Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Z emimina mě to neustále přehazuje na podvodnou stránku, mám problém napsat a odeslat příspěvek, našel jsem článek, který o tom píše, mě to převádí na podvodnou stránku O2, která je v článku nafocena… ![]()
xxxx
edit adminem - smazán odkaz-vir
@bse.pedro mně to dělá i na jiných stránkách, dělá to někdo jiný, není to epipi. Obtěžuje mě to střídavě už asi 14 dni a můj poskytovatel už to má i na stránkách, ať dáme pozor
@vokishka píše:
@bse.pedro mně to dělá i na jiných stránkách, dělá to někdo jiný, není to epipi. Obtěžuje mě to střídavě už asi 14 dni a můj poskytovatel už to má i na stránkách, ať dáme pozor
Tak už se to asi spravilo… Mě to dělalo jen na emiminu, na zprávách, online hrách a online vysílání nee… Jsem PC analfabet, říkal jsem si, jestli nějak nenabourali něco na miminu, že to pak spamuje či co…
Skákalo mi to tam snad při každým pátým úderu na klábosnici…
![]()
Dobrý den,
i my jsme zjišťovali, o co jde, odkazy obsahovaly vir, ale nejednalo se o problém emimina, ale vašeho zařízení, odkazy jsem raději smazala, aby na to nikdo další nekliknul.
Děkuji za pochopení a přeji krásný den
Diana ![]()
💩 😜 😱 🤪 👻 🙈 🙄 😆 😅 🤫 😍 😝 😂
🤨 😤 🧐 😡 🤬 😠 🌛 🌜 🌚 😾 💞
Dobrý den!
Nevím, jestli už to nevíte, ale mám pocit, že mi to přidává oznámení o přidání srdíčka 3×. ![]()
Druhá: Nebylo by možné v nových příspěvcích přesunout příspěvek, který mě nezajímá dolů, nebo vůbec mimo seznam (třeba mě tam visí nesmyslná a uzamčená diskuze)? ![]()
@Partyk píše:
Asdasdasd
Myslím, že chyba je v tvém matrixu, néé na emiminu…
![]()
Zdravím,
srdíčka jsem kontrolovala na dvou účtech a chodí mi jen jedno. Přetrvává stále problém? Pošlete kdyžtak prohlížeč/zařízení, co využíváte. Děkuji ![]()
Požadavek jsem přeposlala dále. ![]()
Hezký den, Iva ![]()
Dobrý den,
hlásím neočekávaný 10minutový výpadek eMimina před chvilkou. Někteří jste možná postřehli, takže chyba určítě nebyla na vašem zařízení.
Momentálně prověřujeme příčiny a ošetřujeme. ![]()
Díky za pochopení ![]()
za Tým eMimina,
Josefina
@admin já postrehla a zrovna jsem chytla ten konec, takže na tabletu ne, v mobilu jo. Takže jsem si nejprve myslela, že mám problém s tabletem ![]()
@admin píše:
@M_VladimZdravím,
srdíčka jsem kontrolovala na dvou účtech a chodí mi jen jedno. Přetrvává stále problém? Pošlete kdyžtak prohlížeč/zařízení, co využíváte. Děkuji
Požadavek jsem přeposlala dále.
Hezký den, Iva
Teď to vypadá dobře! Přišlo jen 1×.
![]()
Díky ![]()
Dnes opět problémy, chvíli nefungovaly vůbec, teď to mám takhle blbě.
@vokishka píše:
Dnes opět problémy, chvíli nefungovaly vůbec, teď to mám takhle blbě.
také to mám tak ![]()