Chyba v Matrixu /e-miminu/

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14097
14.9.20 10:53

Ok, tak to neni omyl, ale je to strasny. Kdybych chtel koukat na pc verzi, tak si ten pocitac zapnu :roll: Takhle poradne nevidim, kdo vubec jaky prispevek napsal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
14.9.20 12:01

Vlezu sem a nová verze. No to je sileny 8o 8o 8o
Ta modrá byla super. Toto fakt ne :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65116
14.9.20 15:12
@admin píše:
@aiwwa Dobrý den,

ano diskuze na mobilu se upravily a mají teď stejný vzhled jako na počítači. Víc dat by to spotřebovávat nemělo, prověříme. Více informací najdete v této diskuzi: https://www.emimino.cz/…bilu-405768/

Přeji krásný den

Diana :kytka:

Proč musí mít stejný vzhled? Nikdo si nestěžoval, tak proč do toho zase někdo vrtá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20829
14.9.20 16:01

@vokishka ako písala moja kolegyňa v tejto diskusii, zmena bola nevyhnutná. Je potrebné, aby sa obidve verzie, desktopová aj mobilná, zhodovali z hľadiska hodnotenia webu.

Mrzí ma, že Vás to úplne nepotešilo, no všetku konštruktívnu kritiku prijímame s otvorenou náručou a budeme sa snažiť, aby ste s novou verziou boli čo najviac spokojní.

Prajem pekný deň,
Kristína :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65116
14.9.20 16:41

@admin a to jste placení od kliknutí? Proč teď musíme potvrzovat, že si dáváme diskuzi do oblíbených. Proč nemůžete dělat změny k jednoduššímu, ne složitějšímu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
14.9.20 18:15

@admin Dobrý den, nejdou mi zprávy a potřebuji se s Vámi spojit. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20829
14.9.20 21:50

@DeniMajk Dobrý den,

zprávy fungují normálně, jen jsme nebyly online, máme služby jen 3× denně.

krásný den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20829
14.9.20 21:58

@vokishka Dobrý den,

přidat téma k oblíbeným je zaškrtnuté a můžete ho odškrtnout, že ho jako oblíbené nechcete. Mám pocit, že to tak bylo vždycky, nejsem si tím jistá, v čem vnímáte změnu?

Krásný den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65116
14.9.20 22:05
@admin píše:
@vokishka Dobrý den,

přidat téma k oblíbeným je zaškrtnuté a můžete ho odškrtnout, že ho jako oblíbené nechcete. Mám pocit, že to tak bylo vždycky, nejsem si tím jistá, v čem vnímáte změnu?

Krásný den

Na počítači stačilo kliknout a bylo to oblíbené, i na mobilu. Teď se mě to vyptávat, jestli to fakt chci. Navíc se to dnes na počítači strašně dlouho načítá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20829
14.9.20 22:14

@vokishka ano, zaznamenali jsme pomalejší emimino, ale i některé další stránky jako je fb, nebo google, pravděpodobně nebyla chyba na naší straně a už by to mělo být v pořádku.
Můžete mi prosím poslat screenshot, kde se vás to vyptává? Já to mám takto předvyplněné (viz screenshot), nemusím už na nic klikat a to jak zde, tak na mobilu.

Máte to jinak?

Krásný den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26244
14.9.20 22:15

Z nějakého mně neznámého důvodu mi začaly chodit maily o novém příspěvku z jedné diskuze. Profil jsem zkontrolovala, v příslušném okénku mám zatrženo NE. Prosím o nápravu, tohle zahlcení se mi nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20829
14.9.20 22:18

@neumisa Dobrý večer, ráno to zkontrolujeme a něco s tím zkusíme provést, teď už ti, kteří s tím umí něco udělat, spí.

Krásný den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13116
15.9.20 01:14

Nebude možnost, jako u konkurenční modré střechy, vybrat si mezi starým a novým vzhledem? Toto je opravdu nepřehledné. Člověk, aby luštil, co kdo psal. Oči z toho bolí během chvilky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65116
15.9.20 06:00
@neumisa píše:
Z nějakého mně neznámého důvodu mi začaly chodit maily o novém příspěvku z jedné diskuze. Profil jsem zkontrolovala, v příslušném okénku mám zatrženo NE. Prosím o nápravu, tohle zahlcení se mi nelíbí.

Občas se mi to taky stává, nechápu proč. Musíš to znovu zrušit, ale v odkazu v tom mailu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65116
15.9.20 06:28

@admin nejprve musím odklidnout jedno, pak druhé (to druhé bylo nepochopitelne i předtím)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová