Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ya-ya píše:
jak to? vzdyt na tom preci usilovne pracuji ne?
to jo, hlavně jsou vidět výsledky
fakt mě to dožralo, nahrávám fotky jak trubka a nakonec je tam jen jedna ![]()
@Ya-ya píše:
to je to multikulti
jako pátek, šabat a něco od afrických kmenů, do toho letnice ![]()
@Ya-ya píše:
tak nejak noaspon mame informacni hodnotu
si piš, za tu se budu bít do roztrhání těla ![]()
@matkabagristy píše:
si piš, za tu se budu bít do roztrhání těla
hele, že jsi už na dvě půlky?
![]()
@matkabagristy píše:
si piš, za tu se budu bít do roztrhání těla
no no pozor na tělo ![]()
Hodina výpadek!!! Fakt paráda!
Jasně a po pěti minutách rádoby fungování tu máme opět Neočekávaný výpadek… A taky nechápu, proč u diskuze, která tady prostě je už xxx let se mi objeví cvalda v plíně a „Mamííí, tady nic není“…
A když obnovim, tak samozřejmě se diskuze načte normálně, teda pokud není „neočekávaný“ výpadek!!!
@Xiraxinek píše:
Hodina výpadek!!! Fakt paráda!Jasně a po pěti minutách rádoby fungování tu máme opět Neočekávaný výpadek… A taky nechápu, proč u diskuze, která tady prostě je už xxx let se mi objeví cvalda v plíně a „Mamííí, tady nic není“…![]()
A když obnovim, tak samozřejmě se diskuze načte normálně, teda pokud není „neočekávaný“ výpadek!!!
naprosto souhlasím, tady jsou pořád neočekávané výpadky
@admin docela by nás zajímalo, proč to teď víc jak hodinu nešlo vůbec. Hlavně nám prosím nepište, že na tom pracujete a že máme mít pochopení. Pochopení mám pokud to vypadne neočekávaně, to se stát může, ale ne když je to každý den a počet výpadků se stupňuje a doba kdy to nejde se prodlužuje. Nebo nám radši vůbec neodpovíte jak je tady už taky na denním pořádku že? Včera jsem se ptala, proč nejdou nahrávat fotky a taky to zůstalo bez odpovědi. Vedete to tady od devíti k pěti, odvádíte opravdu kvalitní práci, jen co je pravda.
@admin tak a dost. Proč nemůže emimino aspoň chvilku šlapat normálně? Odpovědím se vyhýbate a když už se uracite odpovědět, tak furt dokola jednou a tou samou frází
fotky nejdou, ocicko se mi ukazuje i když nové příspěvky žádné nejsou, web neexistuje nebo zas hlásí že tu nic není. To je k zbliti tady uz ![]()
@Tom-Jerry píše:
naprosto souhlasím, tady jsou pořád neočekávané výpadky
no, já je spíš už očekávám a jsem někdy mile překvapena, že to funguje…
![]()
@Regina Hero píše:
no, já je spíš už očekávám a jsem někdy mile překvapena, že to funguje…![]()
![]()
![]()
Takovej ten pocit, když sedíš u ntb, stránka najíždí, načte se a řekneš si „Ty jooo, hustýýýýý“
![]()
Zdravím,
k výpadku došlo na základě přetížení serveru. Tento problém opravdu předpovídat nelze, proto na něj nemůžeme upozornit dopředu. V současnosti pracujeme nejen na jednorázovém řešení, ale na takovém, které by podobným výpadkům předcházelo dlouhodobě.
@Krista0671 od kdy se problém s očičkem objevuje? Přetrvává i po smazání nedávné historie včetně cookies?
Omlouváme se za problémy a děkujeme za trpělivost
adminka Zuzka