Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Otázka je asi určitě pro adminy ![]()
když si dám kategorii „nové diskuze“, tak ve sloupku vlevo se to moc neaktualizuje. Třeba 3 nové diskuze se tam vůbec neobjeví.
Ano, vím, že to není životně důležité, ale už jsem si zvykla u rozečtené diskuze najet na právě ten levý sloup a vybrat z něj další zajímavost, ale když to není aktuální, tak mě to zlobí
![]()
A vůbec mi nevadí, že jsem teď našla, že nejsem sama, komu to vadí a už se tu o tom psalo… Alespoň se aktualizuje odpověď.
Mám to také, od včerejška mi v sekci nové diskuse a nové příspěvky visí stále ty samé. Pritom když kliknu na více nových diskusí / příspěvků, tak tam se mi to načítá v pohodě.
@Halamka je to už pár dní zpět, kdy tu byla stejná diskuze, možná včera? ![]()
@martina.se jojo, našla jsem ji, když jsem to tu pověsila. Ale tak třeba to udělá službu a admini se chytí za nos. nebo také ne.
@Halamka nechytí, nechytli se ani tam
ale jako mi to též vadí ![]()
Holky, podle admina to je schválně, jsou tam diskuze z oblastí, které sledujete nejvíce, je to vaše „osobní nastavení“. ![]()
Když jsem v uzavřence, tak diskuze na pravé straně se mění. Jinak jsou tam pořád jedny a ty samé ![]()
Holky a kde se to teda přenastaví? taky mě to vytáčí… Byla jsem zvyklá vidět tam všechny nejnovější diskuse a teď musím v jendom kuse klikat do „nových diskusí“. To to moc nevylepšili…
Mě je celkem fuk, kolik a jaké teplé jídlo jí nějaké batole. A přesto to na mě pořád čučí. Vlastně většina je o příkrmech a v tom vážně moc nejedu ![]()
Tak doufám, že se @admin vyjádří. Nějak srozumitelně ![]()
k ničemu toto…zbytečná funkce měli to nechat tak jak to bylo…