Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak se opakuje situace ze včerejška. V diskuzi o Koroně mě to stále dokola vrací na několikrát již přečtené stránky na čas 11,38. A vše se načítá pomaleji.
@admin ano, každou chvíli tam koukám, několikrát za hodinu a stejně mi v půl třetí otevře diskuze někdy z půl dvanácté. Je to hodně na houby.
Pořád mi to ukazuje jako nové diskuze i diskuze, které už jsem dávno viděla a není tam nic nového. I tahle. Já tu šla přes upozornění, napsala příspěvek a stejně mi to při novém načtení upozornění ukázalo, že psala dixies. A ta přitom psala přede mnou. Pořád dokola otvírám už přečtené příspěvky.
Mě se občas v seznamu oblíbených diskusí /na PC/ u diskuse, kde je nový příspěvek, neukazuje takový to oko…
![]()
Zdravím, čo sa týka upozornení:
Upravili sme funkčnosť notifikácií niekoľkých diskusií s vysokým počtom odoberajúcich. (Ide napr. o diskusiu Koronavirus - máte strach?)
Aby sme zrýchlili rozosielanie notifikácií, zrušili sme podmienku o aktualizácií notifikácie počtom nových užívateľov, ktorí do diskusie prispeli. Dorazí Vám teda notifikácia, že v diskusii sú nové príspevky.
Dajte nám vedieť, či to pomohlo. ![]()
Kristína ![]()
@admin sice jsem moc nepochopila, co jste to zrušili, ale mně to pomohlo. Díky.
@admin píše:
Dobrý den,očividně se něco stalo a my přesně nevíme co. Já teoreticky teď, nebo mám alspoň ten pocit, všechny příspěvky vidím, postrádáte stále nějaké? Kdy se to stalo poprvé, že vám příspěvek zmizel? Objevil se potom znovu? Potřebujeme od vás pomoct, jakoukoli identifikaci prvního zmizelého příspěvku, ať už se objevil nebo ne. Jedině tak můžeme zjistit příčinu toho divného chování webu. Děje se vám to na mobilu i desktopu?
Děkuji a přeji krásný večer
Diana
dlouho jsem tady nebyla, co je to za ikonu admina
![]()
@DanielaD píše:
dlouho jsem tady nebyla, co je to za ikonu admina![]()
Prostě naše nová ikonka
Nelíbí se vám?
Nám jo! ![]()
Petra
@admin delate si jen srandu, ze se chystáte uzamknout diskusi, kde je 9000 prispevku kvuli podezření na trolla, ze jo.
@vokishka píše:
@admin delate si jen srandu, ze se chystáte uzamknout diskusi, kde je 9000 prispevku kvuli podezření na trolla, ze jo.
Odpověděla jsem vám v oné diskusi ![]()
Petra
@vokishka píše:
Neboooj, nebude.
Mrkni tam.
@admin reklama na Datart mi zakrývá většinu stránky a nejde kliknout na příspěvky pod tím. Při aktualizaci to tam zůstává pořád. Můžete s tím prosím něco udělat? ![]()
Děkujeme za nahlášení nefunkční a obtěžující reklamy. Formát byl stažen a již by se neměl v chybném stavu na webu objevit.
Pěkný večer,
Jitka ![]()
Proc jste tak blbe prejmenovali diskuzi o 18 letem synovi a jeho pritelkyni, o nejake pravo si ji vodit prece vubec nejde. Ted se tam sbihaji takove, které si prectou jen ten zavadejici nazev a zbytečně rejou do zakladatelky.
Dobrý den.
@vokishka tento dotaz sem úplně nepatří, ale odpovíme ![]()
Názvy diskusí měníme zejména v případě, kdy ten původní je nicneříkající. Asi se shodneme na tom, že ten původní: Rozsudte nas, potrebuju nazory jinych lidi nenapovídá nic o obsahu. Administrátorka, která měla včera službu se snažila do názvu vepsat obsah základního příspěvku… Pokusila jsem se název ještě trochu změnit (je to lepší?
) a kontaktuji zakladatelku, jestli s tím souhlasí, případně ať navrhne jiný název ![]()
Hezký den ![]()
Petra