Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@aiwwa krásny deň, ![]()
ako už Jitka písala, kľudne nám prosím pošlite url, na ktorej chybná reklama vyskakuje a my sa na to pozrieme.
S pozdravom, ![]()
Karin
Na https://www.emimino.cz/…il/bsepedro/?… mi při příchodu na tuto stránku všechno skáče nahoru a dolů…
![]()
Mne zas pod profilem reklama na dynamickou savicku lovi, tak nejak.
@Žirafa 69
Ono se tam střídá několik reklam… Ale prudí to úplně stejně…
Kdyby to neházelo stránkou nahoru, dolů, skousl bych to, ale toto je děs, fakt to strašně obtěžuje a v prvních pár vteřinách znemožňuje řádné užívání…
![]()
Tak já si už zvykla, že stránky skáčou nahoru, dolů, jak se jim zachce. Od včerejška mám přes půlku monitoru díky blokaci reklamy místo reklam velký bílý čtverec a hlavně se hodně zpomalilo načítání.
Už od včerejška mám rozhozený obraz ve všech diskuzích, kromě uzavřenek. Nejde citovat ani zmínit. Máte to také někdo?
@Dixies píše:
Už od včerejška mám rozhozený obraz ve všech diskuzích, kromě uzavřenek. Nejde citovat ani zmínit. Máte to také někdo?
Dobrý den,
ověřuji funkčnost citací a zmínek na desktopu.
Pokud se potvrdí, zapracujeme na tom.
Díky za ohlášení ![]()
Jitka
@Dixies píše:
Ne desktopu zmínky i citace v pořádku, ověřuji mobilní verzi.
@admin píše:
@DixiesNe desktopu zmínky i citace v pořádku, ověřuji mobilní verzi.
Vypadá to, že už je to v pořádku. Děkuji
Děkujeme za oznámení problému, nejedná se o obecnou chybu a budeme potřebovat pomoc, abychom vyřešili:
1. Používáte eMimino na počítači nebo mobilu (desktopová verze nebo mobilní)
2. Jaký používáte prohlížeč?
(např. Chrome, Opera, Explorer)
3. Máte zapnuté blokování reklam?
Moc díky za pomoc, odpovědi prosím pošlete adminovi do SZ ![]()
Jitka
Emimino se mi hodně seká, když se objeví reklama Delonghi. Reklama na kávovar. ![]()