Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ok, tak to neni omyl, ale je to strasny. Kdybych chtel koukat na pc verzi, tak si ten pocitac zapnu
Takhle poradne nevidim, kdo vubec jaky prispevek napsal.
Vlezu sem a nová verze. No to je sileny
![]()
Ta modrá byla super. Toto fakt ne ![]()
@admin píše:
@aiwwa Dobrý den,ano diskuze na mobilu se upravily a mají teď stejný vzhled jako na počítači. Víc dat by to spotřebovávat nemělo, prověříme. Více informací najdete v této diskuzi: https://www.emimino.cz/…bilu-405768/
Přeji krásný den
Diana
Proč musí mít stejný vzhled? Nikdo si nestěžoval, tak proč do toho zase někdo vrtá.
@vokishka ako písala moja kolegyňa v tejto diskusii, zmena bola nevyhnutná. Je potrebné, aby sa obidve verzie, desktopová aj mobilná, zhodovali z hľadiska hodnotenia webu.
Mrzí ma, že Vás to úplne nepotešilo, no všetku konštruktívnu kritiku prijímame s otvorenou náručou a budeme sa snažiť, aby ste s novou verziou boli čo najviac spokojní.
Prajem pekný deň,
Kristína ![]()
@admin a to jste placení od kliknutí? Proč teď musíme potvrzovat, že si dáváme diskuzi do oblíbených. Proč nemůžete dělat změny k jednoduššímu, ne složitějšímu?
@admin Dobrý den, nejdou mi zprávy a potřebuji se s Vámi spojit. Děkuji.
@DeniMajk Dobrý den,
zprávy fungují normálně, jen jsme nebyly online, máme služby jen 3× denně.
krásný den
Diana ![]()
@vokishka Dobrý den,
přidat téma k oblíbeným je zaškrtnuté a můžete ho odškrtnout, že ho jako oblíbené nechcete. Mám pocit, že to tak bylo vždycky, nejsem si tím jistá, v čem vnímáte změnu?
Krásný den
Diana ![]()
@admin píše:
@vokishka Dobrý den,přidat téma k oblíbeným je zaškrtnuté a můžete ho odškrtnout, že ho jako oblíbené nechcete. Mám pocit, že to tak bylo vždycky, nejsem si tím jistá, v čem vnímáte změnu?
Krásný den
Diana
Na počítači stačilo kliknout a bylo to oblíbené, i na mobilu. Teď se mě to vyptávat, jestli to fakt chci. Navíc se to dnes na počítači strašně dlouho načítá.
@vokishka ano, zaznamenali jsme pomalejší emimino, ale i některé další stránky jako je fb, nebo google, pravděpodobně nebyla chyba na naší straně a už by to mělo být v pořádku.
Můžete mi prosím poslat screenshot, kde se vás to vyptává? Já to mám takto předvyplněné (viz screenshot), nemusím už na nic klikat a to jak zde, tak na mobilu.
Máte to jinak?
Krásný den
Diana ![]()
Z nějakého mně neznámého důvodu mi začaly chodit maily o novém příspěvku z jedné diskuze. Profil jsem zkontrolovala, v příslušném okénku mám zatrženo NE. Prosím o nápravu, tohle zahlcení se mi nelíbí.
@neumisa Dobrý večer, ráno to zkontrolujeme a něco s tím zkusíme provést, teď už ti, kteří s tím umí něco udělat, spí.
Krásný den
Diana ![]()
Nebude možnost, jako u konkurenční modré střechy, vybrat si mezi starým a novým vzhledem? Toto je opravdu nepřehledné. Člověk, aby luštil, co kdo psal. Oči z toho bolí během chvilky.
@neumisa píše:
Z nějakého mně neznámého důvodu mi začaly chodit maily o novém příspěvku z jedné diskuze. Profil jsem zkontrolovala, v příslušném okénku mám zatrženo NE. Prosím o nápravu, tohle zahlcení se mi nelíbí.
Občas se mi to taky stává, nechápu proč. Musíš to znovu zrušit, ale v odkazu v tom mailu.
@admin nejprve musím odklidnout jedno, pak druhé (to druhé bylo nepochopitelne i předtím)