Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tom-Jerry píše:
budeš zakládat desítky diskusí, musíš se přeci držet tématu![]()
Si piš, za chvíli na Tebe za každé OT vyskočí „kdosi“ s pálkou a dá Ti po čuni a pak zamkne! ![]()
@Xiraxinek píše:
Si piš, za chvíli na Tebe za každé OT vyskočí „kdosi“ s pálkou a dá Ti po čuni a pak zamkne!
už se těším ![]()
@Xiraxinek píše:
Si piš, za chvíli na Tebe za každé OT vyskočí „kdosi“ s pálkou a dá Ti po čuni a pak zamkne!
Smajlík s pálkou.
To není špatný nápad. ![]()
Dobrý den,
úkolem administrátora, nebo moderátora diskuse není šlapat uživatelkám v diskusi „po krku“. Vážíme si kvalitních diskusí a rozmanitých témat našich uživatelek a problémy v nich posuzujeme individuálně. Příliš mnoho plevelících příspěvků bez informační hodnoty dovede znehodnotit i dobrá témata. Pro osobní dotazy mimo téma můžete ve většině případů využít soukromých zpráv.
Děkuji za pochopení a přeji pěkné dopoledne,
admin Josefina
@admin v tom případě nechápu, proč jsme byly několikrát napomenuty v diskusi Ulice? Je to bezkonfliktní diskuse, běžící několik let a pokud se k nějakému mírnému OT dojde, tak je to vždy na základě Ulice a nejsme OT dlouho a dost často se jednalo o OT ve stylu - gratulace k těhotenství, k porodu, dotaz, jak se daří apod. Vždy jsme se pak vrátily k Ulici. ![]()
Nechci to řešit po SZ, je nás víc, které to zajímá. děkuji za odpověď
@atominnka píše:
@admin v tom případě nechápu, proč jsme byly několikrát napomenuty v diskusi Ulice? Je to bezkonfliktní diskuse, běžící několik let a pokud se k nějakému mírnému OT dojde, tak je to vždy na základě Ulice a nejsme OT dlouho a dost často se jednalo o OT ve stylu - gratulace k těhotenství, k porodu, dotaz, jak se daří apod. Vždy jsme se pak vrátily k Ulici.Nechci to řešit po SZ, je nás víc, které to zajímá. děkuji za odpověď
naprosto souhlasím a taky nechápu napomínání v diskusi o Ulici. @admin ještě by mě zajímalo, kdo posuzuje co je a co není příspěvek s informační hodnotou.Pro vás to může být bez hodnoty ale pro dalších x uživatelek je to příspěvek s informační hodnotou, viz opět diskuse o Ulici.
@atominnka Přesně tak… Dostaneme se k OT - např zkrácený úvazek práce, mateřská - matka ze zahraničí apod, ale proč? Protože se to aktuálně „děje“ v Ulici… A ještě dostaneme sprdunk, že jsme OT… Jasně…
A tedy již zmíněná diskuze o Sophince si myslím, že měla informativní hodnotu dost velkou… OK, uživatelka tu není už pod tímto nickem, ale může být pod jiným a až tady zase bude z někoho tahat prachy, kdo tuto záležitost nezažil, tak by ho to mohlo trknout, že je to něco podobného a dát si bacha… Hlavně, že tady je hafo diskuzí o dušíkovi na testíčku pět dní před MS… Pardon, jsem „vostrá“, ale vytáčí mě to… ![]()
@Xiraxinek píše:
@Tom-Jerry @Katy 7 No![]()
![]()
![]()
@atominnka Přesně tak… Dostaneme se k OT - např zkrácený úvazek práce, mateřská - matka ze zahraničí apod, ale proč? Protože se to aktuálně „děje“ v Ulici… A ještě dostaneme sprdunk, že jsme OT… Jasně…
A tedy již zmíněná diskuze o Sophince si myslím, že měla informativní hodnotu dost velkou… OK, uživatelka tu není už pod tímto nickem, ale může být pod jiným a až tady zase bude z někoho tahat prachy, kdo tuto záležitost nezažil, tak by ho to mohlo trknout, že je to něco podobného a dát si bacha… Hlavně, že tady je hafo diskuzí o dušíkovi na testíčku pět dní před MS… Pardon, jsem „vostrá“, ale vytáčí mě to…
přesně, pro adminy to nemělo informační hodnotu, protože oni nepřišly o prachy, ale pro ty co peníze poslaly a nedostaly se tam kam měly to bylo hodně informační.
@Tom-Jerry píše:
přesně, pro adminy to nemělo informační hodnotu, protože oni nepřišly o prachy, ale pro ty co peníze poslaly a nedostaly se tam kam měly to bylo hodně informační.
Přesně tak… Jako jasně, není jediná „vyčůraná“ na tomto webu, ale tohle zrovna fakt nemělo obdoby, tak proč to hnedka házet do outu!
A ať nejsem OT - tak včera mi zase padal web pro dlouhotrvající odezvu!!! ![]()
@admin píše:
@atominnka @ivik21Dobrý den,
úkolem administrátora, nebo moderátora diskuse není šlapat uživatelkám v diskusi „po krku“. Vážíme si kvalitních diskusí a rozmanitých témat našich uživatelek a problémy v nich posuzujeme individuálně. Příliš mnoho plevelících příspěvků bez informační hodnoty dovede znehodnotit i dobrá témata. Pro osobní dotazy mimo téma můžete ve většině případů využít soukromých zpráv.
Děkuji za pochopení a přeji pěkné dopoledne,
admin Josefina
a komu asi tak má člověk psát SZ, když chce info o nějakým ex uživateli? Všem uživatelům? Od toho je snad diskuzní forum
@admin píše:
@Callipo90 Zdravím Vás,musím se Vás pro jistotu zeptat: stává se Vám to i v případě, že jste trvale přihlášená (zaškrtnete vždy při přihlašování dané okénko).
Přeji všem pěkný večer,
admin Josefina
Nikdy nejsem trvale přihlášena… nevím jestli máte omezený počet znaků, nebo jak
nebo jestli se emimino po nějaké době samo odhlašuje, i když jsem teda psala tu soukromou zprávu
pak by bylo asi dobré říct po jaké době se samo odhlašuje ![]()
Dobrý den,
je naší povinností reagovat na příspěvky, které nám nahlásí uživatelé eMimina pro porušení pravidel. Z tohoto důvodu jsme do diskuse „Ulice“ napsali vyjádření ohledně dodržování tématu a nepřidávání off topic příspěvků. S tím souvisí i přidávání příspěvků s „informační hodnotou“, tedy příspěvků, které souvisí s probíraným tématem (v názvu diskuse) a ostatním uživatelům přinášejí hodnotnou informaci, náhled či vhled na problematiku. V případě, pokud chcete diskutovat na jiná témata, vždy je možné založit si nové diskusní vlákno.
Přeji pěkné odpoledne a především příjemné diskutování ![]()
adminka Eliška
@Xiraxinek @Tom-Jerry Mě se zdá, že se někdo záměrně vyhýbá odpovědi na téma - uživatel, „jehož jméno nesmíme vyslovit“
![]()
@Katy 7 píše:
@Xiraxinek @Tom-Jerry Mě se zdá, že se někdo záměrně vyhýbá odpovědi na téma - uživatel, „jehož jméno nesmíme vyslovit“![]()
![]()
Taky mám takový pocit
Ale to je tady běžný
@admin píše:
@atominnkaDobrý den,
je naší povinností reagovat na příspěvky, které nám nahlásí uživatelé eMimina pro porušení pravidel. Z tohoto důvodu jsme do diskuse „Ulice“ napsali vyjádření ohledně dodržování tématu a nepřidávání off topic příspěvků. S tím souvisí i přidávání příspěvků s „informační hodnotou“, tedy příspěvků, které souvisí s probíraným tématem (v názvu diskuse) a ostatním uživatelům přinášejí hodnotnou informaci, náhled či vhled na problematiku. V případě, pokud chcete diskutovat na jiná témata, vždy je možné založit si nové diskusní vlákno.
Přeji pěkné odpoledne a především příjemné diskutování
adminka Eliška
Adminko Eliško, já chápu, že admini všeobecně mají své povinnosti, v pořádku… Ale jak chcete - nebo chceš rozeznat, co například v diskuzi Ulice je už OT, když tam se skutečně řeší vše? Ulice je seriál ze života a tudíž tam probíhají veškeré možné dějové linky… Ano, dobře, teďka jsme tam měli mezi uživatelkami porod, tak to pak teda máme založit diskuzi s „názvem uživatelky a hurááá, že se jí narodilo mimčo“ a teď tam všechny psát, jak strašně moc gratulujeme?
Mě to přijde zbytečné. Takhle jsme jí pogratulovali rovnou a zase se vrátili zpět k tématu. Nicméně, pokud toto sleduješ sama, tak víš, co se aktuálně řeší, takže je podle mě tedy ok napsat - Edie podvádí Adrianu a je to zmetek stejně jako ten můj - nebo to je už OT, když můj v Ulici nikdy nehrál?
![]()
Osobně si myslím, že tu je mnohem víc diskuzí, které jsou informačně v háji, nedrží se tématu a nebo to jsou celé diskuze o úplných hovadinách… Tahle například jede už jak dlouho a držíme si ji v pohodě sami
![]()