Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Aha… ono nejde vložit fotky… tak to sem ani ten printscreen nedám…
@Ya-ya píše:mne ted zase chodi upozorneni na kazde zmineni v jedne diskusi. takze otevru emimino a mam deset upozorneni, ale v jedne diskusi.driv se zobrazovalo jen to prvni.coz je vlastne asi dobre, ale obavam se, ze je to jen dalsi omyl, nez zamer
o fotku jako dukaz se snazit ani nebudu
to teda taky čumím, tolik vykřičníků jsem ještě neviděla ![]()
@Ya-ya
Na to tady ale byl požadavek od jedné uživatelky, aby se zobrazovalo každé upozornění. Že když ji někdo v jedné diskusi zmíní víckrát, tak si pak třeba nevšimne těch dalších zmínění, ona pisatelům neodpoví a pak vypadá nevychovaně.
Není to asi špatné, ale neskutečně to ta upozornění zahlcuje. ![]()
@IvaB píše:
@Ya-ya
Na to tady ale byl požadavek od jedné uživatelky, aby se zobrazovalo každé upozornění. Že když ji někdo v jedné diskusi zmíní víckrát, tak si pak třeba nevšimne těch dalších zmínění, ona pisatelům neodpoví a pak vypadá nevychovaně.
Není to asi špatné, ale neskutečně to ta upozornění zahlcuje.
myslím, že tohle nebyl dobrý krok ![]()
@Krista0671 píše:
@admin jak je číslování stránky, tak nad tím, nahoře na stránce. Udělala bych screen ale na tabletu mi to nejde.
Dobrý den,
už by se to tam ukazovat nemělo. ![]()
Pěkné odpoledne ![]()
adminka Eliška
@Ya-ya píše:mne ted zase chodi upozorneni na kazde zmineni v jedne diskusi. takze otevru emimino a mam deset upozorneni, ale v jedne diskusi.driv se zobrazovalo jen to prvni.coz je vlastne asi dobre, ale obavam se, ze je to jen dalsi omyl, nez zamer
o fotku jako dukaz se snazit ani nebudu
ano, také jsem si všimla - doplním, že jsem měla 3 upozornění z 1 diskuze, z toho 2× stejný člověk (ale jiný příspěvek) a 1× někdo jiný.
Dobrý den,
zmínky se ukazují teď opravdu všechny - je to z toho důvodu, že předtím chodilo jen to poslední, takže ty ostatní vám mohly z diskuze uniknout.
Monika
@Ya-ya píše:
posledni? prvni ne?
tak tak, chodilo první zmínění, ty pozdější už ne.
@Ya-ya píše:
posledni? prvni ne?
taky jsem měla za to, že se ukazovalo první zmínění ![]()
Tak teď v diskuzi o školním výletě zmizela celá strana - odpovídala jsem na dotaz a ten dotaz najednou nikde!
@lucenka píše:
taky jsem měla za to, že se ukazovalo první zmínění
ono by to ani nešlo, aby chodilo poslední - muselo by se v tom adresáři „samo“ přepisovat…