Chyba v Matrixu /e-miminu/

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20826
25.5.20 11:34

Dobrý den,

přidávání témat do oblíbených diskuzí by mělo opět fungovat jak má. Děkujeme všem uživatelkám za bdělost. Kdyby něco stále nefungovalo jak má, dejte vědět.

Děkujeme a krásný den

Diana :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65096
25.5.20 21:11

@admin proč jste diskuzi o rumu v mlíku jen zamkli. Odtajněte zakladatele, ať víme, kdo vymýšlí takové ptákoviny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20826
26.5.20 09:07

Dobrý den,

uživatel zakládající diskuzi Rum v mlíku, byl zablokován a smazán.

Přeji hezký den,
Hani :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
26.5.20 13:24

adasdsasdasd

🤫 🙊 ☝️️🤫 🙄 😱 😅 😆 :wink: 👻 ☝️️😘 :wink: 🙄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
27.5.20 10:43

@admin u příspěvků se mi nezobrazuje „podpis,“ i když ho normálně v profilu mám vyplněný a několik měsíců fungoval a při vkládání příspevku mám zašktrnuto (připojit k příspěvku podpis" :nevim:

• Citovat
  • Upravit
20826
27.5.20 11:18

@lucenka Dobrý den,

děkujeme za hlášení, máte pravdu, nefunguje, ani u admina, zadávám k opravě.

Krásný den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
28.5.20 14:59

Mobilní verze eMimina

Koukám na eMimino hlavně z mobilu. Posledních pár dní se mi mobilní verze neustále přehazuje na webovou a nejde vrátit zpět na mobilní. Je chyba u mne či u vás? (iPhone XS, aktualizovaná verze iOS). Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
28.5.20 19:06

Ahoj, chci se zeptat - funguje vám emimino přes prohlížeč Mozilla? Mně vůbec, načte se mi profil a to je všechno. Všechny diskuze se mi zobrazují jako prázdné stránky. Nevíte, co s tím? :nevim: :think: Přes Chrome to funguje normálně…
Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65096
28.5.20 19:10

@Hanka-L já jedu přes Mozillu a funguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
28.5.20 19:58
@vokishka píše:
@Hanka-L já jedu přes Mozillu a funguje.

aha, tak to bude zřejmě chyba někde u mě… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20826
28.5.20 20:16

Dobrý den,

na androidu funguje normálně, ale bohužel nevlastním pro otestování iPhone, prosím pokud vás je víc s problémem přehazování mobilní verze na klasickou bez vašeho zásahu. Napište mi to. Zadám případně k opravě.

Mozilla mi funguje také normálně, pokud by ale problém přetrvával, ozvěte se nám.

Přeji krásný den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4110
29.5.20 08:41

Dobry den, chodi mi upozorneni na mail i kdyz mam upozorneni vypnuta a nechci aby chodila. Je chyba jen u me nebo to tak jeste nekdo mate?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20826
29.5.20 09:37
@Habrk píše:
Dobry den, chodi mi upozorneni na mail i kdyz mam upozorneni vypnuta a nechci aby chodila. Je chyba jen u me nebo to tak jeste nekdo mate?

Dobrý den.

Vy jste v nastavení neměla upozornění na email vypnuté… :think:
Nicméně - již je vypnuté máte ;-) Nastavila jsem vám to tak, aby vám již upozornění na email nechodily ;-)

Hezký den :mavam:

Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4110
29.5.20 09:42
@admin píše:
Dobrý den.

Vy jste v nastavení neměla upozornění na email vypnuté… :think:
Nicméně - již je vypnuté máte ;-) Nastavila jsem vám to tak, aby vám již upozornění na email nechodily ;-)

Hezký den :mavam:

Petra

Dobrý den,
běžně to bylo tak, že jsem přispěla do nového tématu a došlo mi upozornění na mail, že je v diskuzi nový příspěvek, když tam někdo jiný napsal. Klikla jsem na odkaz v mailu a upozornění na mail v dané diskuzi se vypnulo. Teď i když jsem klikla na vypnout upozornění, tak stejně upozornění na mail chodily. Celkově vypnout upozornění v nastavení profilu asi jde, ale to jsem nikdy nezkoumala, protože jsem to řešila jednotlivě pro každou diskuzi, jestli chci nebo nechci dostávat upozornění na mail, když někdo přidá do diskuze příspěvek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4110
29.5.20 10:49

@admin tak ted mi doslo upozorneni na email znovu. Abych byla presnejsi, je to upozorneninze soukrome diskuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová