Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Právě teď - zvonek modrej a asi v pěti "/ne/oblíbených diskusích nové příspěvky… ![]()
@bse.pedro píše: Více
Dobrý den,
předáno na techniky, budeme Vás informovat, jakmile k tomuto problému budeme něco vědět.
Děkuji za pochopení,
Eliška ![]()
Dobrý den, děkujeme za nahlášení. V průběhu včerejšího dne docházelo k úpravám nastavení systému, prověřujeme aktuální stav a možné chyby.
Hezký den,
Jitka
@vokishka píše: Více
Občas mi to dělá delší dobu. I 2-3 měsíce?
Dobrý den,
děkujeme za nahlášení. Mohla byste nám napsat v době, kdy k problému dojde a kdy je aktuální? Zkusíme zjistit, co mohlo stav vyvolat.
Děkujeme za pomoc,
Jitka
@admin píše: Více
Něco jiného. 16.7. jsem poslala upozornění na tři problémové příspěvky a doposud nedošla informace o řešení. Netuším, jestli byl problém vyřešen či ne. Nehlídám to.
@Evkad píše: Více
Dobrý den,
všechny tři Vámi nahlášené příspěvky, byly vyřešeny, dvakrát došlo k blokaci účtu, jednou k editaci obsahu. Protokol o DSA byl vyplněn a měla jste dostat email o řešení. Nedostala jste ho? Nespadlo Vám to do spamu? Případně nepoužíváte aktivně jiný email, než se kterým jste zde přihlášena? Přijde Vám to jedině na email, který máte zde na emiminu.
Děkuji za objasnění problému.
Krásný den
Diana ![]()
@admin píše: Více
Ne. nedostala, ve spamu není/nebyl, používám jeden účet.
@Evkad Prosím, kdyby se situace opakovala, dejte vědět. Email by Vám přijít měl. Věřím ale, že vzhledem k tomu, že si nikdo jiný zatím nestěžoval, že se jednalo o ojedinělou chybu.
Krásný den
Diana ![]()
Hlásím chybku v soukromých zprávách - z nějakého důvodu mi začala svítit jako nepřečtená zpráva z ledna ( kterou jsem měla otevřenou a přečtenou). Ale pouze svítí, nelze na ni kliknout, otevřít, nic.