Chyba v Matrixu /e-miminu/

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3503
29.4.16 18:19

@chipsa :potlesk: Přesně tak. Admin má zasahovat tam, kde je diskuze na hraně zákona, a usměrňovat tam, kde je proti dobrým mravům.
A ještě k té informační hodnotě - je zajímavé, že admin diskuzi smaže jen proto, že se jedné osobě sdělené informace nelíbí a člověk, který diskuzi sleduje, se vůbec nedozví, proč… Co tady platí? Cenzura nebo svoboda slova?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
29.4.16 18:28
@elpiska píše:
@chipsa :potlesk: Přesně tak. Admin má zasahovat tam, kde je diskuze na hraně zákona, a usměrňovat tam, kde je proti dobrým mravům.
A ještě k té informační hodnotě - je zajímavé, že admin diskuzi smaže jen proto, že se jedné osobě sdělené informace nelíbí a člověk, který diskuzi sleduje, se vůbec nedozví, proč… Co tady platí? Cenzura nebo svoboda slova?

Svoboda slova se musí tlumit, je nebezpečná :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
29.4.16 19:15
@chipsa píše:
Svoboda slova se musí tlumit, je nebezpečná :lol: :mrgreen:
:potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
29.4.16 19:46
@Lima69 píše:
proč vzdycky začne člověk ukazovat prstem na druhého, když je mu nějak ublíženo :nevim: stojím při vás, co se týče promazávání diskuzí a taky se mi nelíbí, co se tu poslední dobou děje :?
dávám tu odkaz viz můj příspěvek…hezký den :mavam:
https://www.emimino.cz/…kovani/5200/

zklidni hormonek, nikdo mi neublížil a na nikoho prstem neukazuji, jen jsem to uvedla jako příklad, protože je to jedna z těch diskuzí, která opravdu nemá informační hodnotu (což je tu na emiminu velmi důležitý požadavek) :nevim: nic víc v tom nehledej, mně osobně je úplně šumafuk, co tam řešíte nebo neřešíte, admini ji nechávají žít vlastním životem… na rozdíl od jiných… a nemají ani snahu odpovědět… což se mi zdá trochu nefér vůči nám, uživatelům emimina… i když chápu, že o tom rozhodují oni a ne my, tak bych aspoň nějakou slušnou stručnou odpověď čekala… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
29.4.16 19:49

@Regina Hero, slusnych a strucnych odpovedi uz se nam dostalo. Ja bych radeji neco konkretnejsiho.
Spis to ale vypada, ze nebude nic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
29.4.16 19:54

@KPKristy no právě, taky by se mi líbila krátká konkrétní odpověď. NE TOHLE ALIBISTICKÝ MLŽENÍ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
29.4.16 19:59
@KPKristy píše:
@Regina Hero, slusnych a strucnych odpovedi uz se nam dostalo. Ja bych radeji neco konkretnejsiho.
Spis to ale vypada, ze nebude nic :mrgreen:

No kdyby tady byla každá diskuze se smyslem k tématu, nikdo by sem nechodil a E-mimino by krachlo :lol: Každý si našel to svoje a chodí žvanit tam, kde se mu líbí. Jestliže by proběhla ostřejší cenzura, žvanitelé utečou žvanit tam, kde je jim dobře a z čeho by potom E-mimino mělo reklamu? Kdo tady tvoří E-miminu reklamu, než žvanící témata žijící si svým životem? :lol: :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
29.4.16 20:00

@Regina Hero @KPKristy koho chleba jíš… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
29.4.16 20:03

O čem je vlastně tato diskuze? Taky o hovnu s mákem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Diskutuje se a nic se nevydiskutovalo, pouze je to další zdroj, jak se zabavit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
29.4.16 20:04

@chipsa VČAK ONI NÁM TO SMÁZNOU :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
29.4.16 20:05
@atominnka píše:
@chipsa VČAK ONI NÁM TO SMÁZNOU :lol:

Ještě néééééééééééééé, musíme se dohrabat výsledku :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
29.4.16 20:09

@chipsa já si myslím, že kdyby odpověď znali, tak už ji napsali :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
29.4.16 20:12
@atominnka píše:
@chipsa já si myslím, že kdyby odpověď znali, tak už ji napsali :D

je to jak říkám, oni sou rádi, že sem chodí někdo žvanit a co by z toho měli kdyby užvaněnci utekli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
29.4.16 20:46

@chipsa hlavně by si zdejší admini měli uvědomit, že když začala cenzura, buzerace a řádění adminky Roni na serveru rodina, tak hodně lidí uteklo sem. Mělo by být v jejich zájmu, aby tady byli lidi spokojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
29.4.16 20:50
@ynax píše:
@chipsa hlavně by si zdejší admini měli uvědomit, že když začala cenzura, buzerace a řádění adminky Roni na serveru rodina, tak hodně lidí uteklo sem. Mělo by být v jejich zájmu, aby tady byli lidi spokojení.

Je to jednoduché. Jestliže nám zcenzurují nebo zruší žvanírnu, přesuneme se jinam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová