Chyba v Matrixu /e-miminu/

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33155
22.3.16 21:26
@Tom-Jerry píše:
@WERISKA já to psala 3× než se to odeslalo :cert: :cert:

@admin co je s tím..?? nešlo by nějak napravit? :nevim: :nevim: takhle se nedá ani přečíst diskuze, každá stránka spadne :zed: :roll: :roll:

toto píši po druhé a běda jak se to neodešle :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
23.3.16 07:07

Včera mimino padalo skoro celý den a ta reklama mezi příspěvkama je taky pěkná :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
23.3.16 08:31
@admin píše:
Dobrý den,

nejedná se o cizí reklamu, ale o vlastní obsah. Dětské recepty eMimino. cz se mají objevovat pouze ve třech diskuzních kategoriích:

V jiných kategoriích se recepty objevovat nemají, proto opravíme.

Krásný večer :hug:
Monika

mám to ve všech diskuzích… a bohužel od té doby, co se tu ty recepty objevují, je načítání emimina neskutečně pomalé… mým notebookem ani připojením k internetu to není, všechny ostatní stránky frčí stejně rychle jako dosud…
A ty recepty tam zbytečně matou, vypadá to jako konec stránky… dají se někde vypnout, aby se nezobrazovaly? Nechci je tam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
23.3.16 08:32
@admin píše:
Dobrý den,

nejedná se o cizí reklamu, ale o vlastní obsah. Dětské recepty eMimino. cz se mají objevovat pouze ve třech diskuzních kategoriích:

V jiných kategoriích se recepty objevovat nemají, proto opravíme.

Krásný večer :hug:
Monika

mám to ve všech diskuzích… a bohužel od té doby, co se tu ty recepty objevují, je načítání emimina neskutečně pomalé… mým notebookem ani připojením k internetu to není, všechny ostatní stránky frčí stejně rychle jako dosud…
A ty recepty tam zbytečně matou, vypadá to jako konec stránky… dají se někde vypnout, aby se nezobrazovaly? Nechci je tam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
23.3.16 08:37

Zase to padá a recepty mám snad ve všech diskusích :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
23.3.16 08:39

Po zobrazovani „vybranych“ diskuzi je tohle dalsi krok uplne mimo. Pada to, nacita dlouho, kdyz uz, tak pro uspech i 2× :zed: kolikrat ani nevim, kam pisu a to se mi nechce.
Mate nakroceno k okurkove sezone driv nez v lete :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
23.3.16 08:40

Jo, než mi odešel komentář, tak to dvakrát spadlo a teď ho tam mám pro změnu dvakrát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
23.3.16 08:57

Už mi to zase padá :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20827
23.3.16 09:04

Dobrý den,
moc se omlouváme za komplikace, je to kvůli nasazení nového serveru a s tím se bohužel nesou chvilkové výpadky. Prosím ještě o trpělivost. :hug:

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30937
23.3.16 09:07

@admin A ty reklamy na to jidlo zmizi? Vasi kategorii receptu mam rada, ale ze bych musela premyslet o jidle kazdou nactenou diskuzi, to tedy ne. Je to docela neprijemne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
23.3.16 09:09

@admin A co ty nesmyslné recepty uprostřed diskuzí? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20827
23.3.16 09:25

Recepty se nedopatřením dostaly do všech diskuzí, zmizí hned poté, co se rozjede server. :kytka:

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20827
23.3.16 11:29

Opraveno! Recepty se už ukazují jen v těch diskuzích, které se týkají vaření. :kytka:

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65108
23.3.16 14:14

Sláva, díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
31.3.16 09:19

@admin proč je načítání stránek už několik dní tak strašně pomalé? vždyť je to hrůza :cert: někdy se nenačtou vůbec a vypadne to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová