Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak ted se to zblaznilo dokonale. Mám to jako Lucenka a týká se to i SZ. Prijde upozorneni na SZ v reálném čase, ale kde nic tu nic, zadna SZ.
Hlasim, ze uz i me to silene dlouho nacita. Upozorneni od vcera nechodi. V poledne mi prisly ze vcerejska ![]()
Hrozny. Hlavne, ze se vylepsuje, ale.. ![]()
@stock píše:
Tak ted se to zblaznilo dokonale. Mám to jako Lucenka a týká se to i SZ. Prijde upozorneni na SZ v reálném čase, ale kde nic tu nic, zadna SZ.
Taky tak ![]()
Dobrý den,
upozornění by měla být již zcela v pořádku, navíc nám technici nasadili něco, co by mělo načítání webu zrychlovat. Klasická upozornění by se měla zobrazovat hned a srdíčka jen jednou za hodinu. Snažíme se pro vás neustále web vylepšovat a hledat cesty, aby byl co nejrychlejší. Zlepšilo se to s těmi zprávami? Pravděpodobně to šílení bylo způsobeno tím, jak se to snažili technici dát do pořádku. Dostala jsem hlášení, že by všechno mělo fungovat, je to tak?
Krásný den
Diana ![]()
@admin jo, upozornění už chodí. Načítání by mohlo být rychlejší, ale je to už nesrovnatelné s předchozím stavem. Tak jen doufám, že to tak zůstane, protože je to tu pořád dokola.
Zrychlování webu by se mělo ještě zlepšovat, technici to neustále řeší.
krásný den
Diana ![]()
Dobrý den.
Byli jsme upozorněni, že v mobilní verzi se všechny anonymní příspěvky zobrazují jako „smazaný anonym“.
Pracujeme na tom, být by to tak nemělo ![]()
Děkujeme za trpělivost.
Hezký den!
Petra
Nám se ve skupině ztratily všechny dnešní příspěvky přidané během dne. Čím to může být?
Dobrý deň,
avatar zmazaného anonyma by už mal fungovať tak, ako má. ![]()
S pozdravom,
Kristína ![]()
@admin co to je zase za novinku, že nové diskuze svítí ob jednu. To je děs, nemůžete aspoň něco nechat normálně.
Dobrý den,
mohla bych Vás poprosit o detailnější popis a screen?
Děkuji a přeji hezký den,
Hani ![]()