Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@WERISKA píše:
já procházela sz a nestačila jsem se divit..ale zarazilo mě, že jde o sz jen u jedné osoby, nebo jsem si u jiných nevšimla.![]()
![]()
A jen jsem přemýšlela, zda ta dotyčná osoba může požádat o smazání svých sz co psala, nebo to smazal admin
![]()
To je hodne divne..
![]()
Su zvedava teda na vysvetleni, pokud se ho teda dockame ![]()
@mojmira píše:
@WERISKA dívala jsem se a myslím, že mi nic nechybí. Ta dotyčná osoba si může vymazat sama SZ, ale to by se neobjevilo u tebe
no právě, že to zmizelo u mě ![]()
@misi11 píše:
To je hodne divne..![]()
Su zvedava teda na vysvetleni, pokud se ho teda dockame
se uplně bojím
![]()
@WERISKA píše:
se uplně bojím![]()
Spis to vidim, ze se to zamete pod koberec, mrtvej brouk. Asi se nekdo nudi a cte si co nema, obcas neco smaze…
@misi11 píše:
Spis to vidim, ze se to zamete pod koberec, mrtvej brouk. Asi se nekdo nudi a cte si co nema, obcas neco smaze…
já bych to nechala být, už je to dlouho…ale to jak jsi napsala, že mizí i příspěvky
tak mě to nakoplo..pouze mi zmizelo sz, kde se jmenovala jedna osoba…ostatní je zachované
(ale kde se objevilo její jmeno/ nick) je pryč
![]()
@WERISKA píše:
já bych to nechala být, už je to dlouho…ale to jak jsi napsala, že mizí i příspěvkytak mě to nakoplo..pouze mi zmizelo sz, kde se jmenovala jedna osoba…ostatní je zachované
![]()
(ale kde se objevilo její jmeno/ nick) je pryč
![]()
ta osoba je pořád na emiminu nebo odešla?
@mojmira píše:
ta osoba je pořád na emiminu nebo odešla?
ta osoba o které se mluvilo je stále tady ![]()
A osoba s kterou jsem si psala nevím, ale není smazaná ![]()
@WERISKA píše:
ta osoba o které se mluvilo je stále tady
A osoba s kterou jsem si psala nevím, ale není smazaná
tak to je fakt divné
Dobrý den,
SZ rozhodně nepromazáváme, ani je nečteme.
Nebyla to jen nějaká chvilková chyba?
Monika
Já vím, že to nemůžu nijak dokázat, ale opravdu mi zmizelo pár sz ![]()
A ještě jedna otázka, když si někdo zažádá o vymazání svých sz, které někomu poslal- jde to? ![]()
@WERISKA Upřímně, nikdy jsme to nedělali. To by i muselo přes programátora. ![]()
@misi11 Které diskuze? Mažeme jen ty, které jsou zamčené nebo porušují pravidla diskuze. Prosím o konkrétní vlákno, které zmizelo.
Monika
@admin diskuze Velikost penisu a Flirt a mozna neco vic.. Vcera tam zmizlo cele dopoledne