Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kouřící králík píše:
to máme stejný![]()
zajímavé je, že to máme jen my
pár vyvolených, asi po nás jedou
Vyvolení, jupijééééé ![]()
@mojmira píše:
Holky, vy máte aspoň nezobrazené zprávy, ale já se tam ani nedostanu.
Ty bláho, další level ve zprávách… Někdo nemá a ukazuje… Někdo má a neukazuje… A ty nemáš nárok na nic! ![]()
Dobrý den,
@Ya-ya Velikosti se budou zobrazovat, děláme na tom. ![]()
@sebaanez Deníčky nevyšly, protože nebylo co schvalovat. Nic jiného za tím není. ![]()
Prověříme, co se děje s těmi SZ. V čem je přesně problém? Stránka se načítá? Nebo se nic neukazuje? ![]()
admin Monika
@admin píše:
Dobrý den,
@Ya-ya Velikosti se budou zobrazovat, děláme na tom.
@sebaanez Deníčky nevyšly, protože nebylo co schvalovat. Nic jiného za tím není.![]()
Prověříme, co se děje s těmi SZ. V čem je přesně problém? Stránka se načítá? Nebo se nic neukazuje?
admin Monika
Moniko, proč neodpovíš na všechny dotazy? proč se odpovídá jen někomu, má to nějaký důvod, pokud ano, budu ráda za info.
Pokud si přečteš co píšeme ohledně SZ nechápu dotaz:
v čem je přesně problém? Stránka se načítá? Nebo se nic neukazuje?
Domnívám se, že dotaz je jasný a chyba popsaná dostatečně ![]()
@admin píše:
Dobrý den,
@sebaanez Deníčky nevyšly, protože nebylo co schvalovat. Nic jiného za tím není.![]()
Prověříme, co se děje s těmi SZ. V čem je přesně problém? Stránka se načítá? Nebo se nic neukazuje?
admin Monika
děláte si z nás srandu? neumíte číst nebo co? Jasně je napsané a několikrát jaký je problém, tak proč se ptáte?
@Tom-Jerry píše:
děláte si z nás srandu? neumíte číst nebo co? Jasně je napsané a několikrát jaký je problém, tak proč se ptáte?
Tzv. děláme, že něco děláme a děláme, že se o to zajímáme. Tady byly problémy několikrát popsané, napsané, vysvětlené. Když se stránka nenačítá, tak se nenačítá, co je na tom těžkého k pochopení netuším.
@Xiraxinek píše:
Ty bláho, další level ve zprávách… Někdo nemá a ukazuje… Někdo má a neukazuje… A ty nemáš nárok na nic!
asi tak nějak
qa to jsem si myslela, že bude všechno už OK
@mojmira píše:
asi tak nějakqa to jsem si myslela, že bude všechno už OK
Nevím, asi jsem homeopatická - pro Moniku osobní vysvětlení = neviditelná
Dnes opět 1/2 hodina než se přihlásím ![]()
SZ mám 2 upozornění nikde ![]()
ještě jeden dotaz-prosa asi marná: Bylo by možné odstranit zvracejícího smajla je to nechutný
@admin píše:
Dobrý den,
@sebaanez Deníčky nevyšly, protože nebylo co schvalovat. Nic jiného za tím není.admin Monika
Jak je tedy možné, že já jsem deníček včera 11.5. viděla Zápisky praštěné matky II
Vydáno: včera
Katastrofa. Katastrofa! Načítání xxminut. Pokud vůbec. Napíšu, pošlu, vypadne to, příspěvěk v haj…háji a takhle třeba šestkrát. Fotky, nenahrajou se.
@Anna766 píše:
Katastrofa. Katastrofa! Načítání xxminut. Pokud vůbec. Napíšu, pošlu, vypadne to, příspěvěk v haj…háji a takhle třeba šestkrát. Fotky, nenahrajou se.
Fotka, co to je? Joooo, ty myslíš takovou tu barevnou věc, jak se načítá tři pr.ele času a nakonec se objeví malinkatý čtvereček? Tak to jo, to už vím o čem je řeč
Já jen, že už jsem tady dlouho žádnou nepotkala, tak jsem si musela vzpomenout ![]()
@Xiraxinek píše:
Fotka, co to je? Joooo, ty myslíš takovou tu barevnou věc, jak se načítá tři pr.ele času a nakonec se objeví malinkatý čtvereček? Tak to jo, to už vím o čem je řeč![]()
Já jen, že už jsem tady dlouho žádnou nepotkala, tak jsem si musela vzpomenout
Výstižně popsáno.
Hmmm takže koukám že ani za 24hodin si admini nenašly čas nám odpovědět. Co na to říct…
Zdravím,
Vaše připomínky k webu pročítáme samozřejmě pravidelně. Na odstranění chyby ohledně upozornění na soukromé zprávy pracujeme. Jedná se však o trochu složitější technický problém, který nelze vyřešit během pár minut.
Proto prosíme o trpělivost a vstřícnost. ![]()
Pěkný zbytek dne
adminka Eliška