Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@chipsa
Přesně tak. Admin má zasahovat tam, kde je diskuze na hraně zákona, a usměrňovat tam, kde je proti dobrým mravům.
A ještě k té informační hodnotě - je zajímavé, že admin diskuzi smaže jen proto, že se jedné osobě sdělené informace nelíbí a člověk, který diskuzi sleduje, se vůbec nedozví, proč… Co tady platí? Cenzura nebo svoboda slova?
@elpiska píše:
@chipsaPřesně tak. Admin má zasahovat tam, kde je diskuze na hraně zákona, a usměrňovat tam, kde je proti dobrým mravům.
A ještě k té informační hodnotě - je zajímavé, že admin diskuzi smaže jen proto, že se jedné osobě sdělené informace nelíbí a člověk, který diskuzi sleduje, se vůbec nedozví, proč… Co tady platí? Cenzura nebo svoboda slova?
Svoboda slova se musí tlumit, je nebezpečná
![]()
@Lima69 píše:
proč vzdycky začne člověk ukazovat prstem na druhého, když je mu nějak ublíženostojím při vás, co se týče promazávání diskuzí a taky se mi nelíbí, co se tu poslední dobou děje
dávám tu odkaz viz můj příspěvek…hezký den
https://www.emimino.cz/…kovani/5200/
zklidni hormonek, nikdo mi neublížil a na nikoho prstem neukazuji, jen jsem to uvedla jako příklad, protože je to jedna z těch diskuzí, která opravdu nemá informační hodnotu (což je tu na emiminu velmi důležitý požadavek)
nic víc v tom nehledej, mně osobně je úplně šumafuk, co tam řešíte nebo neřešíte, admini ji nechávají žít vlastním životem… na rozdíl od jiných… a nemají ani snahu odpovědět… což se mi zdá trochu nefér vůči nám, uživatelům emimina… i když chápu, že o tom rozhodují oni a ne my, tak bych aspoň nějakou slušnou stručnou odpověď čekala… ![]()
@Regina Hero, slusnych a strucnych odpovedi uz se nam dostalo. Ja bych radeji neco konkretnejsiho.
Spis to ale vypada, ze nebude nic ![]()
@KPKristy no právě, taky by se mi líbila krátká konkrétní odpověď. NE TOHLE ALIBISTICKÝ MLŽENÍ
@KPKristy píše:
@Regina Hero, slusnych a strucnych odpovedi uz se nam dostalo. Ja bych radeji neco konkretnejsiho.
Spis to ale vypada, ze nebude nic
No kdyby tady byla každá diskuze se smyslem k tématu, nikdo by sem nechodil a E-mimino by krachlo
Každý si našel to svoje a chodí žvanit tam, kde se mu líbí. Jestliže by proběhla ostřejší cenzura, žvanitelé utečou žvanit tam, kde je jim dobře a z čeho by potom E-mimino mělo reklamu? Kdo tady tvoří E-miminu reklamu, než žvanící témata žijící si svým životem?
![]()
O čem je vlastně tato diskuze? Taky o hovnu s mákem
Diskutuje se a nic se nevydiskutovalo, pouze je to další zdroj, jak se zabavit ![]()
@atominnka píše:
@chipsa VČAK ONI NÁM TO SMÁZNOU
Ještě néééééééééééééé, musíme se dohrabat výsledku
![]()
@chipsa já si myslím, že kdyby odpověď znali, tak už ji napsali ![]()
@atominnka píše:
@chipsa já si myslím, že kdyby odpověď znali, tak už ji napsali
je to jak říkám, oni sou rádi, že sem chodí někdo žvanit a co by z toho měli kdyby užvaněnci utekli?
@chipsa hlavně by si zdejší admini měli uvědomit, že když začala cenzura, buzerace a řádění adminky Roni na serveru rodina, tak hodně lidí uteklo sem. Mělo by být v jejich zájmu, aby tady byli lidi spokojení.
@ynax píše:
@chipsa hlavně by si zdejší admini měli uvědomit, že když začala cenzura, buzerace a řádění adminky Roni na serveru rodina, tak hodně lidí uteklo sem. Mělo by být v jejich zájmu, aby tady byli lidi spokojení.
Je to jednoduché. Jestliže nám zcenzurují nebo zruší žvanírnu, přesuneme se jinam ![]()