Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, řeším situaci s programátorem.
V diskuzi „Flirt a možná něco víc“ ale vidíme příspěvky, které přibyly za včerejší dopoledne.
U diskuze „Velikost penisu“ jsme vůbec nedopátrali nějaké chybějící, smazané příspěvky - určitě tam byly? Není možné, že kvůli výpadkům se některé příspěvky neukládaly? ![]()
Monika
@admin prispevky tam jsou, ale ne vsechny. To same ve Velikosti penisu ![]()
Taky se přidávám, v naší diskuzi se včera ztratila celá stránka a stalo se to 2×
všimla si toho i jiná diskutující
@bejbyn píše:
Taky se mi ztrácejí některé stránky a později tam zase jsou
jj přesně
a pak se tam zas vrátily ![]()
@admin píše:
Dobrý den,
SZ rozhodně nepromazáváme, ani je nečteme.Nebyla to jen nějaká chvilková chyba?
Monika
co to je chvilková chyba ![]()
@admin píše:
Dobrý den, řeším situaci s programátorem.V diskuzi „Flirt a možná něco víc“ ale vidíme příspěvky, které přibyly za včerejší dopoledne.U diskuze „Velikost penisu“ jsme vůbec nedopátrali nějaké chybějící, smazané příspěvky - určitě tam byly?Není možné, že kvůli výpadkům se některé příspěvky neukládaly?
Monika
Moniko, to se ptáš ty nás
to fakt netuším kde je chyba ![]()
@admin píše:
@WERISKA Upřímně, nikdy jsme to nedělali. To by i muselo přes programátora.
@misi11 Které diskuze? Mažeme jen ty, které jsou zamčené nebo porušují pravidla diskuze. Prosím o konkrétní vlákno, které zmizelo.
Monika
Například diskuze: https://www.emimino.cz/…jukecanejsi/
kde není nic porušeno, přesto je promazáno
28.07.15 21:52 jsem zmíněna, ale přesto nevím na co mě kdo odpovídá, když je diskuze promazaná ![]()
Udivené dotazy Moniky mě nijak nepřekvapují, je to pořád dokola ze strany adminů: Pracujeme, vylepšíme, nevíme, nerušíme, nemažeme,..slibujeme, fakt jak je to možné ![]()
Vadí mě, když má některá uživatelka věci v bazaru, a její nabízené věci se objevují pod jejím příspěvkem. Je to nutné?
to dá rozum, když už tomu věnuješ tolik času
nenech si vzít bodíky, ty naše hvězdo v diskuzi, nebo co to máš za titul
Nemám šanci zbavit se závislosti
šmankote, kdo toto vymyslel
![]()