Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den.
Děkujeme za všechny informace. Problém intenzivně prověřujeme a snažíme se vylepšit v diskusích a rychlosti, co můžeme.
Co se týče upozornění, omlouváme se za diskomfort, zvolili jsme tento mezikrok a chystáme brzy redesign diskusí, který by měl funkci obnovit.
Děkujeme znovu za vaši trpělivost ![]()
Hezký den ![]()
Petra
Proč redesign? Nechte to, prosím, jak to je. Proč spravujete co není rozbité?
@aiwwa píše:
Proč redesign? Nechte to, prosím, jak to je. Proč spravujete co není rozbité?
No. Protoze se jde prece s dobou ![]()
Me se tenhle design libi, taky nechapu, k cemu zmena ![]()
@TopSecret píše:
No. Protoze se jde prece s dobou
Me se tenhle design libi, taky nechapu, k cemu zmena
Aby se to mohlo načítat ještě déle
. Mám rekord 40 secund načítání jedné stránky ![]()
@Dixies píše:
Aby se to mohlo načítat ještě déle. Mám rekord 40 secund načítání jedné stránky
Fakt? Me to jede furt stejne ![]()
Akorat, kdyz chci citovat, tak to trva dyl. Jinak nic
![]()
@Dixies píše:
Aby se to mohlo načítat ještě déle. Mám rekord 40 secund načítání jedné stránky
Mně to trvá taky strašně dlouho, v poslední době u toho koukám na seriál s titulkama. Než to načte, v pohodě stíhám číst.
To je děs, to upozorneni na diskuze si chodí jak chce, hlavně v těch hodně krafacich je to tak nepřehledné. Stěžuje e si na to snad celý letošní rok a je to pořád totéž, ne-li horší.
Už je to tady zas
Vrací mě o to o 10 přečtených stránek zpět a odpojuje mě to z emimina.
@Dixies píše:
Už je to tady zasVrací mě o to o 10 přečtených stránek zpět a odpojuje mě to z emimina.
Taky a rychlost je opět o něco horší.
Proč nejde vidět rovnou, kolik mám upozornění aniž bych to musela rozklikavat? Dík.
Dobrý den,
jak jsme psaly dříve, na problému usilovně pracujeme a omlouváme se za komplikace. Snažíme se, aby brzy vše fungovalo tak, jak má. Vaše připomínky předáváme vývojářům.
Děkujeme za trpělivost ![]()
Za eMimino Natálie ![]()
@admin píše:
Dobrý den,jak jsme psaly dříve, na problému usilovně pracujeme a omlouváme se za komplikace. Snažíme se, aby brzy vše fungovalo tak, jak má. Vaše připomínky předáváme vývojářům.
Děkujeme za trpělivost
Za eMimino Natálie
To říkáte už několik měsíců.
Nová zrada, od rána mám problém se dostat na emimino. Jakmile rozkliknu nějaký länk, ktery je v nejakem prispevku, jsem vyhozena z emimina. Musím se v průměru 5× prihlašovat, než se dostanu nazpět. Proč???
P. S.donedavna jsem nic nerozklikavala a budu v tom asi pokračovat, takže se vlastně nic nedeje ![]()
Pořád mi to skáče do toho divného režimu, co jsem tu už dávala fotku. To je děsný. Než to načte a pak to ještě načte tak, že se to nedá číst.