Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím,
omlouváme se za komplikace.
Poprosím o screen shot, abychom zjistili, o jakou reklamu jde.
Děkuji,
Monika
Dobrý den, proč se teď objevují uprostřed diskuzí recepty? Když budu chtít najít recept, tak si kliknu na rubriku recept, ne na dovolenou v Jedovnici (např.). Mám adblock a myslela jsem si, že budu díky tomu těchto vašich výstřelků ušetřena. Viditelně ne.
Příspěvek upraven 22.03.16 v 17:56
Proč je diskuze rozdělena v půlce stránky obrovskou barevnou reklamou???
pokus vložit reklamu do diskuzí už tady byl - a setkalo se to s velkým odporem. A to byla oproti této obludě malá a nenápadná.
takže za mě - NECHCI mít diskuzi rozdělenou reklamou!
Ta reklama uprostřed diskuze už tu byla. A jak píše někdo přede mnou, tenhle pokus o naprostou neprehlednost v diskuzi už tu byl a předchozí admini od toho naštěstí hodně rychle ustoupili.
@neumisa píše:
Proč je diskuze rozdělena v půlce stránky obrovskou barevnou reklamou???pokus vložit reklamu do diskuzí už tady byl - a setkalo se to s velkým odporem. A to byla oproti této obludě malá a nenápadná.
takže za mě - NECHCI mít diskuzi rozdělenou reklamou!
Dobrý den,
nejedná se o cizí reklamu, ale o vlastní obsah. Dětské recepty eMimino. cz se mají objevovat pouze ve třech diskuzních kategoriích:
V jiných kategoriích se recepty objevovat nemají, proto opravíme.
Krásný večer ![]()
Monika
@admin mohlo by se udělat s načítáním stránek? Dneska to spíš nejde než jde, stránky padají.
@Tom-Jerry to máme asi za trest, že nechceme čučet na ty recepty. Než to načte, měly bychom uvařeno podle nich ![]()
@Tom-Jerry to máme asi za trest, že nechceme čučet na ty recepty. Než to načte, měly bychom uvařeno podle nich ![]()
@vokishka asi jo, tak ať si podle toho vaří ten inteligent co to vymyslel. Kdyby místo blbostí co se vymýšlí se radši řešily problémy a to aby web fungoval tak jak má.
@Tom-Jerry píše:
@admin mohlo by se udělat s načítáním stránek? Dneska to spíš nejde než jde, stránky padají.
Načítá se to jak šnek
nebude to náhodou tou reklamou na jídlo ![]()
@Lima69 píše:
Načítá se to jak šneknebude to náhodou tou reklamou na jídlo
ted jsem sem psala a spadlo mi to
![]()
to je každou chvilku… ![]()