Chyba v Matrixu /e-miminu/

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19247
7.5.20 11:28

Toto se mi děje při každém načtení nové stránky. Jsem na notebooku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20822
7.5.20 11:47

Dobrý den,

tohle rozsypávání stránek se děje někdy, když máte pomalé připojení, případně, když používáte adblock, kterej někdy takhle zazlobí, že pak stránky nenačítají grafiku. Děje se to někdy i u jiných stránek. Když vypnete adblock, děje se vám tak pořád? Myslím, že aktuálně za to nemůžeme, když nemají problém všichni, ačkoli toho bylo teď u nás hodně, teď jsme snad fakt nevinný :mrgreen:

Krásný den

Diana :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40400
7.5.20 11:55

@admin

Je tedy pravda, že doma mám Adblock a v práci, kde to nezlobí, nemám, tak to nejspíš bude tím… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
7.5.20 12:18

@admin je aspoň nějaká malá naděje, že by načítání a edit příspěvku nebo otevírání diskuze netrvalo 30 vteřin? Tohle už fakt nejde vydržet

• Citovat
  • Upravit
33022
7.5.20 12:29
@admin píše:
Dobrý den,

tohle rozsypávání stránek se děje někdy, když máte pomalé připojení, případně, když používáte adblock, kterej někdy takhle zazlobí, že pak stránky nenačítají grafiku. Děje se to někdy i u jiných stránek. Když vypnete adblock, děje se vám tak pořád? Myslím, že aktuálně za to nemůžeme, když nemají problém všichni, ačkoli toho bylo teď u nás hodně, teď jsme snad fakt nevinný :mrgreen:

Krásný den

To si nemyslím, celou dobu jedu na stejném PC se stejným připojením a začalo to dělat včera večer, do té doby ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65079
7.5.20 13:05
@Tom-Jerry píše:
To si nemyslím, celou dobu jedu na stejném PC se stejným připojením a začalo to dělat včera večer, do té doby ne.

Přesně tak, stejně připojení, stejný počítač. Už jsem si tu jednou stěžovala, kolem těch srdíček, tak jste to na chvíli spravili. Od včerejška zase děs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
7.5.20 15:27
@j.a.n.i1 píše:
@warita Ale rozumim, to co se „rozsype“ je, ze se k tomu nedonacte definice stylu…

tohle stylem nebude. Teda u mne ne. Myslim… udelam screenshot, az se to stane. Zatim dobry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20822
7.5.20 16:38

Dobrý den,

co se rychlosti načítání týče, co mám informaci, technici neustále hledají, jak web zrychlit, o rychlosti editace a přidávání příspěvků víme a řešíme, prosíme o trpělivost.

Nenačítání grafiky by podle mých informací mělo opravdu být adblockem, který někdy zazlobí - tedy může se stát, že máte stále všechno stejné, ale někdy nezafunguje, jak má.

Přeji krásný den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
7.5.20 18:51
@admin píše:
Dobrý den,

co se rychlosti načítání týče, co mám informaci, technici neustále hledají, jak web zrychlit, o rychlosti editace a přidávání příspěvků víme a řešíme, prosíme o trpělivost.

Nenačítání grafiky by podle mých informací mělo opravdu být adblockem, který někdy zazlobí - tedy může se stát, že máte stále všechno stejné, ale někdy nezafunguje, jak má.

Přeji krásný den

ale já ho nemám nainstalovaný, tak nemůže nezafungovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20822
7.5.20 19:31

Dobrý den,

testovala jsem tento problém přes svůj nick a vše mi i bez adblocku fungovalo. Zkoušeli jste i jiný prohlížeč?

O problému jsem informovala naše techniky a děláme vše co je v našich silách. :kytka:

Přeji hezký den,
Hani :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65079
13.5.20 11:25

Opět pěkný den, proč mi nejdou vkládat odkazy? Ani na počítači, ani na tabletu. Přitom když ho dám úplně stejně z paměti jinam, tak je funkční.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20822
13.5.20 15:46

Dobrý deň,

@vokishka o aký odkaz ide? Testovala som to zo svojho profilu a fungovalo mi to, aké zariadenie a aký prehliadač používate? Mohli by ste nám poslať aj screen toho, čo Vám nefunguje, alebo čo Vám to poprípade vypisuje?

Ďakujem,
Kristína

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65079
13.5.20 16:00

https://www.emimino.cz/…rankovani/7/?…
str.7 v 11.18

edit zajímavé, že tohle jde, je to vaše vlastní stránka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20822
14.5.20 20:46

Dobrý deň,

@vokishka vidím, že sa Vám podarilo vložiť odkaz. :palec:
Pokiaľ sa stane, že budete mať problém aj najďalej, pošlite prosím info, o ktorom som písala vyššie.

Pekný večer,
Kristína :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65079
14.5.20 20:49

@admin nedají se vložit odkazy z novinek, alespoň ne běžným způsobem. Sice mi vysvětlovali, jak se to dá obejít, ale jsem poněkud natvrdlá :lol:. Nevím, jestli je to problém vás nebo novinek nebo kombinace obojího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová