Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@admin mě by zajímalo proč se mi v upozornění neobjevuje, že do diskuze přibyly příspěvky asi za 3 dny???
děkuji za odpověď
@Callipo90 píše:
@admin mě by zajímalo proč se mi v upozornění neobjevuje, že do diskuze přibyly příspěvky asi za 3 dny???děkuji za odpověď
Dobrý den,
za vzniklé komplikace se omlouváme. Intenzivně pracujeme na nápravě a všechny příspěvky se postupně vrátí do daných diskusí/skupin. Je bohužel možné, že do upozornění Vám tato informace nepřijde.
Děkujeme za pochopení a prosíme ještě o trpělivost ![]()
adminka Eliška
To je děs. Řešit držení se tématu v obyčejné plkací diskuzi na to čas je, ale věnovat se normální funkčnosti mimina zřejmě ne. Nepamatuju, kdy to běželo normálně déle než 2 dny.
@vokishka píše:
To je děs. Řešit držení se tématu v obyčejné plkací diskuzi na to čas je, ale věnovat se normální funkčnosti mimina zřejmě ne. Nepamatuju, kdy to běželo normálně déle než 2 dny.
také se přidávám z dotazem, kdy zase půjde mimino normálně? @admin pořád píšete, že to řešíte, ale výsledek nula ![]()
Souhlasim, dnes je to hrůza. Porad to řešíte, ale nic se nedeje ![]()
@admin hrozně dlouho trvá načtení do diskuse, abych se mrkla kdo co píše nového, je to otravné…
O odesílání příspěvku ani nepíšu… Není to záležitost pár dnů, ale trvá to déle…
@Lima69 píše:
nemám čas to dohledávat v které části diskuze Nadržená se to staloale včera nám zmizely příspěvky i v uzavřence a za nějakou dobu se opět vrátily
Jé, to se mi stalo taky nedávno v nějaké veřejné diskuzi.
Jsem myslela, že je to chyba v mém počítači a ono ne.
A dokonce jsem nařkla @adminy, že diskuzi promazali…
![]()
A dneska to blbne zase. Taky mi mizí cizí (moje ne, já už reaguji hodně málo) příspěvky, nenačítají se a pak se najednou objeví.
A navíc se to načítá neskutečně dlouho a nakonec stránka stejně nereaguje.
Dneska jsem v trestu nebo co? 3× mě to vykoplo ven a zůstal jen smajlík pro pláč…
@radúna píše:
A dokonce jsem nařkla @adminy, že diskuzi promazali…![]()
A dneska to blbne zase. Taky mi mizí cizí (moje ne, já už reaguji hodně málo) příspěvky, nenačítají se a pak se najednou objeví.
když se mi to stalo poprvé, tak jsem myslela, že mám halušky ![]()
@Lima69 píše:
když se mi to stalo poprvé, tak jsem myslela, že mám halušky
Zase ale není nuda ![]()
Včera to opět byla hrůza stránky se budto načítaly jak je rok dlouhej a nebo úplně spadly. Jediný co se změnilo, že se mě po roce vrátil smajlík ![]()
@radúna píše:
A dokonce jsem nařkla @adminy, že diskuzi promazali…![]()
Stalo se mi nedávno to samé
Zmizela celá stránka, zkoušela jsem to třikrát. I jsem zadala někoho kdo mě zmiňoval a ani pak se to nenačetlo. Až když jsem si na to v té diskusi postěžovala, tak stránka naskočila. Asi strachy
![]()
Zdravím,
změny na serveru jsou rozsáhlejšího charakteru, proto bohužel trvá déle, než se projeví.
Děkujeme za trpělivost a pochopení
adminka Zuzka
@Ya-ya píše:
No jde jim to skvele.by me zajimalo, co za programatora tam mají, protoze by ho asi meli vymenit.ja mimino znam, zustavam ze zvyku, ale jako nove prichozi, bych tu byla poprve a naposledy
Souhlasim, být tu nová, tak jsem tu naposled. Beztak by se člověk ani nepřihlásil a nešlo mi ani se odhlásit ![]()