Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Souhlasím s tím, že je to krok špatným směrem. Taky mě strašně štve, že když chci vidět nové diskuze, musím se z té, ve které zrovna jsem, napřed vrátit na úvodní stránku. Vytáčí mě to neustálé klikání přes úvodní stránku tak, že za ty 2 dny tady trávím určitě míň času. Osobní nastavení je asi docela nesmysl, protože tam mám samé diskuze o příkrmech, plenkách apod., což jsou diskuze, které mě vůbec nezajímají, a do kterých tedy určitě moc nechodím. Není záměr opačný? Vnutit nám diskuze, o které se právě moc nezajímáme? Jakože abychom si rozšířily obzory?
No tak to je vymysl roku
co takhle, kdybyste to nechali na uzivatelich, co chteji videt- jestli „vas vyber“ nebo proste nejnovejsi? Aby si to kazdy nastavil sam? Kdyz najedu na emimi tak chci videt, co je noveho, ne porad ty stejne diskuze a k tomu co chci se proklikavat ![]()
Nehlede na to, ze ty diskuze co tam visi me opravdu nezajimaji
@vokishka píše:
@admin ale já nechci, abyste mi vybírali diskuze podle mých aktivit. Já chci vidět VŠECHNY! nové.
Přesně tak.
Ráda bych o tom, co chci vidět, číst a co mě zajímá rozhodovala sama a ne, aby to někdo selektoval za mě. ![]()
Tak é nechci vidět příspěvky podle aktivit. Nedává to smysl.
Za jakou dobu zpětně by se ta aktivita měla brát? Týden? Dva týdny? Měsíc? Rok? Celkově? Pokud jsem třeba těhotná, čtu teď víc diskuse o těhotenství a porodu, ale pak porodím, a budou se mi ukazovat diskuze stále podle staré aktivity. Opravdu to nedává smysl.
Krapet mi to pripomina votocvohoz(vinted). Byla tam sekce s detskym oblecenim, po nejake dobe ji zrusili, snesla se vlna nevole s reakcemi, aby se sekce vratila zpet. Pry, ze to nejde a kdesi cosi.
O rok pozdeji je sekce zpet.
![]()
Admini, trochu se pochlapte a dejte na hlas lidu. ![]()
@admin a to sledujete všechny uživatele, co kdo čte nejčastěji? To je jako když hledám na netu nějakou věc, teď naposledy to byl batoh pro dceru a hned na mě na každé stránce, kterou otevřu, vykoukne reklama na batohy. Kdekoli. A já nemám jaksi komu říct-hele, díky za snahu, ale batoh už mám dávno koupený a fakt už nepotřebuju vidět batoh všude.
Ne každá změna je k užitku. Místo sledování, kdo čte jakou diskuzi nejčastěji /vlastně ani ji nemusí číst, může tam jen nakouknout nebo kliknout omylem a hned je mu přišita jako jeho libůstka/, byste mohli udělat třeba u každého názoru tlačítko "to se mi líbí/nelíbí, souhlasím/nesouhlasím. To by se mi třeba líbilo ![]()
Tohle je krok hodně špatným směrem. Ale tak aspoň omezím návštěvy emimina ![]()
Vůbec nevím o co jde
Má to chápat tak, že v pravém sloupci kde jsou nové diskuse nejsou nové diskuse, ale ve kterých se hodně diskutuje. Já jsem si toho nevšimla, ale možná je to tím, že to vůbec nesleduju, protože se zakládá pořád to samé..Zahnul mě..je tam duch..
Jsem se ráno zaradovala, že už je to spravené, ale bylo to tím, že jsem byla v uzavřence.
Ale tak aspoň jsem mohla zahlídnout tuto diskuzi.
Změna je k ničemu, kde jsem aktivní, to mám v profilu, pokud mne to jen zajímá, SAMA si rozhodnu, že ji chci sledovat a přidat do oblíbených.
@admin K čemu je mi 3. března, že vidím diskuzi z 10. 2. „Dětské dioptrické brýle - cena?“, kterou jsem navíc ani nerozklikla? ![]()
Tohle „vylepšení“ zrušte.
Ja zas vidim same kojeni, prikrmovani, um a boleni briska. Ano, obcas tam ze zvedavosti zabrousim, ale mymu mladsimu je 5 let, takze tato nabidka je pro me absolutne nerelevantni…
Bože to je tak pitomý nápad! Pořád tam mám diskusi o Rozálii Růžičkové… Jak jste @admin přišli na to, že mě to zajímá? Ono z toho úžasného výběru je tam stěží jedna, která mě zaujme.
@nozu píše:
Ja zas vidim same kojeni, prikrmovani, um a boleni briska. Ano, obcas tam ze zvedavosti zabrousim, ale mymu mladsimu je 5 let, takze tato nabidka je pro me absolutne nerelevantni…
Taky tam mám samé kojení, UM, kdyz mám pětiletý dítě ![]()
@admin podle čeho ten váš skvělý systém vybírá, co se nám líbí? To si myslíte, že jsme tak blbé, že si samy nedokážeme vybrat pro nás vhodnou diskuzi?