Chyba v Matrixu /e-miminu/

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33022
8.5.16 18:37
@Ya-ya píše:
jak to? vzdyt na tom preci usilovne pracuji ne? :mrgreen:

to jo, hlavně jsou vidět výsledky :cert: fakt mě to dožralo, nahrávám fotky jak trubka a nakonec je tam jen jedna :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
8.5.16 19:11

Světí neděli a pak dalších několik dnů v týdnu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
8.5.16 19:22
@Ya-ya píše:
to je to multikulti :mrgreen:

jako pátek, šabat a něco od afrických kmenů, do toho letnice :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
8.5.16 19:26
@Ya-ya píše:
tak nejak no :mrgreen: aspon mame informacni hodnotu

si piš, za tu se budu bít do roztrhání těla :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
8.5.16 19:27
@matkabagristy píše:

hele, že jsi už na dvě půlky? ;) :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
8.5.16 19:28
@matkabagristy píše:

no no pozor na tělo :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
8.5.16 19:30

@Regina Hero @Tom-Jerry citát ze švejka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
9.5.16 09:17

Hodina výpadek!!! Fakt paráda!

Jasně a po pěti minutách rádoby fungování tu máme opět Neočekávaný výpadek… A taky nechápu, proč u diskuze, která tady prostě je už xxx let se mi objeví cvalda v plíně a „Mamííí, tady nic není“… :zed: :zed: A když obnovim, tak samozřejmě se diskuze načte normálně, teda pokud není „neočekávaný“ výpadek!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
9.5.16 10:13
@Xiraxinek píše:
Hodina výpadek!!! Fakt paráda!Jasně a po pěti minutách rádoby fungování tu máme opět Neočekávaný výpadek… A taky nechápu, proč u diskuze, která tady prostě je už xxx let se mi objeví cvalda v plíně a „Mamííí, tady nic není“… :zed: :zed: A když obnovim, tak samozřejmě se diskuze načte normálně, teda pokud není „neočekávaný“ výpadek!!!

naprosto souhlasím, tady jsou pořád neočekávané výpadky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140233
9.5.16 10:14

Pořád dokola, kde nic, tu houno. Prý stránka neexistuje :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
9.5.16 10:17

@admin docela by nás zajímalo, proč to teď víc jak hodinu nešlo vůbec. Hlavně nám prosím nepište, že na tom pracujete a že máme mít pochopení. Pochopení mám pokud to vypadne neočekávaně, to se stát může, ale ne když je to každý den a počet výpadků se stupňuje a doba kdy to nejde se prodlužuje. Nebo nám radši vůbec neodpovíte jak je tady už taky na denním pořádku že? Včera jsem se ptala, proč nejdou nahrávat fotky a taky to zůstalo bez odpovědi. Vedete to tady od devíti k pěti, odvádíte opravdu kvalitní práci, jen co je pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4146
9.5.16 10:26

@admin tak a dost. Proč nemůže emimino aspoň chvilku šlapat normálně? Odpovědím se vyhýbate a když už se uracite odpovědět, tak furt dokola jednou a tou samou frází :zed: fotky nejdou, ocicko se mi ukazuje i když nové příspěvky žádné nejsou, web neexistuje nebo zas hlásí že tu nic není. To je k zbliti tady uz :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
9.5.16 10:33
@Tom-Jerry píše:
naprosto souhlasím, tady jsou pořád neočekávané výpadky

no, já je spíš už očekávám a jsem někdy mile překvapena, že to funguje… :dance: :dance: :dance: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
9.5.16 10:35
@Regina Hero píše:
no, já je spíš už očekávám a jsem někdy mile překvapena, že to funguje… :dance: :dance: :dance: ;)

Takovej ten pocit, když sedíš u ntb, stránka najíždí, načte se a řekneš si „Ty jooo, hustýýýýý“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20827
9.5.16 10:41

Zdravím,

k výpadku došlo na základě přetížení serveru. Tento problém opravdu předpovídat nelze, proto na něj nemůžeme upozornit dopředu. V současnosti pracujeme nejen na jednorázovém řešení, ale na takovém, které by podobným výpadkům předcházelo dlouhodobě.

@Krista0671 od kdy se problém s očičkem objevuje? Přetrvává i po smazání nedávné historie včetně cookies?

Omlouváme se za problémy a děkujeme za trpělivost
adminka Zuzka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová