek a uživatelských funkcí. Například i proto, že mnoho autentického uživatelského obsahu nerozliší od reklamy apod.

Pokud žádný takový systém nepoužíváte, zkuste prosím smazat cookies a historii prohlížeče. Pokud chyba bude přetrvávat, kontaktujte mě v SZ nebo na info@emimino.cz a přijdeme na to, kde je problém :)

Děkuji za pomoc i pochopení :kytka:
Josefina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65066
25.2.20 16:02

@admin to jako že doteď ad block nevadil a najednou jo? Mně už to nebaví, pořád se proklikávat a hledat, kde jsou nové příspěvky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19247
25.2.20 16:07
@vokishka píše:
@admin to jako že doteď ad block nevadil a najednou jo? Mně už to nebaví, pořád se proklikávat a hledat, kde jsou nové příspěvky.

Víš kolik jsem za ten týden ušetřila času? :mrgreen: Jsem tady úplně znechucena tím překlikáváním a dlouhým načítáním nevyžádaných reklam, že jen nakukuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65066
25.2.20 16:12
@Dixies píše:
Víš kolik jsem za ten týden ušetřila času? :mrgreen: Jsem tady úplně znechucena tím překlikáváním a dlouhým načítáním nevyžádaných reklam, že jen nakukuju.

já reklamy nemám, ale pořád mi to svítí červeně, tak chodím jen na některé diskuze. Většinou kouknu jen na poslední stránku. Navíc se mi teď strašně dlouho načítají příspěvky, když je chci vložit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65066
26.2.20 21:11

Tak jsem schválně začala chodit na web přes prohlížeč bez ad blocku a stejně mě to dnes zase háže na sto krát čtené příspěvky @admin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20820
27.2.20 11:19

@vokishka Dobrý den,

smazala jste cookies?

Hezký den, Iva :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19247
27.2.20 12:56

@admin
Ty nechutné reklamy s plesnivými nehty a další podobné chuťovky už tady zůstanou? Přelezou i přes Adblock :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20820
27.2.20 15:33

@Dixies

Krásný den,

vypnutí těchto reklam už řešíme, tak brzy se Vám již zobrazovat nebudou.

Hezký den :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19247
27.2.20 15:42
@admin píše:
@Dixies

Krásný den,

vypnutí těchto reklam už řešíme, tak brzy se Vám již zobrazovat nebudou.

Hezký den :kytka:

Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65066
27.2.20 15:48
@admin píše:
@vokishka Dobrý den,

smazala jste cookies?

Dělá mi to v mobilu, tabletu i počítači.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová