Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tom-Jerry píše:
@WERISKA já to psala 3× než se to odeslalo![]()
@admin co je s tím..?? nešlo by nějak napravit?
takhle se nedá ani přečíst diskuze, každá stránka spadne
![]()
toto píši po druhé a běda jak se to neodešle ![]()
Včera mimino padalo skoro celý den a ta reklama mezi příspěvkama je taky pěkná ![]()
@admin píše:
Dobrý den,nejedná se o cizí reklamu, ale o vlastní obsah. Dětské recepty eMimino. cz se mají objevovat pouze ve třech diskuzních kategoriích:
V jiných kategoriích se recepty objevovat nemají, proto opravíme.
Krásný večer
Monika
mám to ve všech diskuzích… a bohužel od té doby, co se tu ty recepty objevují, je načítání emimina neskutečně pomalé… mým notebookem ani připojením k internetu to není, všechny ostatní stránky frčí stejně rychle jako dosud…
A ty recepty tam zbytečně matou, vypadá to jako konec stránky… dají se někde vypnout, aby se nezobrazovaly? Nechci je tam…
@admin píše:
Dobrý den,nejedná se o cizí reklamu, ale o vlastní obsah. Dětské recepty eMimino. cz se mají objevovat pouze ve třech diskuzních kategoriích:
V jiných kategoriích se recepty objevovat nemají, proto opravíme.
Krásný večer
Monika
mám to ve všech diskuzích… a bohužel od té doby, co se tu ty recepty objevují, je načítání emimina neskutečně pomalé… mým notebookem ani připojením k internetu to není, všechny ostatní stránky frčí stejně rychle jako dosud…
A ty recepty tam zbytečně matou, vypadá to jako konec stránky… dají se někde vypnout, aby se nezobrazovaly? Nechci je tam…
Po zobrazovani „vybranych“ diskuzi je tohle dalsi krok uplne mimo. Pada to, nacita dlouho, kdyz uz, tak pro uspech i 2×
kolikrat ani nevim, kam pisu a to se mi nechce.
Mate nakroceno k okurkove sezone driv nez v lete ![]()
Jo, než mi odešel komentář, tak to dvakrát spadlo a teď ho tam mám pro změnu dvakrát…
Dobrý den,
moc se omlouváme za komplikace, je to kvůli nasazení nového serveru a s tím se bohužel nesou chvilkové výpadky. Prosím ještě o trpělivost. ![]()
Monika
@admin A ty reklamy na to jidlo zmizi? Vasi kategorii receptu mam rada, ale ze bych musela premyslet o jidle kazdou nactenou diskuzi, to tedy ne. Je to docela neprijemne.
Recepty se nedopatřením dostaly do všech diskuzí, zmizí hned poté, co se rozjede server. ![]()
Monika
Opraveno! Recepty se už ukazují jen v těch diskuzích, které se týkají vaření. ![]()
Monika
@admin proč je načítání stránek už několik dní tak strašně pomalé? vždyť je to hrůza
někdy se nenačtou vůbec a vypadne to…